78mysz 02.10.2010 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 mój ślubny dziś na zakupy jechał, to ja mu jeszcze do listy dopisuję - ogrek zielony, on- na mizerię ja - nie , do wódki oj bidak,a myslał przez chwile, ze będzie obiad na niedziele staropolskim zwyczajem Małgoś, jak ty masz sekretną koncepcję to ja się nie mogę doczekać co to to będzie.Swoją drogą ta koncepcja musi być chyba bardzo ważna, skoro tak wytrwale do niej dążysz. Ja osobiście bym nie wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.10.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 mój ślubny dziś na zakupy jechał, to ja mu jeszcze do listy dopisuję - ogrek zielony, on- na mizerię ja - nie , do wódki mój brat to najpierw się w głowę postukał ale spróbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.10.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 ja też idę spac bo znając życie mi jutro o 7 dzień się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 oj bidak,a myslał przez chwile, ze będzie obiad na niedziele staropolskim zwyczajem Małgoś, jak ty masz sekretną koncepcję to ja się nie mogę doczekać co to to będzie.Swoją drogą ta koncepcja musi być chyba bardzo ważna, skoro tak wytrwale do niej dążysz. Ja osobiście bym nie wytrzymała Osobiscie ja tez nie wytrzymuje, ale nie mam wyjscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Szukam też wielkiego lustra w srebrnej ramie do dużego pokoju coś w wymiarach ok 100x220 Jak znajdziesz to daj znać i od razu pytaj o rabat przy zakupie dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 mój brat to najpierw się w głowę postukał ale spróbował i tak dobrze, ze sie odważył spróbować. Może ta wódka go zacheciła, albo miał dość gadania siostry spróbuj, no spróbuj, ale zobaczysz, to dobre Małgos, nawet jakbym nie miała wyjscia to bym nie wytrzymała Wiolaszko, jak na co trafię to dam znać Dzisiaj piekny dzień mamy.U Was też jest słonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 U mnie słońce, oczywiście nieodzowny wiatr ale coś mi sie wydaje, ze to chwilowe...moje kolana czują zbliżające sie chmury deszczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 co to za wodka z ogorkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 co to za wodka z ogorkiem?? no wódka ze spritem i zielonym ogórkiem,ale ja nie piłam, więc tylko z obserwacji mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 co to za wodka z ogorkiem?? Ogórek świeży zielony w plasterkach, sprite i żołądkowa gorzka ale nie czysta ;D ma być ta żółta. Podobno dobre, ja nie piłam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 hmm odwazne zestawienie a tym ogorkiem to sie zagryza czy on sobie tam plywa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.10.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 hmm odwazne zestawienie a tym ogorkiem to sie zagryza czy on sobie tam plywa?? pływa oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 hmm odwazne zestawienie a tym ogorkiem to sie zagryza czy on sobie tam plywa?? ogórek ma najpierw popływać, a potem zgarnia sie go do kieszeni na maseczkę dnia "nastepnego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 hmm odwazne zestawienie a tym ogorkiem to sie zagryza czy on sobie tam plywa?? A potem robisz z niego maseczkę , ale ja wole skonsumować efekt jak przy wyjadaniu owoców z ponczu edit:Mysza mi się wcięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Co ja się na zastanawiałam co to ta wódka i czemu ten ogórek upija..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 mamy cały kosz opieniek i innych psiurków , a ludzi w lesie zatrzęsienie, ale pogoda piękna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Aaaaaaaaaaaa I u nas tez cudne słonko. W ogródku zbierałam styropian, powywoziliśmy wczoraj dość sporo.... Dzisiaj znowu pozbieraliśmy styropian w worki i znowu do wywiezienia. Trochę przejrzało, ale i tak sporo roboty jeszcze.Mąż wycinał osty z trawki..... Syn rąbał drewno i się zarąbał... Mówi, że jest zrąbany, a jeszcze zostało do porąbania.....No nabiera to juz jakiegoś wyglądu.... A o doniczkach to nawet nie myślę, bo firanek nie mam.... I karniszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 To marynuj Mysia te opieńki , podobno są pyszne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.10.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Potwierdzam, jadlam Wiolowe i nawet przezylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Muszę sprawdzić te ogórki z wódką... Mysza, kiedy do mnie zajrzysz i mi poradzisz co zrobić z tym moim ugorem? Mam już dość całej mojej działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts