Vafel 25.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Hmm... A ja w fundament wrzuciłem jakąś starą stal, którą dostałem od Teścia. Oczywiście nie mam pojęcia jaki to był gatunek, bo nie wiedziałem nawet, że są jakieś gatunki (nie zauważyłem tego w projekcie, a kierownik budowy, ani majster nic nie mówili, że trzeba zwracać uwagę na jakieś gatunki). Oczywiście grubości prętów itp. były takie jak w projekcie (żebrowane fi12 i fi10), tylko nie wiem jaki to był gatunek... Mam się martwić? Mam jeszcze trochę tej stali. Chciałem ją wykorzystać na wieniec. Jak można sprawdzić jaki to jest gatunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 25.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Hmm... A ja w fundament wrzuciłem jakąś starą stal, którą dostałem od Teścia. Oczywiście nie mam pojęcia jaki to był gatunek, bo nie wiedziałem nawet, że są jakieś gatunki (nie zauważyłem tego w projekcie, a kierownik budowy, ani majster nic nie mówili, że trzeba zwracać uwagę na jakieś gatunki). Oczywiście grubości prętów itp. były takie jak w projekcie (żebrowane fi12 i fi10), tylko nie wiem jaki to był gatunek... Mam się martwić? Mam jeszcze trochę tej stali. Chciałem ją wykorzystać na wieniec. Jak można sprawdzić jaki to jest gatunek? Gratuluję KB. Sprawdź po użebrowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 25.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Mam jeszcze trochę tej stali. Chciałem ją wykorzystać na wieniec. Jak można sprawdzić jaki to jest gatunek? Sprawdź po użebrowaniu. Ale jak? Mam szukać tam na tych prętach jakichś symboli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 25.02.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 http://www.konsorcjumstali.com.pl/prety_zebrowane.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 25.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dzięki. Mam nadzieję, że to pomoże.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts