ma 30.10.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 no to teraz bedzie juz z gorki! pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.10.2003 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Super!!! Dystans, i podejrzliwość; "młody" już wie, że co zginie, będzie zawsze na niego. Masz ich w garści, a oni przed Tobą czują respekt. Brawo Majo !!! Jak wynika z powyższego, niestety ludziom ufać nie wolno.... _____________________________________________________"Cham będzie chamem, na wieki wieków, amen." [ewenement] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 31.10.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 ......... Masz ich w garści .......... I jednocześnie masz wroga na długie lata za płotem.... Niestety, ale to właśnie jest ta druga strona medalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 31.10.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 ......... Masz ich w garści .......... I jednocześnie masz wroga na długie lata za płotem.... Niestety, ale to właśnie jest ta druga strona medalu. przeciez wroga i tak mial za plotem! Zlodzieja, o ktorym wiesz, ze zlodziej nigdy nie nazwalbys przyjacielem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 31.10.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 ma Nie, dotąd to nie był wróg. Dotąd było to tylko (?) złodziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 03.11.2003 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 .. a w sobotę umarł ich dziadek ... lubiłem go czuje ,że pół wsi uważa że to moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 03.11.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 chyba nie zamierzasz brac tego na serio! Umarl, bo byla jego kolej i tyle. Swoja droga, gdyby moj wnuk byl zlodziejem, tez nie czulabym sie dobrze na tym swiecie Mam nadzieje, ze sie na pogrzeb nie wybierasz?! Ryzykowne by to bylo chyba. A tak z drugiej strony popatrz: moze dzieki temu, ze chlopaka zlapali, cos do niego dotrze i zmieni cos w swoim zyciu? Moze przypadkiem gowniarz cos ci zawdziecza?! nie obwiniaj sie o wszystko, bo to nie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.11.2003 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 .. a w sobotę umarł ich dziadek ... lubiłem go czuje ,że pół wsi uważa że to moja wina Tylko czujesz, czy dają Ci to odczuć ? Normalne, jako człowiek mający dużą dozę empatii, czujesz się zjednoczony duchem z tymi ludźmi [nieraz dałeś tu tego wyraz]. Ja na pogrzeb bym poszedł, chyba że sytuacja jest bardzo napięta i grożą rękoczyny. Mnóstwo starszych ludzi nie wytrzymuje piętna tych dni listopadowych; wyobraź sobie ogrom wspomnień u tego człowieka, ogrom żalu za minionym, za bliskimi którzy odeszli. Nie obwiniaj się, bo nie jesteś bogiem, żeby rozdzielać śmierć.... Na pewno możesz okazać im dobroć i współczucie, postaraj się im [i sobie] przypomnieć, jak było dawniej, powspominaj z nimi dziadka, wczuj się w ich odczucia.. Otuchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 07.11.2003 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Majo, trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 18.03.2004 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 i był sąd i był wyrok syn 12 m-cy po 32 godz w miesiacu prac na rzecz wodociągów ojciec j.w tyle ,że przez 10 miesięcy zwrot kosztu skradzionych materiałów i 500 zł grzywny the end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOSEPH 18.03.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 niech żyje sprawiedliwość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 18.03.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Trochę trwało ale sprawiedliwość jest.Brawo Mayo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Tak się cieszę, że sprawiedliwość jednak jest. Brawo Majo!Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.04.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 No to na zakończenie tego ponurego wątku kryminalnego dorzucam optym istyczną anegdotkę: Matka mojej koleżanki miała w kamienicy sąsiada - zawód: złodziej. Fakt, że starej daty, bo z tych co to przy własnej ulicy z zasady nie kradną. Ze wszystkich sąsiadów wybrała jego do zostawiania mu kluczy kiedy wyjeżdżali na urlop. Nigdy nic nie zginęło, a gość był tak przejęty pokładnym w nim zaufaniem, że przez cały ich wyjazd sypiał na sienniku, który sobie zawlókł do kuchni i prawie nie wychodził "do roboty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 28.04.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 A ja jak ściąłem trochę drzew, dałem gałęzie i małe drzewka dziadkowi.Resztę trzymałem u niego na podwórku. Miałem odebrać w tym roku.Porąbał wszystko. Całkiem sporo tego było. Aby było ciekawiej, przez zimę wybrał niewiele. Większość z nich pociął jak zrobiło się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 17.05.2004 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Bo mu już ręce nie drętwiały z zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts