malka 22.06.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 UUU to gratulacje się należą i Młodemu i Mamie mamusia w sukcesie niestety nie miała żadnego udziału ale dziękujemy za uznanie To ja biorę ten na górze z tym czymś zielonym, dzięki Malka;) wiesz co dobre ps. ja przed chwilą byłam po wyniki testów mojej trzecioklasistki i niestety nie ma się czym chwalić... no ale w gimnazjum się uczyć?? kto to widział:/ ale wiesz, mój młody to podstawówka , co będzie za 6 lat......kto to wie ??? Wypiłam wszystkie owocowe;)... przełknęłam, czknęłam... i mogę całować urodzinowo i dumnomamusiowo:hug:. To nic, że spóźniona (jak zwykle;)), ale dobrze, że jestem i to 100% na własne oczy ujrzawszy i oniemiawszy turlam się z dumy nad moim Ulubieńcem. oj tam, oj tam od razu oniemiawszy - masz takie samo w domu, no może ciut bardziej wyrośnięte Malka, brak mi Was:(. Nam Was też kiedyś slubny mi wyrzut zrobił, że było siębudować w centrm kraju, wtedy wszędzie byśmy mieli blisko.... Malcia no tylko gratulować i mieć cichutką nadzieję żeby własne chociaż w 2/3 takie sprytne jak Twoje było:hug: tak, tak,spryt to dobre określenie, bo łosiu, oczywiscie nawet do książki nie spojrzał i dziwił się ,że inni tracą (sic!) na to czas... no cycki opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 aha,a wpadłam powiedzieć,że pojechałam na zakupy spożywcze i....przytargałam krzak porzeczki na pniu,laurowiśnię (oj przydałby się cabrio) klona i akinidię dziewczynkę, muszę upolować jej jeszcze chłopca ps.... i ze smutnych informacji....znów palę a tak dobrze żarło i zdechło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Nie martw sie, ja w pełni Cię popieram, cokolwiek by nie wyszło z tymi fajkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Boszzz... ogrodniczy zaczniesz wykupywać. Nie martw się... ja Cię wspieram po cichu... ale nie powiem w którą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Malka jak chcesz krzaczki owocowe na pniaczku albo drzewka to ja mam niedaleko dobrą szkółkę z dobrymi cenami i ładnymi okazami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Malcia 100 latków Jaka ja opóźniona jestem..... Wzięło Cie.. na zielone... Nosz kuźwa.. muszę podjechać... no nie ma to tamto... tylko obym Ciebie/Was zastała.... Młode zdolne?????? Ciekawe po kim to ma.. chyba nie po tatusiu;) A co do papierosów... przyjedź do mnie... oduczysz się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.06.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja nie pojmuję...nie to żebym chciała kolejną dyskusję na gorąco rozpocząć, ale czy popijanie codziennie lub kilka razy w tygodniu drinków, piwa czy winka to jest oki, nikt nic nie mówi i nie próbuje nawracać delikwenta. A jak już ktoś pali to zawsze chcą człowieka pozbawić tej przyjemności...czy naprawde uważacie że 1 i 2 nałóg różni się czymś w swoim działaniu na organizm człowieka? Wogle to witam, powiedziałabym "dzień dobry" ale nie jest wcale taki dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2012 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Wiolcia, picie jest trendy, palenia pase - no nie wygrasz ze stereotypami . ... Wiecie, co chciałam Wam pokazać co nieco z mojego placu boju, ale nie mogę ziewnika znaleźć przepadł gdzieś w odchłani FM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Malka zmęczona byłaś jak go szukałaś co?? Przecież w podpisie Twoim jest, w stopce:lol2: A teraz pokazuj jak juz Ci go znalazłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 ... Wiecie, co chciałam Wam pokazać co nieco z mojego placu boju, ale nie mogę ziewnika znaleźć przepadł gdzieś w odchłani FM... Malka zlituj się i pokaż co robiłaś jak Cię nie było:cool: PS. Zajrzałam do Ziewnika i 31 lipca to równe 2 lata strzelą od poprzedniego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Malka zmęczona byłaś jak go szukałaś co?? Przecież w podpisie Twoim jest, w stopce:lol2: A teraz pokazuj jak juz Ci go znalazłam:D a wid ziała emota " " , hęęęę Zajrzałam do Ziewnika i 31 lipca to równe 2 lata strzelą od poprzedniego wpisu a to ja zaczekam do 2 rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 [quote=malka;5442500 a to ja zaczekam do 2 rocznicy Wiedziałam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) nie, nie 31 będę już na urlopie w dzikiej głuszy bez dostępu do neta tak na rozgrzewkę pamietacie, kiedyś mój ogródek wyglądał tak potem tak (zdjęcie sprzed 2 tygodni) i z minionej soboty znów wszystko przeorane czyli nic się nie zmienia Edytowane 3 Lipca 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Jak sie nie zmienia jak tu całej masy gruzu i innego tałatajstwa nie widać. Ładnie posprzątane. A te rowy to do tej studni, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 nie, nie 31 będę już na urlopie w dzikiej głuszy bez dostępu do neta Pochwal sie gdzie wybywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Malka a było krecika radioaktywnym żarełkiem nie dokarmiać to by Ci się tak nie odwdzięczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Malka ale masz kreeeeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Byłam, widziałam Posprzątane Malcia linki o meble, agd i neurolożkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nornica monster ale efekt , Malka dajesz mi nadzieję że może kiedyś... że da się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Jak sie nie zmienia jak tu całej masy gruzu i innego tałatajstwa nie widać. Ładnie posprzątane. A te rowy to do tej studni, czy jak? rowy do studni, bo studnia chłonna i tam deszczówkę schowam - będzie do podlewania ogródka Malka a było krecika radioaktywnym żarełkiem nie dokarmiać to by Ci się tak nie odwdzięczył wiesz co tego krecika to ja miałam ochotę szpadlem dobić Malka ale masz kreeeeta patrz wyżej - rurę kanalizacyjną mi rozpieprzył , dzięki bogu jeszcze nie wpiętą do zbiorówki Byłam, widziałam Posprzątane Malcia linki o meble, agd i neurolożkę.... sie robi -zaraz zmajstruję priva trzy rzeczy, trzy rzeczy...pamiętaj malka, trzy rzeczy............. Nornica monster ale efekt , Malka dajesz mi nadzieję że może kiedyś... że da się... nie chciałam dobijać i nie napisałam...."pięc lat później" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts