kasia w 06.10.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Malarz Tomek - 772-157-894 Kafelkarz Sławek - 696-610-854 Tych dwóch chłopaków mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim, którzy są na etapie wykańczania swojego domu Są rewelacyjni, pełen profesjonalizm, lepiej nie mogliśmy trafić Pozdrawiam i polecam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestorbb 26.04.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Podbijam temat na 2013 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 26.04.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Polecam Forumowicza o nicku Asolt (wykonuje obliczenia OZC, projektuje podłogówkę i zajmuje się wykonawstwem hydrauliki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 28.10.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 (edytowane) Podbijam temat na sezon 2015/16:rolleyes: Na tą chwilę mogę z czystym sumienie polecić Pana Andrzeja budowlańca z Brennej który nam wybudował cały dom od fundamentów aż po dach łącznie z położeniem dachówki, sumienny uczciwy i znający się na swojej robocie. Dla zainteresowanych wyślę fotki domu. Tel: 663-113-976Polecam również Pana Mariusza od elektryki, który jest ekspertem w swoim fachu, jest niedrogi a przy okazji położy również kabelki od neta tv i alarmu. Tel: 503-313-737I zapomniał bym o Kierowniku budowy, Pan Piotr Ślusarczyk, Profesjonalne podejście do inwestora, bardzo dobry kontakt, bardzo dużo pomoc dla zielonego inwestora, z czystym sumieniem polecam Tel. 793-44-33-47 Edytowane 28 Października 2015 przez Darek Volke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Nowak 20.11.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 (edytowane) Wykonawca Komarpol Bielsko Biała. Ocenę zostawiam forumowiczom:) Edytowane 20 Listopada 2015 przez Urszula Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 21.11.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) Nie żebym sie czepiał - ale chyba każdy w bielsku wie że tu są tylko 3 firmy od kominków warte polecenia Edytowane 21 Listopada 2015 przez turalyon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 31.12.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Do mojej listy mogę z czystym sumieniem dodać Ekipę Wojtka Pary od tynków. Chłopaki robią bardzo szybko ale też bardzo dokładnie, wszędzie są kątowniki do okoła okien specjalne listwy, wszystko idealnie prosto fachowo. Ekipa bardzo polecana i rozchwytywana w okolicach Oświęcimia. Serdecznie polecam.Telefon do Pana Wojtka 693-379-681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Nowak 10.02.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Cześć druga naszej przygody z wykonanwcą Komarpol z Bielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superelmirka 25.01.2017 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Witam, poszukuje ekipy do tynkow, wylewek i ocieplenia dachu, okolice Andrychowa. Mozecie kogos polecic? podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 26.01.2017 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Witam, poszukuje ekipy do tynkow, wylewek i ocieplenia dachu, okolice Andrychowa. Mozecie kogos polecic? podrawiam Oczywiście że możemy polecić Jest to ekipa Pana Wojtka Pary, nie ma co szukać innej ekipy wszystko szybko profesjonalnie i w normalnej cenie, więcej opinii na ich temat można znaleźć tu na forum. Namiary w poprzednim moim poście. Właśnie teraz u mnie wykańczają poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superelmirka 10.02.2017 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Dzieki bardzo, bede sie kontaktowac z nimi w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superelmirka 10.02.2017 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Czy jeszcze moglbys mniej wiecej podac mi prosze ceny, ile za tynki na metr itp? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 11.02.2017 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Czy jeszcze moglbys mniej wiecej podac mi prosze ceny, ile za tynki na metr itp? dzieki Jeżeli to pytanie do mnie to odpowiadam że chyba lepiej zadzwonić i zapytać ale z tego co wiem to 27 złoty za metr na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superelmirka 26.04.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superelmirka 07.06.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 witam ponownie macie kogos do polecenia do malowania, podlog i robienia lazienek? oraz jakie sa ceny za malowanie, wiecie moze? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luk-Woj 14.09.2018 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Do białej listy: - Tynki - ekipa Wojciecha Pary (tel. 693 379 681) - sprawnie, dokładnie i zgodnie ze sztuką budowlaną. Wykonywali u mnie tynki cementowo-wapienne. Robią też suche zabudowy. - Elewacja - Sławek (tel. 508 732 319) - ekipa wykonała u mnie ocieplenie styropianem z tynkiem silikonowym. Wszystko porządnie wyprowadzone, prosto jak od linijki. Dbają o materiał i porządek, szanują pracę innych, uważając by nie zniszczyć. Widząc jakość pracy umówiliśmy się też na sufity podwieszane, ocieplenie poddasza i stropu nad garażem, gładzie i kładzenie płytek. Wszystko wykonane tak jak trzeba, w dobrej jakości. Obie ekipy działają najczęściej w rejonie Oświęcimia, chociaż "zapuszczają" się z pracą pod Bielsko (mój dom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 22.09.2018 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2018 Ja ekipy Pary zdecydowanie nie polecam. Pierw przekładali mi termin, a później jak dowiedzieli się że mieszkam za granica to cena skoczyła do 32zl za gipsowe. Także odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wmaczka 28.03.2019 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Dzień dobry, może w tym roku ktoś może polecić firmy i fachowców do budowy domu i jego wykończenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartosz_Kr 21.01.2020 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Witam,jestem w trakcie rozpoczęcia rozbudowy i nadbudowy domu jednorodzinnego w postaci dobudowy pomieszczenia oraz wymianie i podniesieniu całego dachu. Niby praca niezbyt skomplikowana no ale...W związku z tym poszukuję rzetelnych firm budowlanych z okolicy, które są w stanie szybko i sprawnie zrealizować prace remontowe i rozbudowę w rozsądnej cenie i zgodnie ze sztuką budowlaną. Nie szukam firm typu "Stasiex" na zasadzie może byśmy zaczęli budowlankę ani typowych "skoczków" których potem trzeba szukać by skończyli to co zaczęli.Proszę was o firmy, których nie musicie się wstydzić i z czystym sumieniem polecić tak by nie wpaść na przysłowiową "minę".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.01.2020 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 forum to nie portal ogłoszeniowy. Ale mamy wątki poświęcone polecanym wykonawcom.Możesz też zajrzeć tu: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?162292-OŚWIĘCIM-i-OKOLICE-Biała-i-czarna-lista-wykonawców-i-sprzedawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts