78mysz 05.04.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 heeejka, gdyby nie Wy to nawet nosa bym tutaj juz dzisiaj nie wsciubiła. Nie cierpię ograniczania wolności i fuczę wtedy jak kot.A tak wogóle to miłego poniedziałku.Własie dostaliśmy z mężem zajączkowy prezent od Ciotki-kasę na drzewo no i się zacznie wymyślanie. Chyba stanie na sosnie parviflora glauca-czyli najwazniejsze drzewo przed domem.Strasznie miła niespodziewanka prawda?Jak ja bym chciała miec więcej takich cioteczek .Tylko nie myślcie ze to czysta interesownośc przezemnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 hejka , ja też ślad zostawiam, bo potem będę musiała w czeluściach forumowych cię szukać. A może do nowości łatwiej byłoby się nam przyzwyczaić gdyby chociaż ten sam kolor forum został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dobry wieczór Mycha to fajny zajączek Ci sie trafił mnie kwiatuszki pączusie wystawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.04.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć Myszko! I ja wpadłam się odmeldować...! Możesz mi powiedzieć czy znasz ceny tej sosenki..?! Powiem Ci tylko, że kupiłam prawie 3 metrową wiśnie za 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.04.2010 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Hej my wczoraj dostaliśmy od teścia też jako zajączek, piękną czereśnię. Ciekawe czy się przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A ja dostałam jajo....... czekoladowe http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/biggrin.gif kiedyś je zjemy http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/chin.gif i widelczyki do ciasta - u mnie na słodko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witam sie strasznie smędzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.04.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Doberek poświąteczny Oj nie mogę się tu dziś odnaleźć Ja chcę stare forum:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 kiedy ja wezmę się za ogród ? u mnie ciągle jest stawik na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Oj Lidziu to faktycznie niewesoło.... Ale nic się nie martw - na wszystko przyjdzie pora...! Pamiętam jak w zeszłym roku o tej porze nie mogłam się doczekać kiedy wywiozę barak budowlany i zacznę równać teren... P.S. Wiśnia posadzona - jeszcze kilka ciepłych dni i będzie obsypana kwiatami! Można jechać po kolejne drzewka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 marys mam nadzieje ze nie bedziesz wiśnia i mnie zabierzesz ze sobą nie martw sie nic ci nie wykupie bo nie mam jeszcze listy. ale poogladac to bardzo chetnie bym poogladala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 myszkonie mam jak ci wyslac priwa bo i moja i twoja skrzynka sa full. na razie mnie olej. reszta szczegolow jak sie bedziemy mogly skomunikowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 marys mam nadzieje ze nie bedziesz wiśnia i mnie zabierzesz ze sobą nie martw sie nic ci nie wykupie bo nie mam jeszcze listy. ale poogladac to bardzo chetnie bym poogladala No pewnie, że Cię zabiorę!!! Mam już nawet chytry plan jak to w weekend zorganizować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 no i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.04.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 I ja się przywitam poświątecznie.Nie jest łatwo na tym nowym forum.Na razie wiem jak pisać a co dalej to mam nadzieję, że się nauczę.Może gdzieś są opisane zmiany w pigułce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 cześć Myszko Ehh widzę że wiele osób denerwuje nowe forum - mnie też ale co zrobić Kurcze fajowy zajączek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 mysia norka ma właczoną subskrypcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 mysia norka ma właczoną subskrypcję u mnie też :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 dobry wieczórMycha kupiliście już to drzewko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Mysza co u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts