wu 01.04.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 dzień dobry cieplutkie i słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Myszeńko no grzejnik to chyba na pewno w garażu będzie no na suficie pewnie że mam akurat garaż to mam wysoki że hej tylko czy styropek gruby nie będzie przeszkadzał w zamonotwaniu bramy segmentowej?? Powinnaś porozmawiać z ludzmi od bramy. Niech przed ociepleniem może zamontują te "trzymacze" sufitowe, a po styropianowaniu dorzuci się resztę, tak mozę próbuj.Sufit jest o tyle ważny, ze pewnie pokój masz na górze, a tam w projekcie jest zakładam, ze nie więcej jak 5 cm styropianu i to pewnie akustycznego Ojej zaczeło się. Moje cudne Forumki dziękujemy za zyczenia Świąteczne i piękne błyskotkowe karteczki:) A my dzisiaj wieczorkiem będziemy barwić jajeczka na kolorowo-perełkowo i wiecie nad czym znowu dumam? Nad balustradą, bo schody tuż tuż :)Te barierki karton gipsowe mi szaleją po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 nad garażem bedzie pralnio-suszarnio strych od bramy matko ja jeszcze bramy nie wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Alleluja, Alleluja ! Wesoły nam dziś dzień nastał, Chrystus bowiem zmartwychwstał. Radujcie się więc i z ufnością patrzcie w przyszłość. Niech zsyła na Was łaski i wnosi szczęście do Waszego rodzinnego życia. http://www.palac-debowy.pl/upload/Image/zdjecia-duze/wielkanoc_2010.jpg życzy cała rodzinka Pasiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.04.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 http://www.madzik.pl/wielkanoc/wielkanoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.04.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/c7654d0a-b984-418a-b2ed-ce5ca6d74a30_20090403112047_Shutterstock2606926ok.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 i Myszeczka odnaleziona:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy42/394383/998093/previews/33121882_jaja.jpg Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Glamcia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 NAJWESELSZYCH http://th.interia.pl/40,b628d45041153177/jajo_wielkanocne.jpg ............................................................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.04.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 -------------------------------------------------------------------------------- ______$$$_______________$$$ _____$___$_____________$___$ ____$_____$___________$_____$ ____$______$_________$______$ ___$_______$_________$_______$ ___$________$_______$________$ ___$________$_______$________$ ___$_________$_____$_________$ ___$_________$_____$_________$ ____$________$_____$________$ ____$_________$___$_________$ ____$_________$___$_________$ _____$________$___$________$ _____$________$___$________$ ______$_______$___$_______$ ______$_______$___$______$ _______$______$___$_____$ ________$_____$___$_____$ _________$____$$$$$____$ _________$$________$$ _______$$____________$$ ______$_____$$__$$_____$ _____$__________________$ ____$____________________$ ____$ ________$$$$________$ $$$$$$$$____$_____$___$$$$$$$$ ____$_______$_____$______$ ___$$$$$_____$$$$$____$$$$$ _$$_$__________$_________$_$$$ _____$______$__$__$_____$ ______$______$$_$$_____$ _______$$____________$$ _____$$$$$$$______$$$$$$$ _____$__$$$$$$$$$$$$$$__$ _____$_____$$$$$$$$_____$ _____$___$$$$$$$$$$$$___$ ______$______$$$$______$ ______$____$$____$$____$ _____$$___$________$___$$ ___$$__$$$$________$$$$__$$ __$_____$____________$_____$ __$____$______________$____$ __$____$ ______________$____$ ___$$$$$______________$$$$$ _______$______________$ ________$____________$ __$$$$$$$$__________$$$$$$$$ _$________$$______$$________$ $_____________$$_____________$ $___________$$__$$___________$ $$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$$ zdrowych, wesołych i pogodnych świat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dzień dobrywidzę że tylko paru desperatów po forum biega:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.coolholidaygraphics.com/easter/funnypictures/funnyeaster3.jpg Wesołych Świąt Wielkanocnych. Radosnej, rodzinnej atmosfery, błogiego odpoczynku, wielu niezapomnianych chwil oraz pomyślności na co dzień. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Zero kretów I Toboe Myszko wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.04.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Cześć Myszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niulka39 04.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Zdrowych Wesołych Świąt Myszko! Ps.czy tylko ja się nie mogę teraz tutaj(w nowym forum) odnaleźć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.04.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ludzie Kochani, jestem tak wkooooooorwiona na nową.... lepszą odsłonę, ze nie macie pojęcia. (tu mi sie przypomina taka e-kartka z kaczorkiem jak składa życzenia nowych lepszych swiąt wielkanocnych-po wyborach....a to z kolei przypomina moją ulubioną lekturę o pewnej ideologii). Ja uwielbiam zmiany i czekałam na te ulepszenia z utęsknieniem, bo w starym forum brakowało tego i owego, ale to juz jest przedobrzenie tak zwane i przegięcie i komercjalizacja i zwał jak zwał, ale to nie jest juz to samo lekko oldschoolowe dobre forum. To straciło charrakter, a ja sentyment, bo każdy kto urządza wie dobrze, ze zmiany na nowe nie mogą zabijac starej duszy, a tu jest pogrzeb żywej osoby w zółtych skarpetkachDziękuję serdecznie wszystkim za piękne życzenia, za pamięc, wsparcie, zrozumienie i doping, czuję, ze straszny fak nastąpił, że forma forum jest teraz taka a nie inna i okropna szkoda i nie jest to tylko kwestia przyzwyczajenia prawda?Zycie życie, nie raz juz widziałam tak zwane zmiany na lepsze. Nie wiem czego się spodziewałam tym razem.Nowa nasza klasa, czy prześledz kto cie podgląda a kto ma w doopie. Co za ułatwienie i umilenie zycia.Jak czesto sie zdarza ze intencje tylko w założeniu są dobre.....Pewnie za parę dni się oswoję, ale to nigdy nie będzie juz "to" Forum-Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Mysia ja niby lubię nowości ale to nowe forum na razie całkiem mi nie pasi wrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Mysza, no co Ty dobrze będzie I tak jest lepiej bo na początku wszystko w kosmosie siedziało, a teraz przynajmniej działają linki do dzienników i komentarzy I możesz wpuszczać do siebie tylko tego kogo masz ochotę, blokując niechcianych podglądaczy czy też pisaczy:p Najgorzej tylko, że tak wolno chodzi, ale się rozpędzi... niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 HejŚlad zostawiam, bo jeszcze gdzieś mi zginiesz w tym tłumie.Nie ma wyjścia, trzeba sie przestawić i przyzwyczaić, ale faktycznie, to nowe jest koszmarne. Jeszcze trochę, to trzeba będzie do każdego wątku przepustkę mieć.Słonecznego 2 dnia świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts