Elfir 09.10.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 nie trzeba ich dodatkowo owijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylka38 09.10.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Elfir Myślałam o posadzeniu przed ogrodzeniem robini szczepionej. Nawet wczoraj widziałam w sklepie ogr., ale miała około 1 m, czy to maximum jej wzrostu? Miała już zżółkłe liście, więc nie wiem, czy koniec X to dobry czas na sadzenie drzewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylka38 13.10.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Październik zmierza ku końcowi! Co jeszcze podadzić? Np. czosnek ozdobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fluig 26.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Wybież coś co teraz zasadzisz a na wiosnę, gdy stopnieją śniegi upiększy twój taras i bedzie cieszyło oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts