emiranda 27.04.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 lubimy ryby, ale nie koniecznie w piątki i jak widać Tobie się upiekło :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Byłam koło 13-14... Masakra.. numerków nie było!!!!! To nie na moje nerwy... ja nigdy nie biorę numerka - cham jestem Kiedyś pan z tego centralnego stanowiska zapytał, a numerek ? na co ja - tu, tak przy wszystkich ? i bez kolejki wniosek o mapy złozyłam Malka!!!! no tylko w doope lac i patrzec czy równo puchnie :mad: a czemu to, co ja znów zrobiłam ???? :o:o :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Malcia... mam i sączę Twój ulubiony trunek... podzielę się... Wpadniesz... noc jest, ciemno, kominiarki nie musisz zakładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Właśnie już dwie szklaneczki wysączyłam...nie wsiądę za kierownicę cholera,że mnie ogródkowy wewątek wciągnął i wcześniej nie zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja przeglądam na all o bylinach... teraz to tylko chyba takie kupię i kilka na pniu szczepionych jakichś iglaków... ale co i jakie to nie wiem...Podaj linka co oglądasz...I na drugi raz dryndnij... to wypijemy co nie co razem.. aaaa mój jeszcze nie pił nic a nic... ale po trasówce do i z Zakpopca jest i do DG ... jak co to przyjedzie po Ciebie i zostaniesz... a jutro do Marty byśmy podskoczyły.... Nooo właśnie.. kiedy się wybierzemy do niej... bo czekanie i odkładanie na wieczne kiedyś, jak będzie pasowało... to się dwie niedziele nie zejdą do kupy...Trzeba termin podać konkretny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Forumowy działo ogrodach przegladam Wiolcia, za dziś dziękuję,dopiję i idę z książką do wanny - padnietam nieco. A co do Marty, to ja przez cały tydzień jestem z młodym uziemiona, bo maja wolne w szkole, a weekend najblizszy, to ja jeszcze będę straszyć, wiec oszczędzę Wam tego widoku Dogadaj się z Martą, ja się dostosuję - oczywiście jeśli bedę mogła młode zabrać -to mnie tylko 3 odpada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Yello!zazdroszcze pogody i tyyyyle wolnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Eee tam.. mnie nie wystraszysz.. co najwyżej wiem gdzie jest kask na kłada młodego to zabiorę... Podaj datę, godzinę i podjedziemy/zjedziemy się... Bo tak nigdy się nie wybierzemy... Napisz... ja już spadam.. bo męża muszę zabrać też spać... jutro raniutko poczytam kiedy jedziemy... bo my jeszcze ten taras musimy rozpocząć robić... a ja muszę być i kierować, bo oni nie mają pojęcia co i jak... choć ja też wiem, że nic nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 kudelebele baby ani nic nie zrobilam do kawki ani nie posprzatalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ja nigdy nie biorę numerka - cham jestem Kiedyś pan z tego centralnego stanowiska zapytał, a numerek ? na co ja - tu, tak przy wszystkich ? i bez kolejki wniosek o mapy złozyłam Zawsze wiedziałam, że niezły z Ciebie Numerek!:rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nooo tylko tyle, że my nie dogadałyśmy się kiedy?????????To zapodaj datę i godzinę... W końcu się dostosujemy, a ja jakby co to kask mam... tylko tyle, ze w nim gorąco może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 kudelebele baby ani nic nie zrobilam do kawki ani nie posprzatalam Tusia, Ty masz zawsze posprzątane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Rasiu milo mi ze tak myslisz ale to nijak sie ma do rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Cześ Majeczka pogoda piękna, choć dla mnie dziś te 26 to o 5 za duzo, ale lepsze to niz -15 a wolne....ja i tak tego nie odczuję Rasia, no proszę Cię, no kto to wymyslił jakieś numerki, nastukają tego w pizdu ( bo czytać się nie nauczyli, ze referat trzeba wybrać) i wrzucą do kosza, a potem człowiek stoi jak dureń i czeka na swój srylionsiedemnasty numer. Wiola,mówię, ja się dostosuję , obgadajcie z Martą Martuś, spokojnie,Wiolka na diecie, ja średnio ciastowa, a neskę mogę w jednorazówkach przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.04.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Malka, w dooope bo primo jeden: nie uważasz na sie, primo duo- nic nie mówiłaś, gadałyśmy i ja w nieświadomości żyję tylko dlatego ze przez tel nie widać???? Numer z numerem boski :D:D ps, kończy mi się etap gołej żarówki w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Marta to kiedy i o której....?????????????Miałaś napisać a ja się chcę dostosować, tylko nie wiem do czego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 a o ktorej mozecie byc, ja za godzinke bede z grubsza obrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Nooo nie mówiłam, że Marta okna będzie myć..... Niech Malka się wypowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 okna, chyba oszalas tak mialam chalupe zawalona, ale nie mysl ze jest juz na blysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Dobra babczki dzis juz nic z tego nie bedzie, w takim razie ide cwiczyc Moze uda sie po niedzieli spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts