78mysz 20.12.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 No właśnie prosty jak drut Ja do siebie to chyba bez kielicha nie wjadę dobrze, ze obok pole niezamieszkane jeszcze wytłumaczmy sobie cos: moj mąz malowal sam wlasnoręcznie ten podjazd, co oczywiscie tłumaczy dlaczegoz nie jest on wygibasowaty, albo i w kwiatki na przykład. a idz, jechac 20 metrów na wstecznym po prostej to nuda przeciez no tak, ani stuknąć coś ani zaczepić dzień dobry no tak, masz racje dzien bez stukania to dzien stracony. Musze skorygowac ten podjazd, zecydowanie. A snilo mi sie dzisiaj, ze sama go układałam i brakło mi kostki i mąż musiał jechac i przywieźc. Normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 hehe normalka nio witam slicznie w robocie przy sobocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.12.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ja juz po obiadku i po pracy a myska z przybyciem jak nitu w kotłowni siem slimaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.12.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://images48.fotosik.pl/41/13b8fd9282460864med.jpg Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.12.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Witam się sobotnio z farbą na głowie i z małżem pogodzona (względnie) po dzikiej awanturze... Nie pytajcie o co, bo już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 hehe normalka nio witam slicznie w robocie przy sobocie.. a ja tez wlasnie z roboty wrociłam. Duszku przywiozłes mi moze precelka z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://images48.fotosik.pl/41/13b8fd9282460864med.jpg Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku! Aniu jaka piekna karteczka. Mam powiedziec jak wygladacie? To byloby chyba kontrowersyjne wiec powiem tylko ze wygladacie jak marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Witam się sobotnio z farbą na głowie i z małżem pogodzona (względnie) po dzikiej awanturze... Nie pytajcie o co, bo już sama nie wiem oj witaj Dorcia. Jak kłotnia to o duperele. Inaczej sie nie da... Mam nadzieje ze bedziesz miała sliczniutkie włoski na swieta. Pacykuj sie pacykuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 u mnie dzisiaj Majka wywolala taką burze i pranie mozgów nam zrobila, ze normalnie poleglismy do łożka zrypani. A zaczeło sie tak: pojechalismy do sklepu -pod domem zeby jej kupic nowy fotelik bo stary juz ja ostatnio troche cisnął(jej zeznania, ale ok). Wiec wybrała sobie kolor i wogole. My do auta a ona skubana, ze nie bedzie w nim siedziec. No to my tak i siak zeby najpierw na spokojnie, a ona nagle z ryjkiem ze nie i juz. W koncu upchalismy tego wijca i mielismy przejechac 2 kiloski do nowego domu zeby jeszcze kwiatki zawiezc. Patrzymy a nasz maly zagilany skubaniec wypina sie z fotelika i wylazi z pasów i drze sie jak skurczybyk. No i nie ma sily. Zrobilo sie gorąco, bo zawsze bez wyjatku ma siedziec w pasach i w foteliku i juz. Maz zatrzymal auto, najpierw do niej po prosbie, potem jej sie oberwało nawet jak sie zaczeła znow wypinac a ona ze nie i juz. I co to zrobic. Bała sie jak cholera jak na nia wrzeszczelismy ale skubana nie i juz. no nie ustąpi. Jak by ja miał zabic nawet to by nie ustąpiła. Jak my pojedziemy na te Świeta? No jak?Po powrocie do domu normalnie swiat mi wirowal w oczach, tak mi dala popalic. A, popalilam sobie tez i ja... i tak to slodkie są dzieci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! Wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2008 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłysnie niech Cie aniołek ode mnie uścisnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. http://i62.photobucket.com/albums/h86/samberlove6/merry-christmas/019.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.12.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt wspaniałych, podarunków, dużych, małych, a ja życzę, moi mili,:* byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, pisząc wiersz pięknych wydarzeń. Może cicho bez hałasu Nie zważając na bieg czasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może siedząc przy kominie, tulić sercem swą rodzinę, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu wór napada, sypiąc bliskim pyłek życzeń, tego Wam dziś właśnie życzę... Uller i Ullerowa http://www.model-hobby.pl/upload/Zyczenia_swiateczne.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 21.12.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Życzenia, które Tobie życzęna razie nie wyliczę,więc podaję pierwsze z krajuby Ci żyło się jak w raju.By w wigilię u rodzinkiwszyscy mieli fajne minki.By przy stole chciał zagościćpakiet zdrowia i miłościi u wszystkich był tak mocnyby pozostał całoroczny.Wesołych Świąt! Agata z rodzinkąhttp://images43.fotosik.pl/42/9ca088498d41f04d.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.12.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://ekartki.net.pl/kartki/20/687.jpgGdy pierwszą gwiazdkę ujrzysz na niebie, wspomnij tych, co kochają Ciebie. Przyjmij od nich świąteczna życzenia, dużo świątecznej radości i marzeń spełnienia Gosia z Jurkiem i Olkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Witam się sobotnio z farbą na głowie i z małżem pogodzona (względnie) po dzikiej awanturze... Nie pytajcie o co, bo już sama nie wiem oj witaj Dorcia. Jak kłotnia to o duperele. Inaczej sie nie da... Mam nadzieje ze bedziesz miała sliczniutkie włoski na swieta. Pacykuj sie pacykuj... Beznadzieja. Pomyliłam farby i wyszedł obsikany blond A miał być alabastrowy... Jejciu jaki uparciuch straszliwy z tej słodziutkiej Majuni Ciekawe po kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wesołych i Radosnych Świąt Bożego NarodzeniaŻyczy Gwoździk z Rodzinką http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/wita.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.12.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Witam się sobotnio z farbą na głowie i z małżem pogodzona (względnie) po dzikiej awanturze... Nie pytajcie o co, bo już sama nie wiem oj witaj Dorcia. Jak kłotnia to o duperele. Inaczej sie nie da... Mam nadzieje ze bedziesz miała sliczniutkie włoski na swieta. Pacykuj sie pacykuj... Beznadzieja. Pomyliłam farby i wyszedł obsikany blond A miał być alabastrowy... Jejciu jaki uparciuch straszliwy z tej słodziutkiej Majuni Ciekawe po kim? Dorcia bierz loreala zawsze jasne szampańskie, srebrne blondy nigdy złocistych. A moze trzymałas za krótko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2008 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 ojej ile tu karteczek słodkich na nas czeka. Dziekujemy wszystkim, jestem strasznie wzruszona, ze pamiętacie. ZYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.12.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku dobremu. http://img73.imageshack.us/img73/6585/choineczka2ay0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts