Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dojarze to moze innym razem sie przydadzą :lol2:

Aga rozwiń tą myśl:)

mnie by się rolnik z bronami przydał, bo działka to istne pole nieuprawne, znaczy uprawiam chwasty :oops:

Luka, nie narzekaj na szefa, gdybyś znała mojego, to byś swojego pod niebiosa wychwalała

;)

Malka znaczy nie utrzymujesz pola w dobrej kulturze rolnej?? Nie serwujesz jednego zabiegu agrotechnicznego w sezonie??:D

A na szefa nie narzekam gdzieżbym śmiała;) Drugiego takiego to bym pewnie ze świecą nie znalazła...

Nawet podwyżkę mi dał ostatnio;)

Koleżanki się na mnie dziwnie patrzą jak się smieję do monitora non stop;)

A co do Agi, to nie bądź taka pewna ;) :lol2: jeszcze nie raz zasymuluje ból głowy by do budowlanego się wyrwać w czasie roboty ;)

Chyba mi się cytat rozwalił:D:D:D

a na biegunie północnym czy południowym będzie kręcił się w kółko, igła znaczy się oczywiście, no i niedokładnie na biegunie tylko na biegunie magnetycznym, który jest lekko przesunięty względem geograficznego

właśnie o to mi chodziło :)

dziękuję Ci bardzo, tak na logikę wszystko na to wskazywało, ale nie chciałam wyjśc na totalnego ignoranta przed dzieckiem, więc wolałam się upewnić.

:)

Fuck, ale mnie ominelo..co Wy dzis takie plodne jestescie. nie nadążam, choćbym chciała

Widzisz cronin uratowałaś honor forumowiczów, ja zajrzałam tu i pomyślałam tylko że teraz to grobowa cisza zapadnie:D

Dokladnie to samo pomyslalam w trakcie nadrabiania Waszej wesołej tworczosci :lol:

Taaaa, lekcje, jakie lekcje, on nigdy nie ma nic zadane :mad:

a wczoraj na zebraniu,okazało się,że na j. angielski czworo dzieci zrobiło prace domową,ja wielkie oczy, a nauczycielka - spokojnie,pani syn miał,moje oczy jeszcze większe ....

pytam w domu - kiedy odrabiałeś angielski? no jak to kiedy?? - na przerwie...

cycki opadają

kiedyś nieopatrznie przy nim powiedziałam, że wiersza na polski uczyłam się na przerwie (oda do młodości), no i mu się spodobał taki sposób wykorzystywania przerw :rolleyes:

A dzis wrócił ze szkoły z ulotką na temat szkodliwosci palenia tytoniu i z zadaniem pokolorowania i opisania organów wewnętrznych człowieka,które ulegaja degradacji przez substancje zawarte w fajkach, maja tez napisać wypracowanie na ten temat, to tak w ramach edukacji, bo okazało się ,ze dwóch kolegów mojego syna wychowawczyni przyłapała na paleniu :jawdrop::jawdrop: a w czasie dzisiejszej pogadanki z pedagogiem okazało się,że jeszcze dwoje z klasy podpala....

świat zwariował ....