Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Popłakałam się ze śmiechu.. i z I. i O. i z N.

Normalnie wymiatają..

To też mój młody jak wsiada do samochodu i jedziemy nad morze to jakieś 8-9 godzin jak nie ma korków.. po chwili pyta czy długo jeszcze i tak powtarza pytanie co chwile.. w zeszłym roku w okolicach Bydgoszczy zapytał czy jeszcze jesteśmy w Polsce czy już za granicą... bo jedziemy i jedziemy...

Malka a co Ty się dziwisz, że młody Twój do samych 5 i 6 chce dążyć... Przecież jaka matka taki syn... :rolleyes:

I ja też śpię na stojąco.. masakra.. nie mogę się pozbierać i oczu otworzyć.

Koszem byli wszyscy zachwyceni :) Dzięki :)

i co odpowiedzial? :D

dalej kurde dyplomatycznie (nie wiedząc o czy mówi) -a co cie to obchodzi ? :lol2:

nie powinna to być jakaś polka albo polonez :rolleyes:

mówisz?

Jabłonki lubią takie klimaty ??

Popłakałam się ze śmiechu.. i z I. i O. i z N.

Malka a co Ty się dziwisz, że młody Twój do samych 5 i 6 chce dążyć... Przecież jaka matka taki syn... :rolleyes:

I ja też śpię na stojąco.. masakra.. nie mogę się pozbierać i oczu otworzyć.

Koszem byli wszyscy zachwyceni :) Dzięki :)

Arni, ja w jego wieku - co Tyyyyyy.....

nie ma za co :)

tak z ciekawosci pytam, zastanawialam sie jak wybrnal :)

ja też- dlatego pociagnęłam go za jezyk ;)

:lol2:

A to spryciarz:) Choć można było się tego spodziewać;)

spryciarz - co nie zmienia faktu, ze dostał nauczkę.

Pytanko mam, bo co piec głów to nie jedna ;)

jak odpowiedziałybyście na pytanie (nic nie bedę sugerować ;) )

Hymn Polski " Mazurek Dabrowskiego" - powstał w roku .....

A ja myśle, ze wiek 7-9 lat to jest ten wiek kiedy dzieci stają się małolatami z przemysleniami :D

Mam dwa przykłady z ub weekendu.

Całą rodziną glądamy film. Komendia romantyczna. W końcu dochodzi do sceny gdzie pani będąc niesłusznie nieszczęśliwą chlipie na balkonie. Podbiega jej ukochany i widząc jej łzy stara się pomóc. Trwa dialog podczas którego sobie wyjaśniają, że jednak się kochają, chcą być razem, noż żyć bez siebie nie mogą. W końcu pan mówi, że zakochał się w pani po same uszy.

Komentarz mojego 7 latka : widocznie KOLEŚ :o miałeś uszy za nisko :o :D:D:D:D

Nie umieliśmy powstrzymac śmiechu :D

Ale film trwał nadal i pod koniec wyszła scena łóżkowa i to taka dość ostra jak na komedię. Mój Rafał kanał przełączył mówiąc, że nooo teraz państwo się będą trochę przytulali i robili to co robią dorośli... po jakiejś minucie mój 9 latek pyta: czyli co będą płacić rachunki za prąd? :o :D:D:D:D

I koniec było spokojnego oglądania TV :D:D:D:D:D

tak mi się przypomniało... Moja młoda wynalazła w domu wszelkie atlasy i się douczyła sama z anatomii, na pytania odpowiadałam dzielnie ale wiecie, czego najbardziej się bałam? Że mnie zapyta "jak to się łączy ze sobą", znaczy jest oddzielnie narząd męśki i zeński, optycznie pasują do siebie (komplementarnie) ale sam akt połaczenia??? Na szczęscie nie zapytała. Kiedyś. Zapytała teraz (15 lat) co bym zrobiła, jakby zapytała... Odpowiedziałam, że wykład z anatomii w połączeniu z fizjologią rozrodu. Pokiwała głową i stwierdziła, ze dobrze, że nie pytała, bo wyobraźnia jest fajniejsza :eek: