wu 21.05.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 wiesz Malcia wolałabym wersję z ciążą ale ta z rzucaniem palenia też nie jest zła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Zdecydowanie rzucanie palenia jest tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Cos dla Ciebie... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/kaplica.jpg Edytowane 21 Maja 2012 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Chyba, zacznę pic....jakoś nigdy za niebieskim nie przepadałam - pogrubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.05.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Odpowiedziałam Ci u siebie ...a tu jak zwykle, tematy ciężkie do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.06.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja wszystko rozumiem, naprawdę jestem wyrozumiała i tolerancyjna. Ale znikać na miesiąc???? Malka, chociaż pustą kopertę przyślij, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.06.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 eee jaki miesiąc - ino kwilkę mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ło moja Matko Bosko... Jak dobrze Cię słyszeć... I jak na drugi raz daj znać ciupkę wcześniej... Nie masz pojęcia jak mi smutno było...Ale w pół rozmowy nie wypadało wyjść....Kiedy będzie ten następny raz? Jak co to fon wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.06.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Gdzieś Ty była jak Cię nie było, ee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Malka, pokaż co posadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Wiem porąbało mnie .... przeczytałam ziewnik, I wiecie co, to działo się tak niedawno, a dla mnie jakby wieki temu,choć niektóre obrazy mam wciąż bardzo wyraźne.... Jak myśmy przez to wszystko przebrnęli? Jak udało nam się zachować zdrowe zmysły (wiem dla części z Was to kwestia dyskusyjna )? Ile razy trzeba dostać po dupie by zacząć uczyć się na własnych błędach ? Jakim trzeba być idiotą by się w takie szambo wpakować ? na żadne z tych pytań nie znam odpowiedzi..... Napisała Malka w dzienniki.. tfu .. w Ziewniku 31.07.2010r. o godz. 3.44 Od tego czasu nic nie jest wiadomo co się u Ciebie dzieje... Trzeba najazd chyba zrobić... albo od razu mów nam tutaj co robisz... Wiolaszka.. rozumiem, że Ty wiesz to czego my tu nie wiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.06.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Malka przeprowadziłaś się?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.06.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 HEHEHE, Wiola, ja tylko się "domyślam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.06.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ło moja Matko Bosko... Jak dobrze Cię słyszeć... I jak na drugi raz daj znać ciupkę wcześniej... Nie masz pojęcia jak mi smutno było... Ale w pół rozmowy nie wypadało wyjść.... Kiedy będzie ten następny raz? Jak co to fon wcześniej.... eee nie smutaj się, wiesz,że u mnie na wariata wszystko i ciężko przewidzieć co bedzie się działo za chwilę , tym bardziej ,że dziecia nie ma w domu - to juz pełen spontan mnie ogarnał Gdzieś Ty była jak Cię nie było, ee? ja byłam, byłam...hym...niestety w ciemnej dupie Malka, pokaż co posadziłaś sadzę,sadze krzaczory i końca nie widać....wczoraj na ten przykład dostałam od osobistego ślubnego magnolię - jak będę na nią patrzeć nie uniknę skojarzenia z upływającym czasem.....to urodzinowa magnolia ..... Chyba powinnam sie czuć staro....cholera, a jakoś nie potrafię Malka przeprowadziłaś się?! noooooo, nie, jeszcze nie.....na razie buszuję w ogródku - jak posieje trawę to pokarzę co zdziałałam A w ogóle - to dzień dobry się z Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.06.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 oooo kochana, czyli FB nie kłamał jak mi krzyczał o Twoich urodzinach???? Wszystkiego naj naj naj, spełnienia marzeń, spełnienia planów najbliższych, drugiego miesiąca miodowego, któryby trwał i trwał dużo seksu i dużo pozytywnej adrenaliny http://www.kwiaciarniakasia.pl/_upload/_products/big/71.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.06.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Malka to i ode mnie stolaty przyjmij Ja tam Ci nie życzę dużo seksu tylko Ci życzę seksu tyle ile lubisz. A jak dużo to życzę dużo:) Co tam staro, ja tam się cały czas czuję bardzo młodo więc dlaczego inni mają miec gorzej:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.06.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 matko, powinnam skorygować: tam powinno być " dużo DOBREGO seksu " :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.06.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Od przybytku głowa nie boli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.06.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Na ból głowy też mam radę: " dużo DOBREGO seksu " :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Malcia zdrowia miłości i kasy no i coby "sąd sądem ale sprawiedliwość była po Twojej stronie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts