wu 19.07.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Malcia jakbyś miała jakiego garba w nadmiarze to się podziel:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Garba Wusiu, to ja mam -od roboty chcesz ? to wyhoduj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.08.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 trzese lancuchami...nic sie nie dzieje:(last post we wonhtku w moje 40 ste urodziny a potem silencio:( urlau??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Łomatkoscórką, o Duchowych urodzinach zapomniałam A nie powinnam, bo to równiusieńko miesiąc po moich (z tym,ze jeszcze nie czterdziestych hihihi Endrju -wiesz,że ja Ci dobrze życzę, ale przyjmij mocno spóźnione życzenia Samych dobrych dni,żadnych wpadek (choć suma summarum, jedna mała mogła by się przydać ), dużo radości, dobrego humoru i uśmiechu na Duchatej paszczy. forju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.08.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 hehehe bardzo dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 a z czego się śmieje ? z piosenki czy wpadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Hejka Duchaty, ja też życzę Ci wpadki, najwyższy czas bo jak? inni się męczą a Ty nie? jakas sprawiedliwość musi być :D Piosenka cudna, muszę ją sobie zapisać, niedługo może się przydać Malka, mleko zsiadłe kupiłaś Mężowi? A ponadto widzę że komp przeprosił i wskoczył na stolik, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 No witaj wywczasowana Hejka Duchaty, ja też życzę Ci wpadki, najwyższy czas bo jak? inni się męczą a Ty nie? jakas sprawiedliwość musi być :D Piosenka cudna, muszę ją sobie zapisać, niedługo może się przydać Malka, mleko zsiadłe kupiłaś Mężowi? A ponadto widzę że komp przeprosił i wskoczył na stolik, co? Kupiłam, kupiłam Wiola, ziemniaki robia furorę - w życiu mi się ziemniaki nie ugotowały szybciej niż kotlety zdążyły ubić Mogę zrobic program - "polski obiad w kwadrans" lol2: A komp....umarł i ni cholery nie chce zmartwychwstać dlatego na popierdółce A czasem coś klupnę, a ze wzrok mój już mocno babciowy, to nie nadwyrężam go za bardzo. A hasła do skypea nadal sobie nie przypomniałam Hej! ależ my Pani rozmowne, ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.08.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 a z czego się śmieje ? z piosenki czy wpadki? hmmm pytania sa tendencyjne..wiec moge uniknac answera:)" wiolasz mi juz to raczej nie grozi choc bardzo bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Malka widzialas mojego priva?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 hmmm pytania sa tendencyjne..wiec moge uniknac answera:)" wiolasz mi juz to raczej nie grozi choc bardzo bym chciał co nie grozi, co nie grozi - ciotka ma Cie nauczyć jak TO sie robi ? Malka widzialas mojego priva?? nie, gdzie,? nic nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 na muratora wysylalam ale to juz 100 lat temu, no nic napisze jeszcze raz ale juz nie dzisiaj bo padam na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 ależ my Pani rozmowne, ostatnimi czasy Mi czasem potrzebny tylko uśmiech... może być bez słów;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 nic nie mam a przeszła wiadomość? bo może znów zapchana skrzynka była :mad: Nienawidzę tej głupiej poczty:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.08.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nic mi nie pisało o zapchaniu, to tylko wyniki rtg były ( lekkie skrzywienie z rotacja kregow , poglebiona lordoza, zawezone odleglosci miedzy kregami L2-L5, przesuniecie kregu o 3mm, niestabilnosci jakies i spina bifida S1) 20.08 mam rezonans i szukam baaardzo dobrego fizjoterapeuty który mi powie co mogę ćwiczyć a co nie, jak wzmocnić gorset mięśniowy itd. Znasz kogoś takiego?? Mam dość tej bezczynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Z takimi wynikami kochana, to nie do fizjoterapeuty tylko ortopedy. Ale poczekaj jeszcze na RM. Jak Ci wcześniej mówiłam, ja bym rozważyła wycięcie krążka, ale decyzja jest Twoja i ortopedy. Aaaa pewnie juz grzebałaś w sieci i wiesz czym jest spina bifida, Rozszczep - to tylko strasznie brzmi, to przypadłość ok 5% populacji i z zasady nie przynosi dolegliwości , w każdym razie witaj w klubie rozszczepieńców Jesli chcesz dam Ci namiar na ortopedę. Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.08.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Toś mnie pocieszyła z tym ortopeda to podrzuć namiarami No poczytałam już czyli jestem w gronie 5 % szczęśliwców Ale mi tam wychodzi, ze mam problem z 3 krążkami wiec poczekam na rezonans co tam wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 to ,ze przestrzenie się zmniejszyły, nie musi świadczyć o tym,że wszystkie trzy krazki sa trzepnięte. Poczekaj na RM, on wykaże czy kanały korzeniowe sa ok, czy doszło do dehydracji krążków. Czasami usunięcie jednego krążka pozwala na "poluzowanie" innych przestrzeni miedzykregowych i nie dochodzi do ucisków, ale na ten temat moze wypowiedzieć się neurolog lub/i ortopeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts