Arnika 10.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Patrzcie jaką piękną koronkę ma moj domek. Jeszcze tylko rysunków na szkle brakuje, choć ze względu na energooszczędność to raczej dobrze, ze ich nie ma Przypomina mi się dzieciństwo i pyszne ciasteczko i gorące cacao zimową porą u babci ech http://images37.fotosik.pl/242/6a60ed5d370edd17med.jpg A pragnę jeszcze donieść, ze moja kuchenka przeszła własnie chrzest bojowy- próbę naleśnikową, w której o dziwo wypadła świetnie, co pozwala mi zacząć odbdarzać ją zaufaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzień dobry piękna koroneczka Mycha a jaką masz płytę i do czego te patyczki pod "podbitką" i czy światełka schodowe przyszły ufffff to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzień dobry piękna koroneczka Mycha a jaką masz płytę i do czego te patyczki pod "podbitką" i czy światełka schodowe przyszły ufffff to tyle Wusia niezła jesteś. Światełka jeszcze nie przyszły, patyczki na tarasie pod pergolę, a płyta indukcyjna z whirlpoola. Żaden kosmos, ale działa jak tralala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a czy ja mogę o numerek tego whirpoola prosić bo miałam miec gazową aleeeeeeeee jakoś przestało mnie pociągać bujanie się z butlą aczkolwiek przy braku prądu zapanuje ogólny głód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.01.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a czy ja mogę o numerek tego whirpoola prosić bo miałam miec gazową aleeeeeeeee jakoś przestało mnie pociągać bujanie się z butlą aczkolwiek przy braku prądu zapanuje ogólny głód Wuśka nie siej paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 to nie panika to logika Kamyczku bo jak masz płytę na gaz to przy braku pradu cosik ugotujesz choćby wodę na herbatkę a tak czajnik na prąd, płyta na prąd, piekarnik na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 to nie panika to logika Kamyczku bo jak masz płytę na gaz to przy braku pradu cosik ugotujesz choćby wodę na herbatkę a tak czajnik na prąd, płyta na prąd, piekarnik na prąd a jak Putin kurek zakręci? z kuchni gazowej szybciej się brudzi!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale ja wiesz na butlę to zawsze jakoś by i bez Putina stykło no i wiesz może i brudzi ale przynajmniej nie mam w perspektywie gotowania nad ogniskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.01.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale ja wiesz na butlę to zawsze jakoś by i bez Putina stykło no i wiesz może i brudzi ale przynajmniej nie mam w perspektywie gotowania nad ogniskiem a Ty myślisz że tym z butli to Putin nie rządzi???? elepstryczna jest lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 butlę zawsze można trzymac w szafce/w spiżarce/w garazu, pod schodami i jak prądu nie ma to zabrać ją do kuchni..Numer płyty,czekaj czekaj szukam:http://www.rtvagd.sklep.pl/whirlpool/acm_707_ba_15502.php5 za dwie stówy taniej ją wydarłam, a w zasadzie to mąż był wydarł: ACM 707 BAhttp://www.rtvagd.sklep.pl/pb/79/15502.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale ja wiesz na butlę to zawsze jakoś by i bez Putina stykło no i wiesz może i brudzi ale przynajmniej nie mam w perspektywie gotowania nad ogniskiem a Ty myślisz że tym z butli to Putin nie rządzi???? elepstryczna jest lepsza a najlepszejsza jest ta na wyngiel, bo nasz rzond ;P zawsze bydzie dawał jej lepszy wskaźnik w ekologicznym spalaniu ,żeby nie wim jak dymiła A tak wogóle to czesc Kamyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 to nie panika to logika Kamyczku bo jak masz płytę na gaz to przy braku pradu cosik ugotujesz choćby wodę na herbatkę a tak czajnik na prąd, płyta na prąd, piekarnik na prąd a jak Putin kurek zakręci? z kuchni gazowej szybciej się brudzi!!!!!! co sie brudzi? komu? gdzie? Potwierdzam, ze w razie braku prądu herbatkę, kawkę i inne ciepłe rzeczy można zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale ja wiesz na butlę to zawsze jakoś by i bez Putina stykło no i wiesz może i brudzi ale przynajmniej nie mam w perspektywie gotowania nad ogniskiem a Ty myślisz że tym z butli to Putin nie rządzi???? elepstryczna jest lepsza a najlepszejsza jest ta na wyngiel, bo nasz rzond ;P zawsze bydzie dawał jej lepszy wskaźnik w ekologicznym spalaniu ,żeby nie wim jak dymiła A tak wogóle to czesc Kamyś A propos wegla to widzieliscie bloga Baski na barborke? Znalazla sposob na kryzys - jedna tona wegla w kopalni kosztuje kolo 120 zl, a tona wegla w aptece - 600 tysiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2010 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale ja wiesz na butlę to zawsze jakoś by i bez Putina stykło no i wiesz może i brudzi ale przynajmniej nie mam w perspektywie gotowania nad ogniskiem a Ty myślisz że tym z butli to Putin nie rządzi???? elepstryczna jest lepsza a najlepszejsza jest ta na wyngiel, bo nasz rzond ;P zawsze bydzie dawał jej lepszy wskaźnik w ekologicznym spalaniu ,żeby nie wim jak dymiła A tak wogóle to czesc Kamyś A propos wegla to widzieliscie bloga Baski na barborke? Znalazla sposob na kryzys - jedna tona wegla w kopalni kosztuje kolo 120 zl, a tona wegla w aptece - 600 tysiecy. a ponoć to zamiana na drobne .Jednak atesty medyczne są drogie jak choliera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.01.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Siema!!! wiolasz a żebyś wiedziała że przy gotowaniu na gaziku kuchnia szybciej się zasyfia wim to z własnych obserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Siema!!! wiolasz a żebyś wiedziała że przy gotowaniu na gaziku kuchnia szybciej się zasyfia wim to z własnych obserwacji To trzeba se okap strzelic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2010 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ja też gazu nie lubie i w dodatku boję się go, więc do domu popchalam tyci jedną rurke do pieca, jak mus to mus, ale w kuchni juz nie kciałam. Gaz jest tłusty ma masę dodatków, to wszystko osadza się na ścianach, okapach w kuchni. Po dłuższym użytkowaniu zauważalne, więc o taką kuchnię trzeba bardziej dbać na bieżąco,, zeby potem sie nie zajeździć na szmacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja tez nie lubie gazu, bo nie mam... Jakos sie nie boje braku pradu, mam BP niedaleko i TESCO, z glodu nie umre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.01.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Hejka czyścioszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts