agalind 16.03.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A co do Agi, to nie bądź taka pewna jeszcze nie raz zasymuluje ból głowy by do budowlanego się wyrwać w czasie roboty A bo to raz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dojarze to moze innym razem sie przydadzą Aga rozwiń tą myśl:) mnie by się rolnik z bronami przydał, bo działka to istne pole nieuprawne, znaczy uprawiam chwasty Luka, nie narzekaj na szefa, gdybyś znała mojego, to byś swojego pod niebiosa wychwalała Malka znaczy nie utrzymujesz pola w dobrej kulturze rolnej?? Nie serwujesz jednego zabiegu agrotechnicznego w sezonie?? A na szefa nie narzekam gdzieżbym śmiała;) Drugiego takiego to bym pewnie ze świecą nie znalazła... Nawet podwyżkę mi dał ostatnio;) Koleżanki się na mnie dziwnie patrzą jak się smieję do monitora non stop;) A co do Agi, to nie bądź taka pewna jeszcze nie raz zasymuluje ból głowy by do budowlanego się wyrwać w czasie roboty Chyba mi się cytat rozwalił:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga rozwiń tą myśl:) Rózne są potrzeby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pytaniem mam jak zwykle niebudowlane powiedzcie mi co się stanie z kompasem na półkuli południowej ??? znaczy jak będzie reagował ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.03.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 będzie wskazywał południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.03.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 a na biegunie północnym czy południowym będzie kręcił się w kółko, igła znaczy się oczywiście, no i niedokładnie na biegunie tylko na biegunie magnetycznym, który jest lekko przesunięty względem geograficznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Widzisz cronin uratowałaś honor forumowiczów, ja zajrzałam tu i pomyślałam tylko że teraz to grobowa cisza zapadnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 a na biegunie północnym czy południowym będzie kręcił się w kółko, igła znaczy się oczywiście, no i niedokładnie na biegunie tylko na biegunie magnetycznym, który jest lekko przesunięty względem geograficznego właśnie o to mi chodziło dziękuję Ci bardzo, tak na logikę wszystko na to wskazywało, ale nie chciałam wyjśc na totalnego ignoranta przed dzieckiem, więc wolałam się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 uff bo napisałam na szybko i zaczęłam się zastanawiać czy nie było haczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 moje dziecko skwitowało...no długo nad tym myślałaś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ha, tak myslałam że to dzieckowy problem a nie Twoj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Fuck, ale mnie ominelo..co Wy dzis takie plodne jestescie. nie nadążam, choćbym chciała Widzisz cronin uratowałaś honor forumowiczów, ja zajrzałam tu i pomyślałam tylko że teraz to grobowa cisza zapadnie:D Dokladnie to samo pomyslalam w trakcie nadrabiania Waszej wesołej tworczosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Malka, pilne masz dziecko jak w piątek lekcje odrabia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Taaaa, lekcje, jakie lekcje, on nigdy nie ma nic zadane a wczoraj na zebraniu,okazało się,że na j. angielski czworo dzieci zrobiło prace domową,ja wielkie oczy, a nauczycielka - spokojnie,pani syn miał,moje oczy jeszcze większe .... pytam w domu - kiedy odrabiałeś angielski? no jak to kiedy?? - na przerwie... cycki opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Grunt, że chłopak sobie radzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 kiedyś nieopatrznie przy nim powiedziałam, że wiersza na polski uczyłam się na przerwie (oda do młodości), no i mu się spodobał taki sposób wykorzystywania przerw A dzis wrócił ze szkoły z ulotką na temat szkodliwosci palenia tytoniu i z zadaniem pokolorowania i opisania organów wewnętrznych człowieka,które ulegaja degradacji przez substancje zawarte w fajkach, maja tez napisać wypracowanie na ten temat, to tak w ramach edukacji, bo okazało się ,ze dwóch kolegów mojego syna wychowawczyni przyłapała na paleniu :jawdrop: a w czasie dzisiejszej pogadanki z pedagogiem okazało się,że jeszcze dwoje z klasy podpala.... świat zwariował .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A mi się wydaje, ze "za moich czasów" też się takie rzeczy zdarzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 w trzeciej klasie szkoły podstawowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 w trzeciej klasie szkoły podstawowej O kurcze, no to faktycznie świat zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.03.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Malka, to palenie w tym wieku to chyba normalka, moj brat od 1 kl., Mojny przyznal sie ze w 2 kl To i tak poźno ich złapali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts