pasie 10.01.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 buuuuuuuuuu:( to musisz jakiś termin spotkanka podać bo baaaaardzo nam się zachciało Ciebie zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ... Mysiasta pytałam o te Twoje listwy mdf.... poradzisz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 biedny zarobiony chomiorek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.01.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Malciu, dziękuję ślicznie:)Pasiu, też tęsknię za towarzystwem na tej swojej wsiNitu, skąd mam wiedzieć, pytaj parkieciarzy albo stolarzy jakie dlugie listwy Ci zrobią.Moje sa 2.7-tyle ile z płyty na długość szło wyciąc i grube zeby skryc przerośnięte dylatacjeWusia, jest dobrze jak jest. Trza kredyty splacać nim kryzys przyjdzie, bo potem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ano pewnie bez roboty ciężko ale nadmiar roboty też nie jest wskazany:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 24.01.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam jestem po oględzinach Twojego albumu - gratuluje, piękny dom cz Twoje blaty w kuchni na wyspie są łączone cz zamawiałaś głębsze, czy Twoje są dębowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Co tu tak cicho???????????? Gdzie Gospodyni???????Mysia co się dzieje, że Ciebie nie ma?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Arnisia tu jestem. Wszystko w porządku u mnie, albo prawie w porządku. Pełno różnych zajęć. Bomba w głowie.Ostatnio docierają do mnie różne smutne informacje. Kolezanka urodziła ślicznego synka ale... bez rączek i nóżek. Zbiera na protezy. cały czas mam to w głowie. Mai kolezance z przedszkola spłonął dom, a jeszcze te informacje w mediach o tak zwanym ojcu, który zakatował dwuletnią Kruszynkę.I tak czuję, ze mnie to wszystko dotyka:(Marzę juz o wiośnie, że wypełznę trochę do ogródka liczyć straty i zyski.marzę o zapachu lawendy, bujających trawach,kobiercach macierzanki i strzelistych jałowcach.jak mi brakuje tych wszystkich zapachów. nawet za darciem perzu z ziemi juz marzę,byle słonce w końcu przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.01.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 zbyt dużo tych okropnych informacji jak dla mnie idę sobie stąd szybko, wrócę kiedyś.....wiosną jak już tą lawendę będzie czuć a może wpadniesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 oj Myszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ehhh człowiek sie przejmuje głupotami codziennymi kiedy inni tragedie przeżywają Lawenda....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.01.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ehhh człowiek sie przejmuje głupotami codziennymi kiedy inni tragedie przeżywają Lawenda....... wiesz Monia ostatnio ciągle sobie to powtarzam:rolleyes: Mysiu jak dobrze, że się odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Cześć Mysza, kiedy jedziesz w rodzinne strony na odpoczynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 myszko, buziaki zostawiamtrzymaj się i nie bierz wszystkiego na klatę współczuję koleżanceaż za dobrze wiem co przeżywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mycha pozdrowionka zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mysza, jak juz bedziesz jechac w te strony to wiesz co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mysza i co z tym betonem u Was? Robiłas juz jakieś przygotowania, rozeznanie? Ja troche czytam i nabieram śmiałości. Myśle o zywicowanym na zewnątrz..... Wylewka z włóknami działającymi jak siatka wzmacniajaca i impregnatem w masie...... Daj znać co działacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Myszko, pozdrowienia zostawiam Współczuję koleżance, nawet nie umiem sobie wyobrazić co teraz przeżywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts