Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o matko, a co to dokładnie znaczy? swoje DNA będziecie selekcjonować czy dostaniecie jakieś do takiej zabawy?

Malka, jaka ja głodna jestem!!!!! jak ja chce normalne mieso, czekoladę i wogle słodkości....!!!!!!

chyba zacznę odliczać ile jeszcze muszę wytrwać

Koniec karmienia to chyba ja bardziej przeżywałam niż moje dziecko :oops:

Wiola, zawiedziona jestem DNA było banana :lol2: ale generalnie szalony dzień.

Najpierw uniwerek, potem skład modelarski - oczywiście nie było Sojuza :( , więc młody musi sie zadowolić Atlantisem, w międzyczasie wyczaiłam,że w sąsiednim mieście jest wystawa roślin egzotycznych - więc w drodze powrotnej zahaczyliśmy .....mamuniu, jakie storczyki , a jacy mięsozercy :o

Potem "Motoserce", to taka cykliczna impreza motocyklistów, świetne koncerty, jeszcze fajniejsze motory , ale ja tam pojechałam krew oddać, bo co się będę bujać do stacji, jak mi pod nos krwiobus podstawili - a tu dupa, ankiety się skończyły i nie przyjmowali już dawców :o - cóż chyba mają nadmiar czerwonego płynu...

A potem na trójeczce do domku i głupawę uskuteczniamy ....

zmykam,młode mi będzie czytać na dobranoc :lol:

Edytowane przez malka

Moje dzieci same się odstawiły po jakichś 10 miesiącach, przyjęłam to z ulgą, choć nie żałuję że karmiłam. Pamiętam że miałam schizę jak wychodziłam z domu na godzinkę, mała zostawała z babcią, a ja szłam ulicą i myślałam, o jezuuu co to będzie jak wpadnę pod samochód, albo nogę złamię, zabiorą mnie do szpitala, a ona głodna, płakać będzie, sztucznego mleka nie ma , dziecko mi z głodu padnie :)

Malka to super dzień miałaś, pełen wrażeń :)

Hejka,

Malka zazdroszczę Ci takich atrakcji, mnie M. chciał uszczęśliwić i zapisał nas na jakiś piknik rodzinny w pracy, zawsze to między ludźmi, nie?

Nie mogę przestać karmić piersią, bardziej ze względu na mnie niż dziecko, choć nie przeczę, ze jak mam to wolę dać cyca niż butlę. Mam do zrzucenia 15 kg a widzę ze leci-ta drastyczna dieta też pewnie ma tu kolosalne znaczenie. Wiem, ze nie bedę sie odchudzać bo nie umiem i nie mam w sobie zaparcia za grosz bo uwielbiam jeść ;) kalorii liczyć nie zamierzam i samą sałatą i kiełkami też żyć nie bedę bo ja mięsny i makaronowy typ jestem. Ale co sobie ponarzekam to moje nie? ;)

Ty wiesz, że od piątku wybierałam się na tą storczykowa wystawę... i wczoraj zapomniałam, bo gościowy dzień miałam u mnie... a teraz mnie olśniło...

mówię mężowatemu o niej.. a on ze zdziwieniem pyta czy ja jadę....

No pewnie że jadę... jak się zbiorę...

WItaj malka

przeczytałam twój dziennik budowy ale tego wątku co ma prawie 1000 stron to nie dam rady

masz może gdzieś w skrócie fotki z wykańczania?

chciałabym strasznie obejrzeć :)

Pozdrawiam :)

Witaj, witaj :)

Ja się dziwię,że przez dziennik przebrnęłaś, komentarze sa dla kamikadze :lol:

Jak ja lubię nowe twarze :) te stare mi już obrzydły ;)

A co do fotek, to kochana,jak ja bym chciała robić jakies foty wykończeniówki, ale mam wrażenie ,że najwcześniejsza to bedzie moja wykończeniówka.... w trumnie ;)

Witam Cię Malko;)

Witam Cię Lukarno :)

Witam sie z Państwem...słonko macie? ja mam, wylazło w końcu, roślinki nowe mam do wsadzenia, moze to kiedyś jakiś wygląd na tym podwórku bedzie miało...

słonko już zajszło,ale chwilkę było :)

A to co sadzisz to legalne jest?

Pokaż.....

I pokaż malutką i starszą :)

Ta to by tylko oglądała cudze dzieci , no ;)