Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Polecam mieć w domu koniecznie Balsam Szostakowskiego można kupić w aptece kiedyś stosowany głównie na wrzody na żołądek, bardzo skuteczny na poparzenia wystarczy posmarować natychmiast na świerze poparzenie szczególnie przez gorący tłuszcz, usmierza ból i prędko się goi, jest konsystencji rycyny , naprawdę skuteczny. Edytowane przez JAGODA 51

Jagoda, ten balsam to to samo co avilin, prawda ? Pani farmaceutka o nim wspominała,zakupie i niech na wszelki wypadek bedzie w apteczce:)

Tym czasem (wiadomość dla Emirandy) jakoś się goi, (tu polecę aquacel -świetnie działa) choć martwi mnie,że tak długo. Skontaktowałam się z oparzeniówką i już wiem,że nie jest zle, choć szansa,że blizny nie zostaną jest minimalna. jeśli zostaną to dostałam prikaz oklejania się na 12 godzin Silicapressem, ale dostać to w aptece graniczy z cudem, zamówiłam i czekam...choc bez utęsknienia, bo pewnie rachunek mnie zabije :oops:

Wiolcia, trzeba siać, siać , siać ;)

Majeczka, jak ja Ci mogę trochę naszego słońca przesłać ???

Marta, rzuć terminem , a my się dostosujemy, bo jak bedziemy taką spychologię stosować nadal, to ja wróżę spotkanie w okolicach bożego narodzenia 2016 :lol2:

Edytowane przez malka

Marta, rzuć terminem , a my się dostosujemy, bo jak bedziemy taką spychologię stosować nadal, to ja wróżę spotkanie w okolicach bożego narodzenia 2016 :lol2:

Ojjjj możemy nawet się nie zjechać.... ;)

Masz już posprzątane więc o co chodzi...?

Dziś nie mogę bo mam pana do pracy przy tarasie, a mąż jest z Emilem na Pogorii (dyżur ma do wieczora)..., od jutra teoretycznie mogę... ;)

Malcia ja się kompletnie nie znam na oparzeniach... ale źle to nie wyglądało... naprawdę nie jest źle...

Jak masz wolne to przyjeżdżaj na majówkę .. kawę mam... ciacha nie, ale nie jest potrzebne... pić nie mogę bo jeżdżę, ale gaaaadać mogę... :)

Jak pojadę po chłopaków to mogę do domu Ciebie podrzucić...

Wiolcia dzięki za zaproszenie, ale śmigam zaraz po rower dla młodego, kupiłam wczoraj na all i gość się zgodził,bym mogła go dziś odebrać :)

No i za pociechę,że nie straszę tak bardzo :) po tym co zobaczyłam wczoraj, to wiem,że moje dwie centymetrowe blizny (jeśli bedą) to pan pikuś i nie warto o nich juz wspominać, a jakby co to plastyków pod dostatkiem, nie ? ;)

malka nie śledziłam Twoich kłopotów ale teraz doczytałam o co chodzi. Idąc za doświadczeniami Ziaby możesz używać np. CEPANu. To czego Ziaba dokonała z poparzoną skórą to cud. Gdybym nie wiedziała, nic bym nie zauważyła. Trzeba jedynie być wytrwałym i smarować, masować, smarować i wsmarowywać. A zapewniam Cię, że efekty mogą być absolutnie oszałamiające :yes: A cena jak widzisz nie zabija ;) Jeśli tylko nie masz uczulenia, na którykolwiek ze składników ;)

O rany, kilka dni mnie nie było a tu takie .. kotlety ....

Trza było na priv pisać, choć ja się na oparzeniach znam średnio, ale zawsze mogę dermatologa ścignąć..

A tak to się u ciebie dowiedziałam, czym leczyć :)

Babeczki to jak dzisiaj macie czas?? Moze tak na 13-14 bysmy sie umowily??

Malka jak z mlodym bedziesz jechac ( u mnie dzieci nie ma wiec niech sobie cos wezmie, zeby sie nie zanudzil) to wez mu kapielowki mozna wlaczyc jakies psikawki :)

13-14..... powiadasz...

No niby OK ale obiad dla 4 chłopów muszę zrobić i jestem wolna..

Ja mam znów Emila... i nie wiem czy nie będzie chętny jechać... Oby nie.. powiem, że na ploty jadę... ale jemu to akurat nie przeszkadza...

Niech Malcia się wypowie...

Malka.. dzwoniło.. ale ja nic nie słyszałam... koma w torebce, torebka nie wiem gdzie.. i jak ja na tych moich hektarach mam wsio słyszeć...