agalind 17.04.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Pokopiesz trochę i może pokłady ropy albo innego gazu łupkowego odkryjesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 eee nie ma co aktualizować, takie tam nic specjalnego Jasne, jasne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Pokopiesz trochę i może pokłady ropy albo innego gazu łupkowego odkryjesz;) no taaaa, jeszcze tylko szybu naftowego tam brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wszyscy by Ci zazdrościli takiego widoku na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No i owych "przyjaciół" byś zyskała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No i owych "przyjaciół" byś zyskała;) myślisz o jakimś szejku, czy raczej o dotychczas małoznajomych z bakami do zapełnienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Szejkiem chyba byś nie pogardziła? A Ci małoznajomi to ustawialiby się w kolejkach jak do skupu buraków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 to ja jednak przy tym szejku zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jeszcze sie spodobasz i do haremu weźmie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hej, opadam z sił...ale dzis brzmię normalnie A Ty podobno zakwasy leczysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ee, to mi raczej nie grozi , oni wolą blondynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ooo to ja, to ja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no Ty, Ty Hej wszystko mnie boli...... uuuuaaaauuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Malka ale jakbyś miała mały szyb to może byś na sprzedaży na ziemię do ogródka zarobiła:D Wiolaszka lepiej usuń lepiej zdjęcie z avka bo jak szejk przyjedzie do Malki i zobaczy to jeszcze Cię zapragnie a Ty podobno małe dziecię masz;) A swoją drogą gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A mnie fizycznie nic nie boli, ale jestem niewyspana, dziecko zaraziłam katarem i obie sie meczymy. No i gotowanie, wrrrr.........:mad::mad: Jak ugotować coś, czego nawet nie mogę spróbować??? Przecież nawet nie wiem czy doprawione.... no plaga jakas... Ale mam za to półkę w sypialni, piękna, biała i wszystkie rzeczy Zośki sie mieszczą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Malka ale jakbyś miała mały szyb to może byś na sprzedaży na ziemię do ogródka zarobiła:D Wiolaszka lepiej usuń lepiej zdjęcie z avka bo jak szejk przyjedzie do Malki i zobaczy to jeszcze Cię zapragnie a Ty podobno małe dziecię masz;) A swoją drogą gratulacje:) Ja chyba mogłabym do tego szejka sie przenieść. Zresztą, mój M. to nawet za samolot jest w stanie mnie oddać, bo i tak szejk z czasem ze względu na mój wredny charakter i tak odeśle mnie spowrotem...to jest zdanie mojego M. i myślę, że może mieć rację Za gratulacje dziekuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.04.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A mnie fizycznie nic nie boli, ale jestem niewyspana, dziecko zaraziłam katarem i obie sie meczymy. No i gotowanie, wrrrr.........:mad::mad: Jak ugotować coś, czego nawet nie mogę spróbować??? Przecież nawet nie wiem czy doprawione.... no plaga jakas... Ale mam za to półkę w sypialni, piękna, biała i wszystkie rzeczy Zośki sie mieszczą :D Poleciałam do Ciebie półkę oglądać, a tam w dzienniku ktoś się rozpanoszył, a w komentarzach jeszcze święta... Weź Mała napisz do Joliski albo Edzi, żeby przeniosły Ci te obce zdjęcia z dziennika do komentów i dawaj tą półkę! Cześć Malka:wiggle:. Obu Wam życzę zdrówka i Malci rozbiegania zakwasów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Czesć Rasia, no właśnie jakbym Ci w myślach czytała bo robie porządek. Pisałam już do Ponurego i do kogoś jeszcze ale zadnego odzewu nie ma, wiec sama robię Półkę machnę jak Młoda wstanie bo śpi jak zając na miedzy...jak obudzę będzie wrzask... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no nie mozliwe - półka jest dzielny M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Oj Malka, ale tylko ta 1 -jedyna sztuka. Do Julki to chyba za 2 lata sie pojawi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts