wiolasz 03.07.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 nie usunełam - to cholerstwo się tak rozrasta, że nie nadążam,a podziemne konary sa tak grube, że siekierka wymięka (i slubny tyż) A wiesz, że widziałam sadzonki w jednej ze szkółek - jakiś wariat to chce kupić Ja też kupiłam, ale nie chce rosnąć...ciekawe, pewnie matka natura mnie ostrrzega...Jak by co to wyrwę i tujki tam posadzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 w paintcie czy kredkami ? Wiola, nie sadz tego, albo od razu spisz na straty wszystko w promieniu 10 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 piórkiem i węglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Znaczy ogród zaczął żyć własnym życiem U mnie choćbym nie wiem jak chciała i tak będzie zbieranina roślin, z mojej mamusi działki, bo szkoda je tam zostawić a działki niedługo pójdą pod młotek. A co się czepia płotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Hortensja pnąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Znaczy ogród zaczął żyć własnym życiem U mnie choćbym nie wiem jak chciała i tak będzie zbieranina roślin, z mojej mamusi działki, bo szkoda je tam zostawić a działki niedługo pójdą pod młotek. A co się czepia płotu? bardzo własnym zyciem.... a niech tam...ja chcę tylko mieć tam grill z wędzarnią i duży taras do przyjmowania gości (musi byc duzy, nie? a na płocie to winobluszcz zaroślowy - jak kogos nie lubisz daj mu w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Hortensję pnącą chcesz zarąbać??? Ale za co??? Ależ Ty masz wieeelkie drzewa!!! I jaką fajoską studnię. Nic z tego nie pamiętam... za to ten gruz co go teraz nie ma - pamiętam doskonale;). Malcia, kawał dobrej roboty odwaliliście!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dzięki Słonko:) nie hortensję, ale winobluszcza - bo mi niszczy wszystko do czego się przyczepi. Studnia jest do odstrzału, będzie służyła za stół przygrillowy, zaraz jak dostanie drewniany blat eee tam thuja to nie drzewo -nie lubię thui - ale musze się czymś od drogi osłonić - a to szybko rosnie, jest gęste i zimozielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Malka, masz tak samo gustowny płot, jak ja z jednej strony I wiesz, co mu pomogło? Kupiłam zwykłej najtańższej farby elewacyjnej w kolorze brązu, a jak się skończyła to dokupiłam rudawej i chlapnełam płot bez jakiegokolwiek starania, ot pomazałam. Przęsełka na ciemno, reszta trochę jaśniej. Powiem ci, że jako tło dla roślin zrobiło się nawet fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Wiesz co, ten płot to mi sen z powiek spędza, no mam zywcem odruch wymiotny jak na niego patrzę i o ile z jednej strony (tej najbardziej zarośnietej) moge go wymienić, o tyle z dwóch pozostałych stawiali go sąsiedzi (na swojej działce) , więc nic z tym nie zrobię. Na razie będzie więc taki, a kiedyś jak będę cierpiała na nadmiar gotówki kupie panele drewniane, lub trzcinowe i choć od strony ogródka go zasłonię - ale to pieśń przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 no to ci wkleję zjęcie mojego . Co prawda widać go nie za dużo, ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 właśnie szukałam u Ciebie Ale u Ciebie to jakieś nedzne skrawki widać. Gdybyś nie powiedziała,że to betonowy płot - to pewnie bym się nie zorientowała Jak ja sobie pierdyknę lamperię, to dobije się zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Malka, widać widać. Ale nie mogłam znależć zdjęcia bez ludzi, wiec tylko to mogłam wkleić. Lamperia lamperią ale ciemny mniej się rzuca w oczy a jak obsadzisz, to szybko zacznie robić za tło dla roslin, jak u mnie. W końcu te moje krzaczki (oprócz bzu) mają dopiero max 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 aaa to ja jeszcze 4 lata mam czekać,az płot mi zniknie....to ja juz zacznę odkładać na panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Malka, zrób jak Ewa radzi. I tak lepsze to niż ten szary...a nóż-widelec Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.07.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Malka no Ty Pani Ogrodniczko no.... To ja już teraz rozumiem dlaczego Cię tak ostatnio dłuuugo nie było... Bo ja cały czas mam w głowie to pierwsze zdjęcia co dałaś jako before... A tu nagle TAAAAAKA zmiana:jawdrop: (fajosko mieć emoty:D) I nie martw się mój ogród pewnie też za 5 lat dopiero bedzie chociaż trochę wyglądał Jak na razie jest wielka kupa:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.07.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Zielone cieszy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.07.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Malka, zrób jak Ewa radzi. I tak lepsze to niż ten szary...a nóż-widelec Ci się spodoba jakoś nie mam przekonania - może dlatego,ze mijam codziennie taki pomalowany beton i łuszczy się jak jasna franca - mam sobie jeszcze zaserwować sprzatanie płatów farby ? Malka no Ty Pani Ogrodniczko no.... To ja już teraz rozumiem dlaczego Cię tak ostatnio dłuuugo nie było... Bo ja cały czas mam w głowie to pierwsze zdjęcia co dałaś jako before... A tu nagle TAAAAAKA zmiana:jawdrop: (fajosko mieć emoty:D) I nie martw się mój ogród pewnie też za 5 lat dopiero bedzie chociaż trochę wyglądał Jak na razie jest wielka kupa:/ nooo, jest lepiej niz było, ale to jeszcze nic w porównaniu z tym co będzie (ale czy ja tego dozyję ? ) Zielone cieszy, nie? ucieszę się jak zimę przeżyją....lato to chyba nie najlepszy czas na sadzenie roslin i to lato z 40-sto stopniowymi upałami Dzień dobry Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.07.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Malka te świeże krzewy zacieniaj jak masz je na słońcu, kupuje się taką siatkę maskującą w ogrodniczych A Dzień Dobry Kopiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.07.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Wiesz co, na razie sadzę pod thujami - dają trochę cienia, więc moze nie zdechną, no i latam podlewać wieczorem...choć wczoraj to natura za mnie załatwiła - była taka nawałnica, że w wgłębniku na taras ogrodowy miałam basen idę zobaczyć koparę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts