wiolasz 20.04.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Czescja z Tobą pogadam, chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.04.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 zostawiam ślad bytności buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 dobry wieczórWioluś zawsze i wszędzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2010 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 czeeeesc. No to i ja coś powiem może. Czas jest ciężki Wusiu, na pseudoogrodzie robót duzo, pracy dużo, a wieczorem dochodzi jeszcze jakaś praca domowa i nie mam juz nawet siły, zeby odezwać się na forum.Tylko rano mam chwilkę, zeby pozaglądać troche do Waszych dzienniczków i to nie zawsze,ale kibicuje wszystkim, bez względu na to czy coś piszę czy nie i brakuje mi lużnych pogadanek.Dzisiaj prawdopodobnie przyjezdzają schody, a w przyszłym tygodniu będą kładzione obrzeża do wjazdu i tworzony trawnik z przodu domu.I musze tego oliwnika cyknąc w końcu dla Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.04.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Cze Mysia jak można to jutro Cię nawiedzimy:yes: bo dziś kominkowcy coś jeszcze poprawiają i muszę siedzieć na tyłku a i tak jutro ma być jakiś brzydki dzionek to w ogródku nie poszalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 no właśnie!!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.04.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 no cóz, najtansza nie była, ale kasa od Cioci . 250 kosztowała, jak na drzewo reprezentacyjne jeszcze ujdzie ...chyba Mycha tanio jak barszcz!!! Ostatnio na giełdzie widziałam taką ponad 2,5 metrową, ale babka chciała za nią..................jedyne 900zł...!:eek: Muszę sprawdzić po ile są w szkółce... P.S. Czekam na kolejne fotki ogródka i nie tylko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.04.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 cześć myszo-zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 dobry wieczór zarobiona Mycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.04.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Cze Mysia jak można to jutro Cię nawiedzimy:yes: bo dziś kominkowcy coś jeszcze poprawiają i muszę siedzieć na tyłku a i tak jutro ma być jakiś brzydki dzionek to w ogródku nie poszalejesz oczywiście Pasiu, zapraszam, tylko u mnie dzisiaj budowlanie-schody będą montowac, jesli się nie pogniewasz, ze wszedzie jest syf to przyjezdzajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.04.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Mycha tanio jak barszcz!!! Ostatnio na giełdzie widziałam taką ponad 2,5 metrową, ale babka chciała za nią..................jedyne 900zł...!:eek: Muszę sprawdzić po ile są w szkółce... P.S. Czekam na kolejne fotki ogródka i nie tylko! Mario, moja po posadzeniu ma 150. Widziałam na allegro Facet miał chyba 8 letnią, ale z transportemz Poznania kosztowałaby 300, ale była bujniejsza niż ta moja. Czy Twoja catalpa ma juz jakieś liście? Bo ja się zastanawiam, czy mój badyl nie ma dosyć po zimie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.04.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 cześć myszo-zwierzu czesc Moniohauzie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.04.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzień dobry Wusiu, czy Piotruś dzisiaj był również łaskaw w odstawianiu do przedszkola? Moja Mała za 2 tygodnie zmienia przedszkole na nowe- bliższe i jest przeszczęśliwa, w przeciwieństwie do mnie. Jakies takie dziwne niepokoje mam. Jak była malutka i szła pierwszy raz do przedszkola to nie miałam takiego nerwa nawet w połowie co teraz.;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dzień dobryMyszeczko dalej chodzi chętnie tylko dzisiaj uparł się żeby od razu iść do swojej grupy do Krasnoludków, ale ponieważ ja Go zaprowadzam bardzo wcześnie to jeszcze w Jego grupie nikogo nie ma więc musi iść do starszych dzieci ale fajna przedszkolanka była i wzieła Piotrusia za rączkę i powiedziała że pójdą do Krasnoludków żeby zobaczył że tam jeszcze nikogo nie ma i po problemie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.04.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 to bardzo dobrze Wusiu., ze możesz Go zostawiać w przedszkolu bez bólu serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Mycha miałam taki krótki moment jak zostawiałam Piotrusia jeszcze u mamy że On tak zostaje i wydawało mi się że tak bez żalu buzi papa i już czymś innym się zjamuje i jakby mnie tak coś ściskało w klacie;) ale jak mi raz kolezanka opowiedziała jak wyglada jej wyjście do pracy z histeryzującym dzieckiem wieszającym się jej u nóg i wyjącym, że wszyscy łącznie z opiekunka mokrzy od potu, ona do roboty spóźniona, roztrzęsiona i tylko myśli jak tam dziecko od razu mi głupie mysli z głowy wywietrzały serce trochu boli bo nie wiesz jak się tam dzieckiem zajmą ale póki Młody sie nie skarzy i na zadowolonego wygląd to jest oki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.04.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Myszo! czy możesz napisać, jaki masz kolor okien? W tej chwili hobbystycznie zbieram symbole w odcieniach szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.04.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Mario, moja po posadzeniu ma 150. Widziałam na allegro Facet miał chyba 8 letnią, ale z transportemz Poznania kosztowałaby 300, ale była bujniejsza niż ta moja. Czy Twoja catalpa ma juz jakieś liście? Bo ja się zastanawiam, czy mój badyl nie ma dosyć po zimie? Myszko a ten Gościu z allegro jakiś sprawdzony czy pierwszy z brzegu..?! Bo mi nawet z transportem by się opłacało... A co do Catalpy to jeszcze nie puszcza... Wyczytałam, że wiosną bardzo późno rozpoczyna wegetację a zanim jej wielkie liście urosną do odpowiednich rozmiarów mamy już czerwiec. Jak tam montaż schodków..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.04.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Mario, pierwszy, z brzegu, ale natychmiast jak zapytałam, to podesłał zdjęcia sosen do wyboru i przynajmniej ja nie bałabym sie u niego kupować. Jesli zechcesz, to mam namiary mailowe, bo nicka nie pamiętam Mazo kolor okien to szary standardowy ral 9006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 pięknie Mysiu wszystko wygląda i wcale się nie dziwię, że zakochałaś się w tej sosence, bo jest cudna sosenka jest PRZEŚLICZNA!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts