kfjatek 25.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 http://www.globaltile.co.nz/tau_ceramica/images/ideas/idea03051Lg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 23.09.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Jestem ciekawa Waszych opini na temat czy warto robic w domu osobna lazienke dla sypialni, tzn z wejsciem z sypialni. Jakie sa korzysci takiego rozwiazania? A moze sa jakies wady? Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 jak będziesz miała dzieci, które zablokują łazienkę na kilka godzin to okaze się, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 23.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Jestem ciekawa Waszych opini na temat czy warto robic w domu osobna lazienke dla sypialni, tzn z wejsciem z sypialni. Jakie sa korzysci takiego rozwiazania? A moze sa jakies wady? Beata Jak tylko masz mozliwosci i finanse, to warto. Juz jakis czas korzystam z takiej wygody (wynajmuje) i nie wyobrazam sobie majac dom nie miec lazienki przy sypialni. Bezkolizyjne, "szybkie" (bez chodzenia po korytarzach) korzystanie z lazienki. Chodzimy tez z mezem pozno spac, wiec zeby nie robic wielkiego szumu gdy dziecko spi korzystamy wtedy tylko z lazienki przy-sypialnianej. Jak dla mnie takie rozwiazanie ma same plusy.......chyba, ze ktos bedzie patrzyl pod katem kosztow, to wtedy i minus sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 23.09.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 łazienka przy sypialni to same korzyści (oprócz jednej-finanse) Nigdy wcześniej nie miałam tylko swojej łazienki i nie wyobrażałam sobie, że to taka wygoda i komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 23.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 łazienka przy sypialni to same korzyści (oprócz jednej-finanse) Nigdy wcześniej nie miałam tylko swojej łazienki i nie wyobrażałam sobie, że to taka wygoda i komfort. dla mnie jest to bardzo przemyslane rozwiazanie (ktos kiedys pierwszy musial to przeciez wymyslec ), jesli wprowadze sie kiedys "na swoje" i nie bede miec "takiej" lazienki, to bedzie mi jej z pewnoscia bardzo brakowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 23.09.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Przy wyborze byl to jeden z priorytetow dla nas. Znalezlismy taki projekt na szczescie, wiec dzieciaki beda mialy swoja a my swoja. To bardzo wygodna sprawa. Nawet znajomi nam radzili zeby zrobic z tych dwoj jedna, bo sa obok siebie,ale my chcemy dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.09.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 osobna łazienka to jedyna rzecz, której nie mamy w wybudowanym domu a mieć będziemy jeśli będziemy budowac kolejny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 23.09.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Przy wyborze byl to jeden z priorytetow dla nas. Znalezlismy taki projekt na szczescie, wiec dzieciaki beda mialy swoja a my swoja. To bardzo wygodna sprawa. Nawet znajomi nam radzili zeby zrobic z tych dwoj jedna, bo sa obok siebie,ale my chcemy dwie zrezygnowałam z takiej na rzecz garderoby-coś za coś. Ale na poziomie mamy dwie łazienki, więc nie jest najgorzej. Ale w innych okolicznościach walczyłabym o przysypialnianą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.09.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 czy warto robic w domu osobna lazienke dla sypialni, tzn z wejsciem z sypialni. Podobno w cywilizacji, to teraz już standard. W mądrych gazetach piszą nawet, że to nie ma wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 23.09.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Hm.....faktycznie, to chyba rozwiazanie bez wad. No to trza bedzie lekkie zmiany w projekcie najpewniej wprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Doskonała sprawa i moje marzenie. Dlatego "wycięłam" ją z sypialni. Dlaczego ? Z powodów oczywistych - higienicznych - wiecie kiedy Z powodu nie budzenia wszystkich w środku nocy Z powodu możliwości wspólnego korzystania (wiecie kiedy ) Z powodu posiadania garderoby obok - czyli wstaję i za chwilę wychodzę gotowa w "pełnym rynsztunku" właczając makijaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.09.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dlaczego ? Z powodów oczywistych - higienicznych - wiecie kiedy Z powodu możliwości wspólnego korzystania (wiecie kiedy ) . Wiemy, wiemy. To też standard (w cywilizacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 23.09.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Witam.Ja mam sypialnię z łazienką. Mała bo mała 170 x 170 ale jest. Sypialnia na parterze. Dzieci mają swoje królestwo z łazienką na poddaszu. Nie wyobrażam sobie inaczej. To był pierwszy warunek męża gdy zaczęliśmy projektować dom. Do domku mam zamiar wprowadzić się w przyszłym roku więc zobaczymy jak to rozwiązanie się sprawdzi. Uważam jednak , że WARTO. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dlaczego ? Z powodów oczywistych - higienicznych - wiecie kiedy Z powodu możliwości wspólnego korzystania (wiecie kiedy ) . Wiemy, wiemy. To też standard (w cywilizacji). Ufff a już się bałam, że tylko moje życie Masłow zdominował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.09.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Z powodu możliwości wspólnego korzystania (wiecie kiedy ) ale w wannie czy pod prysznicem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Z powodu możliwości wspólnego korzystania (wiecie kiedy ) ale w wannie czy pod prysznicem? Duuuuża wanna. Co prawda prysznic jest w łazience obok ( u dzieci) jak by co.... No i płyty g-k też podwójne kładliśmy z obus tron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.09.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Duuuuża wanna. Co prawda prysznic jest w łazience obok ( u dzieci) jak by co.... No i płyty g-k też podwójne kładliśmy z obus tron Ależ akustycznie z obu stron się pozabezpieczały - pieszczochy... ech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.09.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Duuuuża wanna. Co prawda prysznic jest w łazience obok ( u dzieci) jak by co.... No i płyty g-k też podwójne kładliśmy z obus tron Ależ akustycznie z obu stron się pozabezpieczały - pieszczochy... ech! to zabezpieczanie i tak nic nie pomoże, wiadomo przecież, że: "Nowy domek - nowy potomek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.09.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 to zabezpieczanie i tak nic nie pomoże, wiadomo przecież, że: "Nowy domek - nowy potomek" Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts