Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam koło 13-14...

Masakra.. numerków nie było!!!!!

To nie na moje nerwy...

ja nigdy nie biorę numerka - cham jestem :oops:

Kiedyś pan z tego centralnego stanowiska zapytał, a numerek ? na co ja - tu, tak przy wszystkich ? i bez kolejki wniosek o mapy złozyłam :oops:

Malka!!!!

no tylko w doope lac i patrzec czy równo puchnie :mad::mad::mad:

a czemu to, co ja znów zrobiłam ???? :o:o:o

:hug::hug::hug:

:hug:

Ja przeglądam na all o bylinach... teraz to tylko chyba takie kupię i kilka na pniu szczepionych jakichś iglaków... ale co i jakie to nie wiem...

Podaj linka co oglądasz...

I na drugi raz dryndnij... to wypijemy co nie co razem.. aaaa mój jeszcze nie pił nic a nic... ale po trasówce do i z Zakpopca jest i do DG ... jak co to przyjedzie po Ciebie i zostaniesz... a jutro do Marty byśmy podskoczyły....

Nooo właśnie.. kiedy się wybierzemy do niej...

bo czekanie i odkładanie na wieczne kiedyś, jak będzie pasowało... to się dwie niedziele nie zejdą do kupy...

Trzeba termin podać konkretny...

Forumowy działo ogrodach przegladam :)

Wiolcia, za dziś dziękuję,dopiję i idę z książką do wanny - padnietam nieco.

A co do Marty, to ja przez cały tydzień jestem z młodym uziemiona, bo maja wolne w szkole, a weekend najblizszy, to ja jeszcze będę straszyć, wiec oszczędzę Wam tego widoku :oops:

Dogadaj się z Martą, ja się dostosuję - oczywiście jeśli bedę mogła młode zabrać -to mnie tylko 3 odpada:)

Eee tam.. mnie nie wystraszysz.. co najwyżej wiem gdzie jest kask na kłada młodego to zabiorę...

Podaj datę, godzinę i podjedziemy/zjedziemy się...

Bo tak nigdy się nie wybierzemy...

Napisz... ja już spadam.. bo męża muszę zabrać też spać... ;) jutro raniutko poczytam kiedy jedziemy... bo my jeszcze ten taras musimy rozpocząć robić... a ja muszę być i kierować, bo oni nie mają pojęcia co i jak... choć ja też wiem, że nic nie wiem....

ja nigdy nie biorę numerka - cham jestem :oops:

Kiedyś pan z tego centralnego stanowiska zapytał, a numerek ? na co ja - tu, tak przy wszystkich ? i bez kolejki wniosek o mapy złozyłam :oops:

Zawsze wiedziałam, że niezły z Ciebie Numerek!:rotfl::rotfl::lol2::lol2:

Cześ Majeczka :)

pogoda piękna, choć dla mnie dziś te 26 to o 5 za duzo, ale lepsze to niz -15 ;)

a wolne....ja i tak tego nie odczuję :(

Rasia, no proszę Cię, no kto to wymyslił jakieś numerki, nastukają tego w pizdu ( bo czytać się nie nauczyli, ze referat trzeba wybrać) i wrzucą do kosza, a potem człowiek stoi jak dureń i czeka na swój srylionsiedemnasty numer.

Wiola,mówię, ja się dostosuję , obgadajcie z Martą :)

Martuś, spokojnie,Wiolka na diecie, ja średnio ciastowa, a neskę mogę w jednorazówkach przywieźć:lol: