markoto 19.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 i co odpowiedzial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 ...to moze jakiegoś Mozarta, albo Bacha im włącz nie powinna to być jakaś polka albo polonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Popłakałam się ze śmiechu.. i z I. i O. i z N. Normalnie wymiatają.. To też mój młody jak wsiada do samochodu i jedziemy nad morze to jakieś 8-9 godzin jak nie ma korków.. po chwili pyta czy długo jeszcze i tak powtarza pytanie co chwile.. w zeszłym roku w okolicach Bydgoszczy zapytał czy jeszcze jesteśmy w Polsce czy już za granicą... bo jedziemy i jedziemy... Malka a co Ty się dziwisz, że młody Twój do samych 5 i 6 chce dążyć... Przecież jaka matka taki syn... I ja też śpię na stojąco.. masakra.. nie mogę się pozbierać i oczu otworzyć. Koszem byli wszyscy zachwyceni Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 i co odpowiedzial? dalej kurde dyplomatycznie (nie wiedząc o czy mówi) -a co cie to obchodzi ? nie powinna to być jakaś polka albo polonez mówisz? Jabłonki lubią takie klimaty ?? Popłakałam się ze śmiechu.. i z I. i O. i z N. Malka a co Ty się dziwisz, że młody Twój do samych 5 i 6 chce dążyć... Przecież jaka matka taki syn... I ja też śpię na stojąco.. masakra.. nie mogę się pozbierać i oczu otworzyć. Koszem byli wszyscy zachwyceni Dzięki Arni, ja w jego wieku - co Tyyyyyy..... nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 znaczy kolejny przejaw geniuszu Młodego:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.10.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 dalej kurde dyplomatycznie (nie wiedząc o czy mówi) -a co cie to obchodzi ? tak z ciekawosci pytam, zastanawialam sie jak wybrnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.10.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 dalej kurde dyplomatycznie (nie wiedząc o czy mówi) -a co cie to obchodzi ? A to spryciarz:) Choć można było się tego spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 tak z ciekawosci pytam, zastanawialam sie jak wybrnal ja też- dlatego pociagnęłam go za jezyk A to spryciarz:) Choć można było się tego spodziewać spryciarz - co nie zmienia faktu, ze dostał nauczkę. Pytanko mam, bo co piec głów to nie jedna jak odpowiedziałybyście na pytanie (nic nie bedę sugerować ) Hymn Polski " Mazurek Dabrowskiego" - powstał w roku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 1797 chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Chyba, ze chodzi o to, ze wtedy nie byl jeszcze hymnem Polski, ale tak czy owak jest to bzdurne pytanie, bo ani zapamietanie jednej daty ani drugiej niczemu nie sluzy. Chyba mi cisnienie podnioslas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no wlasnie -o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Powiedz Wynajetemu, ze tyle co Titanic -nie bedzie pytań o części ale myslenie I -cudo Z tym Titanikiem, to byłby kłopot, bo dziewczyny nie oglądały tego filmu i nie wiedzą ile trwa. A I. zawsze jak coś powie, to nam kapcie z nóg spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 A ja myśle, ze wiek 7-9 lat to jest ten wiek kiedy dzieci stają się małolatami z przemysleniami Mam dwa przykłady z ub weekendu. Całą rodziną glądamy film. Komendia romantyczna. W końcu dochodzi do sceny gdzie pani będąc niesłusznie nieszczęśliwą chlipie na balkonie. Podbiega jej ukochany i widząc jej łzy stara się pomóc. Trwa dialog podczas którego sobie wyjaśniają, że jednak się kochają, chcą być razem, noż żyć bez siebie nie mogą. W końcu pan mówi, że zakochał się w pani po same uszy. Komentarz mojego 7 latka : widocznie KOLEŚ miałeś uszy za nisko :D:D:D Nie umieliśmy powstrzymac śmiechu Ale film trwał nadal i pod koniec wyszła scena łóżkowa i to taka dość ostra jak na komedię. Mój Rafał kanał przełączył mówiąc, że nooo teraz państwo się będą trochę przytulali i robili to co robią dorośli... po jakiejś minucie mój 9 latek pyta: czyli co będą płacić rachunki za prąd? :D:D:D I koniec było spokojnego oglądania TV :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 doooooooooooobre Niusia doooobre:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 :rotfl::rotfl::rotfl: Nitka... ale mnie rozbawiłaś.... Czyli w Waszej rodzinie wychodzi na to, że... płacicie za prąd...:lool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no tv przełączamy , a potem jeden nie jest prawiczkiem w wieku 9 lat inny ma rodzeństwo z płacenia rachunków -bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Nooooo bosko.... Dobrze się uśmiałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Nitka, wychodzi na to ze jak Ty płacisz rachunki za prąd to musisz z tego żalu przytulać, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 :rotfl: Dooobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.10.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 tak mi się przypomniało... Moja młoda wynalazła w domu wszelkie atlasy i się douczyła sama z anatomii, na pytania odpowiadałam dzielnie ale wiecie, czego najbardziej się bałam? Że mnie zapyta "jak to się łączy ze sobą", znaczy jest oddzielnie narząd męśki i zeński, optycznie pasują do siebie (komplementarnie) ale sam akt połaczenia??? Na szczęscie nie zapytała. Kiedyś. Zapytała teraz (15 lat) co bym zrobiła, jakby zapytała... Odpowiedziałam, że wykład z anatomii w połączeniu z fizjologią rozrodu. Pokiwała głową i stwierdziła, ze dobrze, że nie pytała, bo wyobraźnia jest fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts