MonikaC 12.12.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Piękniście. a ja podłączamsię pod pytanie Nitki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Dziewczyny, jest mi niezmiernie miło, ze się Wam podoba. W zasadzie "meble" to prowizorki: Małgoś stół z ikei-dla mnie za mały. Kosztował całe 199zł, ale fajny jest http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79849976 Karnisz-nawis w sypialni zmontowany na profilach i obłożony płytą k-g. Spirea, nie wiem jak z mobilnością stolarzy, ale myślę, ze pan Metaloplastyk dałby radę-a robota wykonana naprawdę solidnie.znalazłam go na sieci i z drżącym sercem zamówiłam balustrady. Sami je wymierzyliśmy lącznie z kątami na schodach. Było milion uzgodnień i pytań z jego strony, kombinowania, konformacji, żeby cena nie okazała się zabójcza i oto są.Robione na niemieckiej pięknie szczotkowanej stali http://www.jg-metaloplastyka.pl/ Drzwi zamówiłam trochę dzięki MoniceC-która zamawiała swoje drzwi wejściowe w ciemno i podsuneła mi stronkę. Obejrzałam zdjęcia i znalazłam dokładnie coś czego szukałam w dobrej cenie.Zadzwoniłam-Wlasciciel super facet- też wszystko pouzgadnialiśmy, przyjechała ekipa na pomiar-normalne, niecwaniakowate chłopaki, pomierzyli, powiedzieli, ze mi dorobią parę brakujących dupereli do domu-jakieś listewki, wykończenia, nową podstopnicę na antresolę z jatoby i kapę na grzejnik. Jak powiedzieli tak zrobili. Chłopaki mają duze poczucie estetyki, więc w paru kwestiach zdałam sie na ich pomysły i nie załuję, bo sama lepiej bym nie wymyśliła.Warto zadzwonić i pogadać. Drzwi mają ukryte zawiasy, częśc na zawiasach odwrotnych, zamek magnetyczny.Szybka jest zlicowana z czołem drzwi i z jednej i z drugiej strony.Listwy wysokie na 10cm http://www.stolarkaloboda.pl/realizacje Wusia, no niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Super ten stol, dzieki. No i w ogole wszystko mi sie podoba, chcialabym juz tak miec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.12.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 bardzo ładnie się wszystko komponuje. Mam pytanie jeszcze co do balustrady do Ciebie i może też innych czytających, a takowe rzeczy posiadających. Będziemy potrzebować balustradę na antresoli. W projekcie mamy wysokość 1,1m i to podobno norma. Mamy małe dziecko, w planach kiedyś (jak się budowa skończy kolejne. Zastanawiam się czy balsutrada taka jak u Ciebie jest bezpieczna. Czy przy dzieciach nie lepiej szukać rozwiązań, aby była ona z czegość "pełnego". Może ktoś zastanawiał się nad tym i doszedł do jakichś wniosków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ja się zastanawiałam i to długo, ale moje dziecko ma taka specyfikę ze przestałam widzieć nawet cień konieczności wprowadzania innych balustrad. No po prostu dzieci u siebie w domu wiedzą co mogą a czego nie, tak jak nie pchają łapek w kontakty. u mnie jest 90cm.chyba największy problem moze być z dziećmi gościnnymi, ale tym również trzeba wytlumaczyć, ze tam nie wchodzimy i obserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.12.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Chyba masz rację. Jak dziecko małe, to i tak nie pozwoli się, aby samo kręciło się na piętrze. Najlepszy numer wyszedł z mężem mamy dość wysokie kondygnacje i antresola jest na wysokości ok. 3,35 (bez wylewki teraz jest ok. 3,6m). U góry ma mieć pracownię. Jak przyjeżdzamy na budowę, to ma opory z wejściem na górę, bo ma lęk wysokości. Jeszcze mi kiedyś przeleci przez tę balustradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Mysza, no cudnie jest, no cudnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Myszeczko za to cała reszta wspaniale Ci to kompensuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 dziękuję, dziękuje, dziekuję. Po raz pierwszy przełamałam się troszku, troche dalej mi wstyd, ze coś takiego jak schody pokazuję, ale zdecydowanie lepiej, że nie muszę nic ukrywać .Mam poprawione glify i sciany, ładne balustrady trudno, jest jak jest,ale jak juz kiedyś sprawa sie zakończy, to raczej zdejmę w końcu to drewno, bez żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No i super , że znowu się uśmiechasz i wraca wszystko do normy A jak przygotowania do świąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 nooo, wczoraj sie zaprawialiśmy Przyszły tydzień mam wyjęty z życiorysu ze wzgledu na nadmiar zajęć, więc do swiąt bede sie chyba przygotowywać w wigilię Wigilii.Nie ma innej rady. W sobotę przejeżdzałam "koło" sklepów-zrobiłam zawijkę na rondzie i pognałam z powrotem do domu.Chyba kupię wszystko przez internet.No i mam pomysł az na jedną potrawę swiąteczną jak dotąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.12.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No pięknie Myszka ta norka Twoja wygląda Będę Cię musiała odwiedzić koniecznie ale to pewnie dopiero po nowym roku bo teraz cierpię na meganiedoczas (jak widzę nie tylko ja ufff) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 tak, jakiś wirus czasozjadacza sie uaktywnił na naszym terenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Mysiu zupa grzybowa czy rybka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 12.12.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 mysia napisz ile kosztowaly 1 drzwi, tu albo na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Mysiu zupa grzybowa czy rybka:lol2: rybka, ale chodzi mi juz sto lat po głowie-żebym tylko dobrego lososia gdzieś dostała, a nie obślizga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 i co z nim zrobisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 pyszny losos jest z patelni grilowej usmazony na chrupko z tymiankiem pieprzem i odrobina soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 A moj ojciec robi super zupe z dorsza, z imbirem i sokiem z cytryny, jest bossssssska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Moja mam robi pycha rybna zupe z karpia z galka muszkatalowa i zabielana, pysznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts