wu 13.08.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 jak masz dobrego to ja też kcem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2012 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Hejka, jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Lekarka powiedziała,że przeżyję Ale zrypała mnie,że tak długo czekałam i niestety zmiany są nieodwracalne no cóż, czym starsza tym głupsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 jako że nie wtajemniczona jezdem się zapytam uprzejmie coś znowu wykombinowała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 No wlasnie co ci sie dzialo??? I przypominam sie z tym ortopeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.08.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Malcia wieeeelkie dzięki za odwiedzinki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 jako że nie wtajemniczona jezdem się zapytam uprzejmie coś znowu wykombinowała:( No wlasnie co ci sie dzialo??? I przypominam sie z tym ortopeda Chyba juz rozumiecie czemu publicznie nie chciałam się "chwalic" oops: Malcia wieeeelkie dzięki za odwiedzinki:hug: To my dziekujemy i wielkie love dla G, za fantastyczne mazurskie piwo z nadmorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 noooooooooo w sumie jakby to powiedzieć ciężko się chwalić brakiem rozsądku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Matko, Wusia...co za eufemizm durnością , durnością choć teraz tak myślę,że może powinnam głośno powiedzieć,, bo duzo tu takich co z rzeczonego preparatu korzysta i też takie kuku się może zdarzyć....i pomyślą jak ja...eeeee samo przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Malcia starałam się być grzeczna i uprzejma:rotfl: ale w sumie mogłabyś się przyznać bo fakt sporo osób używa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Malka no nie chciałam się dopytywać bezczelnie ale teraz to już muszę:na co mam uważac??co samo nie przejdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.08.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Chhhmmmmm chciało by się rzec.., że głupota sama nie przechodzi... albo ... nieostrożność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.08.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Malka ......... godej, chyba, że to od piwa to wolę być nieświadomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Maaaaaaaaaaaaalkaaaaaaaaaaaaaaa Ty znasz dziwnych różnych ludziów;) a jakiegoś porządnego reumatologa znasz:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.08.2012 01:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Chhhmmmmm chciało by się rzec.., że głupota sama nie przechodzi... albo ... nieostrożność... Jak mawia Wiolaszka, mnie kataklizm nie jest potrzebny - ja się sama zabiję Malka no nie chciałam się dopytywać bezczelnie ale teraz to już muszę: na co mam uważac?? co samo nie przejdzie?? Malka ......... godej, chyba, że to od piwa to wolę być nieświadomy no nie ma się czym chwalić, ale uważajcie na roundup w oczach - na poczatku nic złego sie nie dzieje, a potem...a potem szkoda gadać. Przy nawet minimalnym zapryskaniu oczu - gnać do okulisty , wczesniej przelać gigantyczną ilościa zimnej wody. Poparzone rogówki bolą jak jasna cholera Maaaaaaaaaaaaalkaaaaaaaaaaaaaaa Ty znasz dziwnych różnych ludziów;) a jakiegoś porządnego reumatologa znasz:bash: Ja znam wyłącznie dziwaków a dzieciowego chcesz czy dla seniorów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 ooo skończyłaś robote? To wyśpij się porządnie i daj znać co i jak bo czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.08.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 noż wiedziałam, że ogrodnictwo nie wszystkim służy - ortopeda u którego wiosną byłam chciałby wybetonować wszystkie ogródki, by wszelakiego rodzaju babcie i dziadkowie ,,połamani" wiosną przestali do niego przyłazić - to był komentarz na moje nieśmiałe czy liście grabić mogę ale żeby roundapem po oczach choć i mnie zdarzyło się psiknąć nie w tę stronę tyle, że była to jakaś perfuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.08.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Malka nie wyszlo mi za dobrze na rezonansie conajmniej 3 krazki uciskaja rdzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Malcia to dobrej nocy i o ile pamiętam... to Ty masz już wolne... To ja idę czajnik na kawkę nastawiać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Gosiek, a oprócz ogródków zabetonowanych, powinny być jeszcze płaskie stoki narciarskie i niesśliskie chodniki zimą...Tylko do czego potrzebny byłby ortopeda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts