Arnika 01.10.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Nooo taaak.... dzisiaj siedziała, a jutro będzie walczyć... No i jaki efekt już jest.. jakbym na inspekcje wpadła to co zastanę... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 przyjedź zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Nie znasz dnia ani godziny Ale raczej nie w tym tygodniu... mam brukarzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ....coś mnie upieprzyło w powiekę .... nie mów, że zupa była za słona ..... bo przyjadę z pałkami ... i mieczem ... i halabardą .... i Glockiem za pazuchą ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 .... nie mów, że zupa była za słona ..... bo przyjadę z pałkami ... i mieczem ... i halabardą .... i Glockiem za pazuchą ...... no przecież nie mówię Pytanko mam, użarło mnie coś w powiekę , oko mi napuchło jak balon -wyglądam jakby "zupa była za słona', czym to okładać , by zeszło ? -lód nie działa, fenistil też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.10.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ha..... tego nie zauważyłem ....ale jakby co to osprzęt opisany powyżej mam w domu ... PS. .... a co do opuchlizny, to nie okładaj .... po prostu zapij(zabij) ją alkoholem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 PS. .... a co do opuchlizny, to nie okładaj .... po prostu zapij(zabij) ją alkoholem też już było Malcia, od wewnątrz musisz opuchliznę zaatakować. i stosuję jeszcze efektów nie widać, ale chyba na dobrej drodze jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Znaczy efekt chyba był, bo Malcia zamilkła w nocy... Dzień dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Malcia to ja czekam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.10.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Arnika dzieki za zaproszenie, oj ale bym zjadla taki serniczek ale dzis chyba nie da rady, groomer przyjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.10.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 A w paczke priorytetową ten serniczek by dało rade zapakować do mnie? Boszz.. czemu ja nie-pieczysta jestem i dzień dobry Malka a pokaż Ty to oko jakiś fot czy coś u mnie dziś pogoda do dupy i pochichotała bym se ciut :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Mówiłam, ze Ty sie Malka sama kiedyś wykończysz? Chyba już wyczerpałaś limit w tym roku na kontuzje? Czy na narty jeszcze się wybierasz? Bo jak tak, to ja na Twoim miejscu ubezpieczyłąbym się i to w kilkunastu firmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Nitka, bardzo chciałam Ci dostarczyć materiał do chichotu, jednak ni cholery nie wychodzą mi ostre fotki A co Ty taki humorek pod psem masz? Wiola - nie dobijaj mnie - co mam w lesie w moskitierze chodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Malka, gdziekolwiek pójdziesz- najpierw wyczuj zagrozenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 chcesz mnie w nerwicę, lub jakąś fobię wpędzić -mam się bać wszystkiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 głównie Siebie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.10.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Malka rzuc okiem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 głównie Siebie:rotfl: zdecydowanie zgadzam się z Wuśką :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Wiśnie jesteście Marta -rzuciłam -tym opuchnietym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 mniam lubię wiśnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts