Malobert 03.09.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Jedna z moich Daglezji - jej niektóre gałązki zrobiły się całkowicie brązowe, na niektórych zielonych gałązkach od dołu przy pniu końcóweczki igieł również robią zię brązowe, co się dzieje ? Czy mogę ją jeszcze uratować ?http://foto1.m.onet.pl/_m/3bae03327abf8f281eb2c0b5563ac4c9,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akswał 09.07.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Podbijam - u mnie też to się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.07.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Przędziorek?Albo Szkocka osutka daglezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 11.07.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 MOje cyprysiki Leylanda tez mają pojedyńcze małe, zółte gałązki. Poza tym są śliczne, przycięłam na wiosnę i odrsoty są juz duże, muszę znowu przycinać. Poszperałam tu na forum i jedną z wersji przyjęłam, mianowicie taką że drzewka naturalnie tracą niektóre gałązki i nie jest to wynik choroby czy suszy, ktoś to określił jako samooczyszczanie. Na razie więc przestałam się martwić dopóki cały krzaczek wygląda zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts