78mysz 03.10.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ale łóżko i szafki mi się podobają, kolor ścian też mi się podoba, tylko co dodać, albo co zmienić....? Arnika mysłałam juz kiedyś o Twojej sypialni. Mam kilka pomysłów. Jeden jest mdły- rożne biele w sypialni-ale zabawa fakturami, róznymi rodzajami materiałów pluszem, zamszem, atłasem , srutututu. Do jasnego drewna, i prawie klasycznej sypialni pasują mi jarzębinowe-koralowe dodatki przytłumion e delikatnie jakimś innym dość ciemnym i neutralnym kolorem w jasnej sypialni ładnie prezentuje sie też turkus i/lub granat na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Lampy.... hmmmm... moje marzenie...... cudne! A co to za drzewko śliczne masz przywiązane do płotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Kule fajniste ale jak dają mocno po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.10.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 O! moje lampy! Super! Gdzie kupiłaś? Nasz projektant mówił, że są takie w castoramie czy innym leroyu. Coś tam kręcił nosem, że u nas nie bardzo, ale on w ogóle kręci nosem na płyty betonowe i inne takie, chciałby bardziej naturalnie, na szczęście główna projektantka ma więcej zrozumienia dla naszych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.10.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 swietne te kule Myszolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.10.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 a teraz pytanie, czy ktoś rozkminiał już kable oporowe na dach?Zima idzie, trza się zabezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.10.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Kable oporowe? Chodzi o te elektryczne? Ja szukam dobrego rozwiazania do kosza ale na zasadzie rozbijaczy śniegu a nie elektryki. Jak coś trafisz przy okazji to podrzuc mi proszę namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 o to ja nie wiem co to takiego. Będe musiała sprawdzić.U mnie bez elektryki w północnym koszu zwłaszcza- chyba się nie obejdzie. Będę się rozglądac, bo czas najwyższy to juz montować przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 a juz widzę, co to te rozbijacze:http://www.dachyonline.pl/galerie/r/rozbijacz-sniegu-do-dach_172.jpgale to tylko do osuwającego sie sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Mysza, pieknieeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 a teraz pytanie, czy ktoś rozkminiał już kable oporowe na dach? Zima idzie, trza się zabezpieczyć Co to jest i po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Jak sie mozna domyslec kabelki ktore roztapiaja lod zeby sie rynny nie blokowaly i nie obrywaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 O to takie coś by się przydało. Ale znając życie to niestety nie na tą zimę będę mogła zamontować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Marta a Ty takie masz??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 maylandzia no własniesama się zastanawiam czy płotki czy te rozbijacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.10.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ja też szukam kabelków do rynien, bo doświadczenie z ostatniej zimy upewniło mnie w przekonaniu, że muszę takie mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 a masz je gdzie podpiąć? my nie bardzo swoją drogą co się dzieje jak ich nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Z tego co słyszałam to rozwala rynny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 albo nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts