kaśka maciej 27.02.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Tak, załapałam. Leję odżywkę non stop prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 W ogóle to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 hola hola z tą odżywką, bo korzenie spalisz, delikatnie i duże rozcieńczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Hejka... hm... to teraz mi powiedz co im zrobiłaś.. bo teraz moje są na etapie kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Mysza, wlasnie przekwitl, musi odpoczac sobie. Nitka, jak sie zrobi cieplo (12 w nocy) wystawiasz na zewnatrz na 2 tygodnie albo stawiasz chociaz w otwartym oknie - ja sie balam mojego tak wystawic, bo ciagle bylo wg mnie za zimno, ale i tak zaczal kwitnac jak glupi. Poza tym przestalam go nawozic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 aaa to Ty go nawoziłaś... u mnie tak dobrze nie mają... no może zaczne ich tam czymś podlewac to mooooże się laskawie ruszą... choć prawde mówiąc ostatnie 5-6 miesięcy toooo mooooooocno zaniedbłam kwiatki domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No wlasnie olej nawozenie, podlewaj jak kapuste nie za czesto az sie cieplo zrobi. Im mniej sie bedziesz zajmowac tymi storczykami tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.02.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 cześć Myszko Ty chyba wiosnę chcesz wywołać tym żywopłotem dobrze, to ja się może w końcu trochę odkopię na chwile:). Byliśmy wczoraj na wystawie orchidei-oczywiście to juz ne to samo co kiedyś i co roku powtarzam sobie, ze nigdy więcej, a i tak idę. Konkluzja jest taka, ze wieczorem zaczeliśmy znosić do kuchni swoje badyle do odczyszczenia, poprzesadzania itd. Nawet nie wiedziałam, ze az tyle ich jeszcze jest :rolleyes:Szczerze, to od przeprowadzki nic z nimi nie robiłam, za co mi straszny wstyd http://img195.imageshack.us/img195/8713/storcz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Kurcze ja nie mam nawet jednej Ale w związku z umieszczeniem orchidei na wizualce kibelka przez Irmę chyba bedę musiała zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ja chyba popełniłam ten błąd, że do zdrowych storczyków wlałam sam nawóz... I też za dużo je podlewałam.... Stały w wodzie. Teraz nie wiem jak je ratować, i czy w ogóle brać się za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ja chyba popełniłam ten błąd, że do zdrowych storczyków wlałam sam nawóz... I też za dużo je podlewałam.... Stały w wodzie. Teraz nie wiem jak je ratować, i czy w ogóle brać się za to. dokąd żyje jest nadzieja. To bardzo żywotne rośliny, choć z opóźnionym zaplonem. Probowałabym przelac dobrze przegotowaną letnią wodą, zeby nawóz wypłukac z podłoża. kolejne podlewanie jak juz podłoże dobrze wyschnie, a korzenie zjasnieją. W tym wypadku należy szczególnie zwracać uwagę na niezaleganie nadmiaru wody w korzeniach. Musisz też zadbać, aby w otoczeniu panowała wyższa wilgotność-przynajmniej na czas reanimacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.02.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Mysza pojawil sie znowu szary danis http://www.stylus.pl/sklep/tw/5597 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Moje kwiaty pogubiły.. ale niebieskie zaczęły się zasuszać i mam takie suski ... czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Kurcze ja nie mam nawet jednej Ale w związku z umieszczeniem orchidei na wizualce kibelka przez Irmę chyba bedę musiała zakupić Nooo i to sie nazywa dobry argument :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Cześć, jak to miło że sie ujawniasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 słoneczko poranne mówi Dzień Dobry - wyłazimy z norki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 wylazło wylazlo-dobrze, ze sypialnia od północy;) Dzień dobry, ujawniam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.02.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 aaaa mysia bym zapomniaławidziałam u mojego stolarza płyty, ale nie wiórowe, bardziej jak metalowe czy akrylowe imitujące miedz z nalotem coś jak to co kiedyś na zdjęciach pokazywałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja wczoraj na targach budowlanych też takie widziałam. Są jeszcze srebrne, imitacje skóry węża i wiele, wiele innych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.02.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 ooobyłaś w silesia expo? i jak? wartościowe te targi czy trzy firmy na krzyż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts