ghost34 04.07.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 postep jest ..hooryyndhalnyyyy.. pozdro i gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.07.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 ooo matkoicórko, któż to w moje skromne progi zawitał Jak się cieszę Witaj Duchaty -strasznie zniknięty jestes ostatnio - mam nadzieję,ze to z nadmiaru pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Malcia, nie chcesz jednej sorbarii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.07.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Pewnie,że chcę przygarnę wszystko co nie kwitnie na zółto i pomarańczowo... a i pewnie mam sobie po nią przyjechać...najlepiej już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.07.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Pewnie,że chcę przygarnę wszystko co nie kwitnie na zółto i pomarańczowo... a i pewnie mam sobie po nią przyjechać...najlepiej już Ona się tak przebarwia: http://www.garden-splendor.com/showcase/_img/sorbaria-sem-2.jpg ale kwitnie na biało:(. http://images.kurowski.pl/foto/Sorbaria_sorbifolia_Sem_1.jpg Noooo... może być jutro, nie już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ooo Malcia jutro do Warszawy jedziesz.... Pozdrów Rasie i uściskaj Ją ode mnie, i inne dziewczyny jak się spotkasz.... A to zielono biało-różowe fajne... muszę poczytać co to... takiego nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 super wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.07.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jeszcze bardziej super się rozrasta;). Mam do oddania co najmniej dwie:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.07.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 tylko bardzo się rozrasta Na duże ogrody w stylu naturalistycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.07.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 tylko bardzo się rozrasta Na duże ogrody w stylu naturalistycznym. Niby u mnie właśnie pasuje, ale w zeszłym roku kupiłam trzy... dziś już mam pięć, a swoją objętość zdziesięciokrotniła:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 alez pani kierowniczko ja pania czytuje caly czas..ale z rzadka sie uskuteczniam ..cokolwiek piszac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jeszcze bardziej super się rozrasta;). Mam do oddania co najmniej dwie:D. To rozrasta, mnie trochę przeraża, ja mam małą działkę tylko bardzo się rozrasta Na duże ogrody w stylu naturalistycznym. naturalistyczne powiadasz ? hymmmmmm alez pani kierowniczko ja pania czytuje caly czas..ale z rzadka sie uskuteczniam ..cokolwiek piszac.. No to choć zadzwoń łańcuchami czasem , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Rasia to wobec tego ta roślinka jest w sam raz dla mojej sąsiadki... Ona ma dubelt naturalistyczny ogród.. od mojego płotu same jeżyny i chwasty wszelkiej maści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.07.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) Ty Malka,wiesz jak Wy tu wszystkie tak o zdjeciach gadacie to bylam swiecie przekonana, ze uzupelnilas ziewnik. Naiwna jestem,co? Nawet sprawdzilam, a potem musialam przeorac komenty, bo jak zwykle jestem zacofana o kilka stron. No i dotarłam w koncu do zdjec z zielskiem, normalnie "Maja w ogrodzie"..tfu sorry "Malka w ogordzie". Ps Dobra Thuja nie jest zła Edytowane 14 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 ooooo MSU, Ty to umiesz mi komenty wygrzebać z ciemnej czeluści Dzięki:) Mówisz, że powinnam uzupełnić dziennik.....pewnie jest juz co pokazać, ale tak sobie pomyślałam, że jak podłogi będą....a to trochę potrwa, bo na kasting zaprosiłam 3 firmy i na razie nikt się nie pojawił....muszę szukac dalej.... A dziś był sądny dzień, choc skrajnie niebudowlany Wspominałam Wam kiedyś, ze moje Młode znalazło fundację Rak'n Roll i jej akcję "Daj włos". A,że włos to jest to, czym natura mocno obdarzyła moje dziecię , to pachole wymyśliło sobie,że odda włosy na szczytny cel I niech mu będzie chwała, ale cała logistyka i tak została na głowie mamusi. Niestety w promieniu 80 km , nie ma żadnego fryzjera, który wie jak obciąć włosy by nadawały się do zrobienia peruki, a jesli takiego znaleźliśmy to od razu był chętny do zakupu tych włosów.Na co Młode rezolutnie "co mi tam jakieś pieniądze, ważniejszy jest uśmiech chorej kobiety " (biznesmen z niego nie będzie, ale tu sie mamusi łezka w oku zakręciła i cyc z dumy wypięła). Suma summarum , wycieczka dalekodystansowa do fryzjera nas czekała. Stanęło na Krakowie - przyjemne z pożytecznym połączymy. I padło na Maniewski Klub Fryzjerski, na Rynku Głównym - zazdroszczę Krakowiankom takiego miejsca, Atmosfera iście klubowa, Młode potraktowane po królewsku i po dorosłemu, dopieszczone w każdym calu. Wszedł dzieciak z długimi włosami wyszedł mały mężczyzna Wiem nieskromnie, ale w stosunku do fajnych zachowań mojego dziecia skromna nie będę - jestem dumna jak jasna cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.07.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 I masz z kogo być dumna, wspaniały mężczyzna Ci rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 No to pogratulować młodzieńca, rezolutności i oddania włosów na szczytny cel Ucałuj Młodego ode mnie A biznesmen kiedyś wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Wiesz... a teraz to ja jestem ciekawa jak On wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) .... Edytowane 15 Lipca 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Kiedy?Bo idę spać... jeszcze dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts