Arnika 04.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Mysza mnie też często tnie się net... Niestety wtedy muszę go zresetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 chciałam tylko napisać, ze zasilacz transformuje napięcie sieciowe na prąd stały o niskim napieciu, tak więc układ z zasilaczem jest bezpieczniejszy, aczkolwiek ma jedną dużą wadę znaczy impul słabnie wraz z odległością, więc stosuje sie zasilacze na krótkich odcinkach, jesli mówimy o zasilaczach liniowych.Nic wiecej nie powiem, na elektronice spałam po ciezkich studenckich nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 pierwszy raz w zyciu się to zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ale fajnie się czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ale miała ubaw, ha hazesc Pasiulka i czesc Anusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nadrobiłam zaległości i jestem pod wrażeniem.Wszystkie nowe przedmioty bardzo mi się podobają.A przede wszystkim chciałam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku.Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Mycha w takiej sytuacji wciśnij Ctrl=Shift i literki wrócą na swoje miejsce znaczy jakbym dała taki zasilacz centralnie nie wiem na środku schodów od spodu to dałoby radę a stopni mam coś kole 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nadrobiłam zaległości i jestem pod wrażeniem. Wszystkie nowe przedmioty bardzo mi się podobają. A przede wszystkim chciałam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Buziaki! Dzięki Becia, Tobie również WSzystkiego Najlepszego.Wiem, ze się skradałam do twoich komentsów z życzeniami, ale czy złożyłam w koncu to nie wim Dzięki Wusiu za rady klawiaturowe. Na cóż Ci ten zasilacz. Będzie Ci wisiał przy schodach?Kinkiety też na 12V?No chyba że masz kontakt z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 mnie sie często klawiatura przestawia, kombinacja tych klawiszy w tym momencie nie pomaga, muszę sie od nowa połączyć z netem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja własnie wyłączylam i właczyłam i znowu było jak dawniej Dobra juz ide troche pomyśleć o pracy.Odmeldowuję się.Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja własnie wyłączylam i właczyłam i znowu było jak dawniej Dobra juz ide troche pomyśleć o pracy.Odmeldowuję się.Dobranoc buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 znaczy coś mi się mętnie kolebie z tym zasilaczem że na zewnątrz do halogenków pod podbitkę lepszy bo ie zapali się czy jak w razie zwarcia ale nie całkiem kumałam jak do mnie gadali musiałabym elektryka dopytać nie przy tylko pod a tam i tak zabudowana szafeczka być ma więc li tylko względy praktyczne wchodzą w rachubę Dario jak z klawiatury nie łapie to masz jeszcze nna pasku na dole ekranu przeważnie po prawej stronie koło zegara taką klawiaturkę narysowaną to kliknij na nią myszką i zobacz czy masz ptaszka przy polskim czy przy polskim (214) jak przy 214 to klikasz myszką na polski i po kłopocie sroki Myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dobrej nockija też już pomykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Wusia, ja tam nie mam żadnej klawiaturki mam godzinę, antywirusa i routera (nie wiem jak sie to pisze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mycha w takiej sytuacji wciśnij Ctrl=Shift i literki wrócą na swoje miejsce : Ale pamietaj, ze lewy Ctrl+ Shift Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Hej Myszka ale u Ciebie domowo i już na sofie się mozna byczyć w salonie a kokony baaardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 siemanko Mycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzień dobry Wiolcia fakt lewy cze Mysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts