Arnika 28.04.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Hmmm jakby tu powiedzieć... ja się dostosuje do terminu i godziny Twojej i Malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 30.04.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Polecam mieć w domu koniecznie Balsam Szostakowskiego można kupić w aptece kiedyś stosowany głównie na wrzody na żołądek, bardzo skuteczny na poparzenia wystarczy posmarować natychmiast na świerze poparzenie szczególnie przez gorący tłuszcz, usmierza ból i prędko się goi, jest konsystencji rycyny , naprawdę skuteczny. Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez JAGODA 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.05.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Hejka, dziś świetujemy? Ja zamierzam coś posiać i posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 A ja przyszłam zapytac jak poparzenie sie goi? Życze milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Allo! Ja niestety pracuje...nie ma wolnego :cry: pogoda tez do doopy....leje i zimno....pierwszy dzien lata...cholera, raczej zimy:P .....w taki dzien to ja chce na Skarpe.... nawet jak kible nie sa zamontowane...poradze sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Jagoda, ten balsam to to samo co avilin, prawda ? Pani farmaceutka o nim wspominała,zakupie i niech na wszelki wypadek bedzie w apteczce:) Tym czasem (wiadomość dla Emirandy) jakoś się goi, (tu polecę aquacel -świetnie działa) choć martwi mnie,że tak długo. Skontaktowałam się z oparzeniówką i już wiem,że nie jest zle, choć szansa,że blizny nie zostaną jest minimalna. jeśli zostaną to dostałam prikaz oklejania się na 12 godzin Silicapressem, ale dostać to w aptece graniczy z cudem, zamówiłam i czekam...choc bez utęsknienia, bo pewnie rachunek mnie zabije Wiolcia, trzeba siać, siać , siać Majeczka, jak ja Ci mogę trochę naszego słońca przesłać ??? Marta, rzuć terminem , a my się dostosujemy, bo jak bedziemy taką spychologię stosować nadal, to ja wróżę spotkanie w okolicach bożego narodzenia 2016 Edytowane 1 Maja 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Marta, rzuć terminem , a my się dostosujemy, bo jak bedziemy taką spychologię stosować nadal, to ja wróżę spotkanie w okolicach bożego narodzenia 2016 Ojjjj możemy nawet się nie zjechać.... Masz już posprzątane więc o co chodzi...? Dziś nie mogę bo mam pana do pracy przy tarasie, a mąż jest z Emilem na Pogorii (dyżur ma do wieczora)..., od jutra teoretycznie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Malcia ja się kompletnie nie znam na oparzeniach... ale źle to nie wyglądało... naprawdę nie jest źle... Jak masz wolne to przyjeżdżaj na majówkę .. kawę mam... ciacha nie, ale nie jest potrzebne... pić nie mogę bo jeżdżę, ale gaaaadać mogę... Jak pojadę po chłopaków to mogę do domu Ciebie podrzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Wiolcia dzięki za zaproszenie, ale śmigam zaraz po rower dla młodego, kupiłam wczoraj na all i gość się zgodził,bym mogła go dziś odebrać No i za pociechę,że nie straszę tak bardzo po tym co zobaczyłam wczoraj, to wiem,że moje dwie centymetrowe blizny (jeśli bedą) to pan pikuś i nie warto o nich juz wspominać, a jakby co to plastyków pod dostatkiem, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 To bierz młodego... u mnie ma gdzie śmigać jak rower odbierzesz.. będzie mógł od razu wypróbować.... a my pogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.05.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 malka nie śledziłam Twoich kłopotów ale teraz doczytałam o co chodzi. Idąc za doświadczeniami Ziaby możesz używać np. CEPANu. To czego Ziaba dokonała z poparzoną skórą to cud. Gdybym nie wiedziała, nic bym nie zauważyła. Trzeba jedynie być wytrwałym i smarować, masować, smarować i wsmarowywać. A zapewniam Cię, że efekty mogą być absolutnie oszałamiające A cena jak widzisz nie zabija Jeśli tylko nie masz uczulenia, na którykolwiek ze składników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Jakis dziki ten mielony musial byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.05.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 O rany, kilka dni mnie nie było a tu takie .. kotlety .... Trza było na priv pisać, choć ja się na oparzeniach znam średnio, ale zawsze mogę dermatologa ścignąć.. A tak to się u ciebie dowiedziałam, czym leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ewa ... jak dłużej posiedzimy na FM to z każdej specjalizacji będziemy ekspertami.. a to oparzeniówka, a to reha, a to ogródki... Nie wspomnę o budowaniu.. bo to każda ma przetrenowane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Taaa, ja najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Babeczki to jak dzisiaj macie czas?? Moze tak na 13-14 bysmy sie umowily?? Malka jak z mlodym bedziesz jechac ( u mnie dzieci nie ma wiec niech sobie cos wezmie, zeby sie nie zanudzil) to wez mu kapielowki mozna wlaczyc jakies psikawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 dzisiaj to ja tyram:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.05.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Hejka, jak rower? Ja dziś od 6 na nogach, już jestem zmęczona...a jeszcze zakupy ciuchowe dziś przede mną, mam tylko dresy pasujące na mnie a coś czuję że to nie "ten" dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 13-14..... powiadasz... No niby OK ale obiad dla 4 chłopów muszę zrobić i jestem wolna.. Ja mam znów Emila... i nie wiem czy nie będzie chętny jechać... Oby nie.. powiem, że na ploty jadę... ale jemu to akurat nie przeszkadza...Niech Malcia się wypowie... Malka.. dzwoniło.. ale ja nic nie słyszałam... koma w torebce, torebka nie wiem gdzie.. i jak ja na tych moich hektarach mam wsio słyszeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Wiola to napisz, ktora ci pasuje ja sie dostosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts