sure 01.10.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 na stronie stylusa można sobie wyliczyć, bo jest kalkulator... mój kocur nadal uniemożliwia zaslanianie okna... owszem, mogę, pod warunkiem, ze zakupie uprząż dla kota! ( na stronie nie pisali, ze to musi być transakcja wiązana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Myszeczko to może wrzucaj pomysły a my ci pomożemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.10.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 chyba tak zrobię, ale najpierw muszę coś wymyślec wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 no ale ogólna koncepcję to na pewno masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ja tez nie mam oswietlenia w sypialni i dolnej lazience, te mnie mecza najbardziej bo w ogole nie mam na nie koncepcji i mam dokladnie jak ty- to co mi sie podoba to mnie na to nie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Malciu Ty roletę ze skóry aligatora pragniesz? żaluzje chcę, nie rolety i raczej z bydlęcej niż aligatorowej skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Malka weź swojego majstra obłup ze skóry czysto bydlęca będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Wusia, ja opatrzności dziękuję, że na tą wstrętną gębe już patrzec nie muszę, a Ty mi go chcesz w okno wkomponowac na stałe (mowa o majstrze nr 1 oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 a czy to gęba być musi:lol2: a z brzuszka sobie zrób;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Jesuuuu mnie rolety się podobają.... tylko nie ma w takim rozmiarze... Marketowe mogą być. Ja tam paniusią nie jestem. Wczoraj zaszłam do sklepu z firankami i spodobały mi się takie proste jak rolety rzymskie, ale co do nich na boki.... zasłony, i czy daje sie np żaluzje? Nie mam pojęcia, Chyba zostanę przy tradycyjnych firankach. Mnie Myszka roznosi np sypialnia. Niby fajna, ale bardzo mdła wyszła.... Coś muszę pokombinować, ale wcale nie wiem co. I koncepcji i koloru brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 spisałam adresy, dziękuję, zaczynam myśleć nad tym jakby to poukładac. A z innej beczki. Potrzebuję nabyć rolety do okien, ale szczerze to wogóle nie wiem czym powinna sie charakteryzować dobra roleta? Jakies mechanizmy są. Który wygodniejszy: sznurkowy czy łańcuszkowy? ynalayam cođ takiego w sieci http://www.modnefirany.pl/_var/edytor/produkcja/espresso/roleta_szary_400.jpg trycionka mi sie pryestawila ratunku!!! Trycionka mi się podoba okrutnie! ale jeszcze bardziej ta roleta powyżej... Mysza... poszukaj, wybadaj rynek, a ja potem skorzystam... Albo może jak będziemy zamawiać w grupie, to rabat jaki utargujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ooooo o takim czymś myślałam, tylko co druga pozioma szczypanka była i nie z takiego materiału, tylko z woalu z haftem, ale ładne to było.Takie to bym założyła jako żaluzje do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.10.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ja czekam na probkę materiału szarego z tej firmy, a potem zobaczę czy mi sie kolor spodoba czy nie. Jedno jest pewne: cena nie zabija. Strona nazywa się modnefirany.pl a roleta "romantyczna". To tak, zeby "ocieplić" wnętrze a tu moja wycena. Prawda, ze nie paniusiowata? np 195 cm szer x 170 cm wys jest w cenie 231,56 PLN 195 cm szer x 210 cm wys jest w cenie 259,89 PLN 157 cm szer x 260 cm wys jest w cenie 235 PLN i tak dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Mysia te ceny są super ciekawe jak jakośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Noooo trochę droższe niż w marketach, ale do przyjęcia. Tylko, że potrzebuję tych rolet na już chyba 10 sztuk i tyleż sama karniszy i firan.... Najwyżej będzie bez firan i karniszy jakiś czas. Chociaż mężowi chce sie tych szmat w oknie, mnie nie koniecznie.... I Dzień Dobry Paniom. Ładny dzień się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Czesc Mysza, wsadziłam dzis wrzosy, pięknie wyglądają :D jeszcze raz dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 02.10.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Myszko, nie pisałam pomimo mojej obietnicy o pojemnikach na mydło, szampony itp., ponieważ się przeprowadzałam i nie bardzo miałam czas na szukanie. Szperałam w necie, ale szczerze mówiąc nic ciekawego nie znalazłam. Z tego wszystkiego co udało mi się znaleźć w rozsądnych cenach są różne pojemniki w leroy merlin (na są pewno różne szarości, których jesteś miłośniczką-przynajmniej w Toruniu). Zbaczając z tematu również obecnie szukam roletek, dostałam próbki ze stylusa (bardziej w kolorach neutralnej bieli), ale do końca mi nie odpowiadają. Cały czas jestem ciekawa jak finalizacja schodów. Pozdrawiam Cię Myszko serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 czółko Dziołchy. Arniś dzień faktycznie dzisiaj trochę jaśniejszy był. Szkoda, ze taki krótki, bo bym jeszcze z motyką trochę polatała chętnie. Wsadziliśmy dzisiaj do gleby jedno duże drzewo na pniu-karaganę (oby się przyjeła, oby sie przyjeła)i okazało się, ze fajnie mieć jakiś "bliski" widok z jadalni. Niby mała zmiana, a jak cieszy Chyba nabędę parę stożkowych jałowców do tego drzewka Wiolaszko cieszę się, ze trafiłam w Twój kolor z wrzosami. Manday, niestety u nas nawet te leroyowe jakoś tak nie do końca mi leżą. Są takie....bez jaj trochę, a ja mam wyobrażenia w głowie o swoich pojemnikach, tylko który producent tam wie co ja chce Szukam dalej oświetlenia i dużych osłon na donice. Ceny generalnie dobijają, ale coś powoli typuję. Szukam też wielkiego lustra w srebrnej ramie do dużego pokoju coś w wymiarach ok 100x220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.10.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Myszko a moze poszukac takiej ramy u ramiarzy albo w leroyu a do tego osobno lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 albo lustro u szklarza a ramę może ktoś kto no w nierdzewce robi to by zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts