BetaGreta 11.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Też zazdroszczę dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 gratuluję Mycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.02.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Myszka ja w lutym 2008 startowałam z budową U nas po fundamentach była przerwa 4 miesiące to nie zdążyliśmy z elektryką i tynkami na jesień ale jak u Was będzie wszystko od razu szło to do końca roku duuużo zrobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 WItaj gratuluję dziury, mała bo mała ale własna czyli ruszasz do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Efilko jak tylko zacznę budowę to na pewno będzie dzienniczek i komentarze. A do tego czasu będę wam kibicować. żeby założyć dziennik to wcale nie trzeba mieć rozpoczętej budowy wymigujesz się Chyba troszkę masz racje, ale to z tego powodu że nie potrafię tak ciekawie pisać jak wy więc mój dziennik będzie raczej foto dziennikiem. Po za tym ostatnio u mnie się tak wszystko pogmatwało że najbardziej realnym terminem rozpoczęcia budowy będzie dopiero przyszły rok No ale do tego czasu będę przeglądać wasze dzienniki aby zbierać wszystkie informacje no i zaczerpnąć troszkę inspiracji Znowu się wymigujesz Masz kolejny powód do założenia dziennika. Będziesz w nim zbierać inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.02.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A dzisiaj co się będzie działo w dziurze? dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A dzisiaj co się będzie działo w dziurze? dzień doberek A dzisiaj przyjdzie taki pan i bedzie mierzyl jaka dziura jest wielka. A jutro mieli fundamenty zalewac, ale pewnie sie wstrzymamy. Nie jestesmy ludzmi, ktorym wszystko wychodzi tak sobie po prostu i bez komplikacji Milego dnia Ludziska Kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.02.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 myszko - z tego co wiem to z Mariuszem nie ma komplikacji więc budowa Waszego domku powinna pójść gładko jak po maśle Czego Wam ogormnie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 no dobra ale pogoda czasem plata figle. W koncu to luty i moze obrozic tylko na jeden dzien, za to najmniej wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Powodzenia na "placu dziury" i bez migreny !!! A nawiązując do meżów nie znających się na budowaniu to dołączam również swojego - on to chyba tylko wie jak wygląda łopata, ale może i to pomylić ze szpadlem Super że już zaczęło sie u ciebie dziać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzień dobry Mycha no ponoć mrozy mają przyjść jeszcze ale ja trzymam kciuki żeby wszystko szło jak po maśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 eeeee tam jakie mrozy, w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.02.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 no dobra ale pogoda czasem plata figle. W koncu to luty i moze obrozic tylko na jeden dzien, za to najmniej wygodny. Myszko u nas zapowiadają mrozy przesunęliśmy tynkarzy na koniec marca a mieli wchodzić pod koniec lutego ... ale nie chcemy ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 cze mysia..jak siem cujes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Cześć Myszko ... dzisiaj od rana spędzałam czas w towarzystwie Naszego Wykonawcy ... u mnie też mają wylewać tarasy i nijak mrozy mi nie pasują ... odczyniam zatem czary, aby nasze budowy ominęły Czy szef Twojej ekipy ma na imię Krzysztof? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 12.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Efilko jak tylko zacznę budowę to na pewno będzie dzienniczek i komentarze. A do tego czasu będę wam kibicować. żeby założyć dziennik to wcale nie trzeba mieć rozpoczętej budowy wymigujesz się Chyba troszkę masz racje, ale to z tego powodu że nie potrafię tak ciekawie pisać jak wy więc mój dziennik będzie raczej foto dziennikiem. Po za tym ostatnio u mnie się tak wszystko pogmatwało że najbardziej realnym terminem rozpoczęcia budowy będzie dopiero przyszły rok No ale do tego czasu będę przeglądać wasze dzienniki aby zbierać wszystkie informacje no i zaczerpnąć troszkę inspiracji Znowu się wymigujesz Masz kolejny powód do założenia dziennika. Będziesz w nim zbierać inspiracje. Znowu masz racje No dobrze dziewczynki postaram się założyć swój własny dzienniczek jeszcze w tym miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 12.02.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A dzisiaj co się będzie działo w dziurze? dzień doberek A dzisiaj przyjdzie taki pan i bedzie mierzyl jaka dziura jest wielka. A jutro mieli fundamenty zalewac, ale pewnie sie wstrzymamy. Nie jestesmy ludzmi, ktorym wszystko wychodzi tak sobie po prostu i bez komplikacji Milego dnia Ludziska Kochane No i jak wielką tą dziurkę masz, przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Cześć Myszko ... dzisiaj od rana spędzałam czas w towarzystwie Naszego Wykonawcy ... u mnie też mają wylewać tarasy i nijak mrozy mi nie pasują ... odczyniam zatem czary, aby nasze budowy ominęły Czy szef Twojej ekipy ma na imię Krzysztof? A jakzeby inaczej Krzysztof mu dali na chrzcie! Fajne chlopaki, jak sie wczoraj uwijali ze skrecaniem zbrojenia, normalnie milo bylo patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 cze mysia..jak siem cujes?? ledwo siem czujem. Wczoraj odwiedziła mnie serdeczna koleżanka ze starych czasów i troszke zebsmy przedobrzyly z naszymi rytuałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 myszko dziurka piękna żeby pogoda była lepsza to bym sobie podjechała do Ciebie a tak to mi się trochę nie chce z domu wyłazić ale oczywiście jakbyś zmarzla to do siebie na herbatkę/kawkę zapraszam Aniu, powiedz tylko słowo i jak sie cieplej zrobi to wpadaj do mnie na piknik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts