taszana 07.10.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam serdecznie! Jestem otwarta na wszelakie komentarze rady i uwagi dotyczące naszego domku (mile widziane "ochy i achy" ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 dzień dobry przyszłam z rewizytą i idę buszowac w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 kolejna śliczna jaskółka się szykuje.superczekam na rozwój sytuacji a w szczególności na pomysły na wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 24.10.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 efilo jak miło!!! Dziękuję za zainteresowanie ,zwłaszcza że w dzienniku jeszcze wiele nie ma.Co do wnętrz ,to dość odległa perspektywa ,więc pewnie będę śledzić i podglądać Twoje ...ale pewnie jak już będę na etapie rozmyślania o wnętrzech(tzn.już dawno jestem ,ale jest to jeszcze niepodparte "dokumentacją" ) to Wasza rodzinka już zasiedli na dobre Elwirę -jest cudna serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 taszankoElwira to projekt archipelagu który koniec końców odpadł bo nie pasował na naszą działkę. została tylko nazwa, bo projekt jest indywidualny (to tak tylko gwoli wyjaśnienia jakbyś się kiedyś natknęła na projekt o tej nazwie) ja o wnętrzach zaczęłam myśleć dosyć wcześnie i Tobie też radzę, bo jak wchodzi elektryk to koniecznie chce wiedzieć gdzie i jakich rozmiarów jest łóżko, jak rozplanowana kuchnia, gdzie kinkiety itd. trzeba już podjąć decyzje od których nie ma odwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 24.10.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 .efilo..wiem ,wiem i już się boję,bo należę do tych co dość często zmienają zdanie więc ,drżę na samą myśl o decyzjach pt "klamka zapadła" ,poza tym mój mąż śmiał się ze mnie że adaptację projektu zaczynam od firanek ,bo wiele zmian zewnętrznych wynika z wizji wewnętrznej więc jako taką już mam. resztę podpatrzę u bardziej doświadczonych koleżanek ps.bańkowy żyrandol jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.10.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam kolejna budujaca jaskolke - my juz jestesmy po !!! Jaskolka jest bardzo praktyczna i nie zamienilabym jej na zaden inny domek - chociaz u nas duzo zmian bylo i troche malo z jaskolki zostalo - w kazdym razie zapraszam do siebie najpierw tu: http://forum.muratordom.pl/budowe-czas-zaczac,t101458.htm a pozniej tu: http://forum.muratordom.pl/moj-dziennik,t135871.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 27.10.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 mhk dzięki za odwiedziny,ja już u Was na budowie byłam ,swój wpis też zostawiłam,ale nie wiedziałam że osobno wykończeniówkę prowadzisz,już biegnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Heloł, przychodzę z rewizytą Tym razem to nie mój styl (choć piękny, nie powiem ), ale ... jest też coś absolutnie dla mnie: ..i jeszcze "krzesełeczko" http://images38.fotosik.pl/24/25b208965ad51052.jpg Ten piękny szezlong chyba na moją wizytę czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 30.10.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witam serdecznie Moniu!!!dzięki za rewizytę. Cieszę się że znalazłaś coś dla siebie ,widzisz nie wszystko u mnie takie kańciaste ,szkoda tylko że to cacko nie na moją kieszeń,ale może u babci na strychu cos podobnego wygmeram [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dobry wieczór kierownik budowy istne cudo a dachówkę też piękna mieć będziecie a domek wygląda na ogromniasty fajnie tak patrzeć jak się powoli rysują konkretne kształty marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 01.11.2008 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witaj Wusiu w naszych jaskółczych skrzydełkach ,jeszcze dwa miesiące temu sama biegałam po pustej działeczce ,zobaczysz jak szybko Wam domek urośnie!!!trzymam kciuki też za Wasze marzenia.a i u Ciebie cudne kierownictwo tylko czeka by rozpocząć nadzór .Co do wielkosci domu to Wasz wydaje mi się większy ( u nas będzie cos koło 160 m2),nasza jaskóła jest rozlazła ,ale bez uzytkowego poddasza,więc nie jest taka duża,choć nam wystarczy mam nadzieję,chcę by każdy nasz "kierownik" miał swój pokoik,bo sama gnieździłam się z braciszkiem na 8 m2 pół życia, a teraz okupuje dom rodziców i powoli zaczyna brakować własnej przestrzeni.Ale już niedługo Powodzenia dzięki za odwiedziny i oczywiście zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 02.11.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Saolon na Twoich rysunkach prezentuje sie znakomicie w realu bedzie jeszce lepszy - najbardziej podobaja mi sie takie wielkie okna Dodatkowo widze ze gustujemy w podobnych kanapach u nas faworytem jest zdjecie nr 1. Na zywo juz widzielismy i wyglada rewelacyjnie!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 02.11.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam serdecznie! a może się zamienimy? ,ja chyba nie przestanę przeżywać Waszej działeczki resztę żalu wylałam już u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dobry wieczór nasz calkowitej użytkowej ma nie całe 190 m.kw. a użytkowej użytkowej kole 134 m.kw. więc jednak mniejszy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzień dobry i lecem tyrać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 03.11.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witaj Wusiu.To aż tyle odchodzi na skosy czy gdzie?dużo, nie?! to u mnie dochodzi jeszcze garaż,ale ja go nie licze bo to nie mój ,tylko mężula ja i tak bede miała już co sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 na same skosy to nie ale do użytkowej użytkowej to się nie wlicza własnie farażu pomieszczeń gospodarczych i czegoś tam jeszcze ale nie pamiętam już czego więc te 134 to same ppokoje łazienki kuchnia i korytarz tak mniej wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 03.11.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 U mnie pewnie też coś kole tego wyjdzie jak odejmę pomiszczenia gosp.Wusiu myslę że się pomiescimy w tych naszych domkach ,chociaż to też zalezy ilu jeszcze kierowników budowy powołamy na swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts