MonikaC 01.01.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 To mamy przerąbane bo ja wodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! http://img258.imageshack.us/img258/3426/yczeniakocie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 To mamy przerąbane bo ja wodnik no, ja równiez.Moja Maj juz od Nowego Roku chodzi zachmurzona jak przed burzą i mówi, ze ma dzisiaj zły dzień. Po kimś to musi miec, a niby lew z niej-nooo wczesny lew, ale jednak juz nie rak sure dziekuje tobie i kociczkowi za życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.01.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 a ja rybka jestem ale w czepku urodzona więc przepowiednie mam "gdzieś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Myszka pod górkę znaki wodne teraz mają powiadasz....' No i dobrze, bo z prądem ( wody.. ) to byle "gówno popłynie, a pod prąd to tylko szlachetna ryba A lew czy raki to dobrze będą miały w tym roku???? I jak szampana już skończyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.01.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 oooooo ja ryba jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Myszka pod górkę znaki wodne teraz mają powiadasz....' No i dobrze, bo z prądem ( wody.. ) to byle "gówno popłynie, a pod prąd to tylko szlachetna ryba A lew czy raki to dobrze będą miały w tym roku???? I jak szampana już skończyłaś? Arniśka ja to rak jestem więc podówjnie do tyłu idę O, własnie ktoś miły robi mi pokaz ogni przed domem;) Szampan własnie się skończył, bezpowrotnie, ale sernik zaraz wyjmuję z pieca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Oooo serniczek - to coś dla mojego męża Nie przejmuj się Mysza ja też rak i to zawsze na odwrót i do tyły... oj zawsze.... Ja też powinnam iść do kuchni i popełnić jakiś zakalec, bo jutro mam cały dom gości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.01.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 A ja mam dziś piżamowy dzień, jemy niezdrowo bo tylko kebaby i zapijamy colą... A własnie skonczyłam czekoladę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Ja też mam piżamowy dzień i nie przebiorę się z koszuli za nic... Kocham piżamowe dni. Mam zdrowe jedzenie, a hamburgery też są w lodówce, chociaż dzisiaj nie było nikogo chętnego na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 a u mnie dzisiaj swięto, bo wszyscy w domu -moge zdjąc "dresy", co robię rzadko, acz z wielką przyjemnością. Ogarnia nas wielkie nieróbstwo i nicnierobienie i to chyba pierwszy dzien spędzony w domu w ten wspaniały sposób. Czuję, ze częsciej mogłabym lezeć i pachnieć.Oglądamy misia Yogi i kurcze, po raz pierwszy ogarniaja mnie myśli całkowitej zmiany wizerunku siebie. chyba sie starzeć zaczynam większymi krokami. Arnisia jutro cukiernie bedą czynne;), zresztą w gotowaniu to najgorsze jest sprzątanie po gotowaniu, nie gotowanie/czy pieczenie, a tą przyjemnośc oddaje juz w męskie ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 U nas nic nie będzie czynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 no cóz, to faktycznie trzeba troche popracować. Masz jakis chytry plan działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Nooo Popełniłam biszkopt... pokroję banana i zrobię budyń na soku bananowym... poleję czekoladą i będzie bananowiec Biszkopt za 4 min wyciągam z pieca. Oczywiście Emil mieszał wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.01.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 dzięki za życzenia i wzajemnie http://img827.imageshack.us/img827/1580/happyxf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.01.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 z tego co kojarze to wodnik nie jest znakiem wodnym ja popelnilam murzynka ...na szczescie tylko ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.01.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 z tego co kojarze to wodnik nie jest znakiem wodnym ja popelnilam murzynka ...na szczescie tylko ciasto hmmm, nie znam się, ale nazwa jakoś tak intuicyjnie łączy z wodą, nie wiem dlaczego;) dobry numerek z tym murzynkiem:rotfl: Mój sernik zdecydowanie zmniejszył od wczoraj swój udział w powierzchni domu;).Kurcze, mało go zostało. Jedyna nadzieja w tym, ze zaraz jedziemy do miasta, a jutro towarzystwo idzie do pracy i przedszkola, więc coś mi zostanie na sniadanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 02.01.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Dziękuję bardzo za życzenia Ja również życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku , niech się spełnią wszystkie marzenia pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.01.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 wodnik to powietrzny znak juz sprawdzilam wodny to skorpion rak i ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi1964 02.01.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 a ja nieśmiało pytam - czy pojawi się galeria ? (bo 674 strony to naprawdę dużo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts