malgos2 22.12.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 No dooooooobra, to nie bedzie lekcji duchowego w mojej szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.12.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 uffffffffff........................se mnie ulsyłok jak sem tylkom pothinkowoł ło knihach [potsybnych..i kostach to mnie gesina po wierzchu wziena malgos2 wis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2008 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ale mnie musisz troche podszkolic po starej znajomosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mysza, ale masz farta. Mnóstwo ludzi teraz czeka, żeby sprzedać a Ty pierwszy oglądający i już Fajowo Córcia już pisałam, slicznota i to zdjecie w zlewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.12.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 i w umywalce tatusia sie miesciło... http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SU_7_-YOu2I/AAAAAAAABTQ/Qe8mrL8Fb7k/s512/IMG_3339.JPG Ojejciu mogę sobie tę fotkę umieścić na pulpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mysza, ale masz farta. Mnóstwo ludzi teraz czeka, żeby sprzedać a Ty pierwszy oglądający i już Fajowo Córcia już pisałam, slicznota i to zdjecie w zlewie wiesz Wiolaszko to w zasadzie trzeci ogladający kupił. Poprzednie mieszkanie kupił pierwszy odwiedzający - tez przesympatyczni ludzie- trzymamy kontakt. Ale faktycznie ciezko dzisiaj sprzedac mieszkanie. Mam nadzieje, ze zapoczątkowałam łańcuch dobrej sprzedarzy mieszkaniowej dla tych co sie chcą budowac, albo budować dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 i w umywalce tatusia sie miesciło... http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SU_7_-YOu2I/AAAAAAAABTQ/Qe8mrL8Fb7k/s512/IMG_3339.JPG Ojejciu mogę sobie tę fotkę umieścić na pulpicie? Dobrze dobrze Dorcia, moze w koncu odstawisz te proszki i dowiesz sie jakie "słodkie" jest zycie matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 a historia wtedy była taka, ze Mala moja pomalowala sie czekoladą, poszłam z nia do łazienki zeby umyc łapy i buzie, patrze, a tu jeszcze brzuszek brudny. No to jak brudny to hop do umywalki. Tak jej sie spodobało, ze za 10 minut znowu była cała wysmarowana, tylko po to zeby móc wskoczyc do umywalki. Tez mielismy ubaw niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gifZ najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Duszysko kochaneZdrowia, radości i miłości w Święta, pogody ducha, realizacji planów, spełniania marzeń, szalonych podróży, ekscytujących przeżyć w Nowym RokuZyczy Tobie Magducha Nadarzyńska http://images31.fotosik.pl/86/fa852d9c9569ad2c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 dzień dobry Mycha tu też Ci pogratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 dzień dobry Mycha tu też Ci pogratuluję ale mnie podnosisz na duchu. Dzieki, tak po prostu ze jestes Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Myszka - Gratulacje !!! Ten kto nie idzie do przodu - cofa się ! Najważniejsze to stawiać krok za krokiem -czasem brakuje cierpliwośći i chcałoby się pobiec , ale dasz radę Dziewczyno A w cholerę ze świweczkami - będziesz miała kominek. A choinka większa się zmieści w domu i jeszcze sobie podświetlisz tą we własnym ogrodzie I będzie pięknie - zobaczysz A dzidzia będzie mogła zaprosić wszystkie swoje przyjaciółki i latać po ogródku (bezpiecznie) i w ogóle - BĘDZIE ZAJEBIŚCIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Myszko no to ja się tak po prostu ooooo to to to Nefcia jeszcze o tych zaletach własnego domku zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Myszka - Gratulacje !!! Ten kto nie idzie do przodu - cofa się ! Najważniejsze to stawiać krok za krokiem -czasem brakuje cierpliwośći i chcałoby się pobiec , ale dasz radę Dziewczyno A w cholerę ze świweczkami - będziesz miała kominek. A choinka większa się zmieści w domu i jeszcze sobie podświetlisz tą we własnym ogrodzie I będzie pięknie - zobaczysz A dzidzia będzie mogła zaprosić wszystkie swoje przyjaciółki i latać po ogródku (bezpiecznie) i w ogóle - BĘDZIE ZAJEBIŚCIE :) ale jak to iscie do przodu ma sie do natury RAKA? hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mycha obrót o 180 stopni i będzie w przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mycha obrót o 180 stopni i będzie w przód acha, znaczy wektor ten sam tylko zwrot przeciwny Mogłam sie była sama domyślec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 no widzisz bystra dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts