MusiSieUdac 18.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja?? Ktoś Cię w maliny wpuścił Tu wszyscy gadają o seksie tylko nie ja:D Jaasne, jak złapią Cię za rękę - powiedz, ze to nie Twoja ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja?? Ktoś Cię w maliny wpuścił Tu wszyscy gadają o seksie tylko nie ja:D Nie w maliny tylko w jabłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 no, no troche intymności niech mają Wiesz, muzyka, świece, Nie wiem czy jak im śpiewać zacczne to nie uschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Jaasne, jak złapią Cię za rękę - powiedz, ze to nie Twoja ręka Oby tylko za rękę złapali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 malka to gdzie kupowalas te? w tychach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Jesssuuu, Malka, co z Ciebie wyroslo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Jesssuuu, Malka, co z Ciebie wyroslo?? Wyrosło? Ona zawsze taka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam sie, to juz wszedzie o tym seksie piszecie, a ja myslałam ze Luka ma wyłaczność :D To temat powszechny nawet w podstawówce. Kilka dni temu moje dziecię zapytało, kto to jest prawiczek. Po dyplomatycznej odpowiedzi matki ciekawiło mnie skad w ogóle takie pytanie, na co młode "bo Wiktor (lat 10) się mnie zapytał czy jestem prawiczkiem, a ja mu głupi odpowiedziałem, ze nie" Nie w maliny tylko w jabłonie jak w dowcipie "...miałam ci ja błonkę" Nie wiem czy jak im śpiewać zacczne to nie uschną to moze jakiegoś Mozarta, albo Bacha im włącz malka to gdzie kupowalas te? w tychach? w gardenflorze, mieli b. dobre opinie na necie, a przesyłka była ekspresowa, no i instrukcja obsługi przy zamówieniu. O pakowaniu może Aga coś powie, bo ja nie widziałam tych krzaków na oczy Jesssuuu, Malka, co z Ciebie wyroslo?? Widzisz Majeczka, co FM robi z porządnej, skromnej kobiety Wyrosło? Ona zawsze taka;) to Wy mnie zdeprawowałyscie - póki Was nie poznałam myślałam,ze seks to płeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.10.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 to Wy mnie zdeprawowałyscie - póki Was nie poznałam myślałam,ze seks to płeć jasne:lol2: Swój do swojego ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 To temat powszechny nawet w podstawówce. Kilka dni temu moje dziecię zapytało, kto to jest prawiczek. Po dyplomatycznej odpowiedzi matki ciekawiło mnie skad w ogóle takie pytanie, na co młode "bo Wiktor (lat 10) się mnie zapytał czy jestem prawiczkiem, a ja mu głupi odpowiedziałem, ze nie" Masz Ty ubaw z tym swoim Młodym:lol2: Tylko patrzeć jak Ci synową przyprowadzi;) to moze jakiegoś Mozarta, albo Bacha im włącz Czyli jednak podglądać je muszę żeby wiedzieć jaka muza lepsza:lol2: w gardenflorze, mieli b. dobre opinie na necie, a przesyłka była ekspresowa, no i instrukcja obsługi przy zamówieniu. O pakowaniu może Aga coś powie, bo ja nie widziałam tych krzaków na oczy Zapakowane w karton, przymocowane do jednego jego boku. Korzenie zabezpieczone przed utratą wilgoci folią. Cały karton obklejony naklejkami "ostrożnie, szkło". I co najważniejsze rośliny doszły w jednym kawałku:) Namoczyłąm kilka godzin w chłodnej wodzie, zgodnie z zaleceniami i do ziemi;) Widzisz Majeczka, co FM robi z porządnej, skromnej kobiety Buahahahaha:lol2: to Wy mnie zdeprawowałyscie - póki Was nie poznałam myślałam,ze seks to płeć właśnie widzę: jak w dowcipie "...miałam ci ja błonkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Młode mnie rozłożyło... :rotfl: A ja myślałam, że sex to sześć.... coś pomiędzy pięć a siedem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 A ja myślałam, że sex to sześć.... coś pomiędzy pięć a siedem... Kiedys taki film widzialam "Dziewiec i pol tygodnia"...ale nie wiem czy to to samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 O wlasnie, potrzebuje kogos kto mi spiratuje ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.10.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Malka, Mój M. pozdrawiam Twojego N. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Heloł Masz cudnego młodego, ale co tu się dziwić skoro mama taka cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Maluś, N. wymiata Moja I. (starsza) też mnie w ten weekend rozbawiła do łez. Jechaliśmy do Mikołajek i jak zwykle po krótkiej chwili O. się zapytała: - tato, daleko jeszcze ? - 3 godziny - a to długo ? - tak jakbyś oglądała dwa razy Epokę Lodowcową na co I. - a którą część ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nelka :hug: Lidzia :hug: ozeszty odnalazły się zguby moje Wiola - a co M, tez ma dylematy ? kolega o coś zapytał - rozumie ból młodego ? Lidzia -mnie nie było do smiechu - cholera te dzieciaki maja po 9, 10 lat A może to tylko ja w tym wieku byłam taka nieuświadomiona ? Powiedz Wynajetemu, ze tyle co Titanic -nie bedzie pytań o części ale myslenie I -cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Mój dylematów nie ma, ale wpadł na pomysł, ze jeśli reszta chłopaków wie co/kto to prawiczek, to N. zyskal niezły szacun w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.10.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no w wieku 9 lat to wyczyn :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 W nosie mam takie wyczyny :mad: wiedzą chłopaki, wiedzą, bo zaraz po odpowiedzi młodego padło pytanie "a z kim" jesssu , jaka jestem dziś zmęczona .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts