malka 19.04.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nie, raczej tęczowej parady:) a u mnie tylko czarne parady i jeden pan w fiolecie na przedzie ..... generalnie dni krzyżowe, chociaż jakoś niepraktykujący jestem nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.04.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 nie kumam do zakumania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 o mamuniu i że Ty będziesz paradował i śpiewał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.04.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 o mamuniu i że Ty będziesz paradował i śpiewał ? przecież napisałem, że nie praktykuję, ze śpiewaniem też mam ooooooogroooomny problem ale paradować to jeszcze bym mógł prace archeologiczne zakończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jedenasty w promieniu 5 km ? W moim przypadku piąty w promieniu 2 km A w zasadzie szósty - jesli liczyć wykurwiaszczą willę Ojca Dyrektora (a to przecież święte miejsce - ściepę na nią też robili mieszkańcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.04.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nefer, ty z Wawy czy Torunia jesteś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 przecież napisałem, że nie praktykuję, ze śpiewaniem też mam ooooooogroooomny problem ale paradować to jeszcze bym mógł prace archeologiczne zakończone oj ta, oj tam jest impreza -jest zabawa prace nie zakończone, znów potrzebny ciężki sprzęt W moim przypadku piąty w promieniu 2 km A w zasadzie szósty - jesli liczyć wykurwiaszczą willę Ojca Dyrektora (a to przecież święte miejsce - ściepę na nią też robili mieszkańcy) no blisko byłam willa na pewno czczona jest z nabożnością należytą takim przybytkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.04.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nefer, ty z Wawy czy Torunia jesteś???? Ojciec Dyr czasami wyjeżdża z Torunia na prowincję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.04.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ... jak nie bardziej Witanko.. Leszek mnie zaintrygował i żeby się miało otwierać do wieczora to musze zobaczyć co będzie śpiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nefer, ty z Wawy czy Torunia jesteś???? Hahaha Ręce Ojca Dyrektora sięgają daleko - niedawno stałam koło niego na światłach. W Warszawie :) Jak budował dom niedaleko mnie to okoliczni emeryci dostali wypełniony druczek na 300 pln do wpłaty na zbożny cel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 szkoda,ze w drzwi nie wtykali,wyżebrała bym taki świstek naznaczony dotykiem ręki wielebnego dyktatora (tfffu, dyrektora) i czciła niczym relikwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.04.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Oj już ja bym wiedziała gdzie komu wsadzić taki papierek :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 czesc jeden... dwa...trzy...cztery...pięć.....sześć...siedem...osiem....dziewięć...dziesięć.... prawie, prawie jestem spokojna i będę potakiwać.... a jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 jestem na dwadziesciasześćtysięcytrzystaosiem........i jeszcze się nie uspokoiłam...liczę dalej dwadziesciasześćtysięcytrzystadziewięć, dwadziesciasześćtysięcytrzystadziesięć............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A o co takie wkurzone jesteście? bo nie kumam... aaaa o ojca dyktatora chodzi? Nooo jakiś domeczek/lokum/ cela klasztorna wręcz się na prowincji należy.... ojjj Bożesz.. głupota mecherów nie zna granic... Moja sąsiadka co miesiąc posyła 30zł na ojca dyktatora.. toż to chyba już sekta jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 dwadziesciasześćtysięcytrzystadziewięć, dwadziesciasześćtysięcytrzystadziesięć............ liczysz w € czy franciszkanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.04.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja liczę w złotówkach...wczoraj po prostu poszłam spać, ale dzis zaczyna sie od początku...jesuuu oby do czwartku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Co Wy tak liczycie??? Malka musiała się pogubić, bo nie zagląda i liczy pewnie jeszcze raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.04.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Do połowy maja tak będą liczyć, potem z głowy ale dzisiaj cieplutko i słoneczko, oby taki weekend był ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Hejka, u mnie taki gorąc ze moi robotnicy polowi z krótkimi rękawami ziemniaki sadzą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts