Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moja żona chyba zachorowała. Leczyć ją?

retrofood

Recommended Posts

Normalnie opadła mi szczęka i długo nie mogła wrócić do zwykłego położenia. Dzisiaj, po godzinie dwudziestej, na rzuconą przeze mnie mimochodem uwagę, że napiłbym się piwa, moja własna, osobista żona powiedziała, że

to ja pobiegnę do kiosku i ci zaraz przyniosę.
Po czym własnie to zrobiła.

Ponieważ stało się to pierwszy raz w zyciu (niemal 30 lat po slubie), ze przyniosła mi piwo, uważam, że chyba jest chora, bo inaczej nie mogę sobie tego wytłumaczyć.

I mam dylemat: leczyć ją, czy nie leczyć (bo może jeszcze raz kiedyś pójdzie)?

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na pewno miala interes zeby isc do sklepu i przy okazji kupila Ci piwo, a Ty naiwny myslisz, ze poszla dla Ciebie specjalnie :p ! W wlasnie o to chodzi zebys tak sobie myslal.

Pobiegła na sekundę i nic więcej nie kupiła. myslałem o tym i dyskretnie sprawdzałem - przez okno. Była tylko w kiosku naprzeciwko.

Uuuuuu... Stasiu - coś małżonkja Twoja dużego przeskrobała albo coś dużego chce. :roll:

Tak myślę. :roll:

Auto rozwaliła? :roll: :lol:

To samo pomyślałam.

Jeszcze raz Cię zaskoczy...i może to być zaskoczenie zdecydowanie mniej przyjemne dla Ciebie :D

1. okazji do zrobienia drobnej przyjemności jest wiele, czemu nagle piwo?

2. sprzedawca ma ok 50 lat i jest żeński

3. po alkoholu dziwne rzeczy? moga byc! No, ale 1 piwo to nie alkohol przecież.

4. coś przeskrobała? coś chce? nie ma innych objawów. auta nie rozwaliła.

5. piwo jest w kioskach spożywczych a takze w toto-lotku (jeden mam przez drogę, drugi obok).

6. Nie ma rocznicy slubu.

7. jeszcze raz zaskoczy... tego się zawsze spodziewam.

8. pewnie ma kochanka... i z tego powodu lata mi po piwo? to prędzej jemu!

Dalej nic mi się nie zgadza. pewnie choroba, jak nic.

Normalnie opadła mi szczęka i długo nie mogła wrócić do zwykłego położenia. Dzisiaj, po godzinie dwudziestej, na rzuconą przeze mnie mimochodem uwagę, że napiłbym się piwa, moja własna, osobista żona powiedziała, że
to ja pobiegnę do kiosku i ci zaraz przyniosę.
Po czym własnie to zrobiła.

Ponieważ stało się to pierwszy raz w zyciu (niemal 30 lat po slubie), ze przyniosła mi piwo, uważam, że chyba jest chora, bo inaczej nie mogę sobie tego wytłumaczyć.

I mam dylemat: leczyć ją, czy nie leczyć (bo może jeszcze raz kiedyś pójdzie)?

No oczywiście, że nie leczyć :D

Piwo przecież nie ma nóg i samo do Ciebie nie przyjdzie :lol:

A żonka sobie siedzi cichutko w kuchni i zastanawia się "ciekawe co ten mój retro sobie mysli : - pewnie, że mam kochanka i na spotkanie z nim wyszłam

- albo ,że samochód rozbilam, lub coś większego

przeskrobalam

- a może zastanawia sie czy jakieś rocznicy nie mamy

- albo , że leczyc mnie trzeba - bo to nienormalne

Ja tylko po pyfko mu poszłam, a on pewno już na tym swoim forumie wszystkim o tym opowiada i roztrząsa temata - oj jaki ten mój mąż zabawny - taki drobiazg, a on pewnie nocy nie prześpi i bedzie się glowił -co to było - ot taki żarcik"

:lol: 8)

pasuje jak ulał..

Wstaje rano Mąż po mocno zakrapianej imprezie..przeciera oczęta..i widzi..

Na stole 2 piwka w lodzie.. i kartka odrecznie napisana przez małżonkę...

"Kochanie masz tu dwa piwka na kaca ..jeśli by Ci po nich nie przeszło..to ma sz tu numer tel do mnie do pracy zadzwoń kochany a zaraz przyjadę i będę Cie pielęgnować.."

Gość zdębiał!!

Woła 16letniego syna

- Radek co ja wczoraj narobiłem kupiłem jej futro po pijaku czy jakąś kolie czy o sso chozzii????

- eee tatko nie..wróciłeś wczoraj beton..walnąłeś w kwiatek w przedpokoju..i zacząłeś chrapać..wzięliśmy Cię z Mamą do sypialni ..Mama zaczeła Cie rozbierac ..po jakims czasie zamruczałeś..

_ Odwal że się odemnie kobieto ja jestem ŻONATY,,, :lol: :lol: :lol: :lol:

Odśwież dane.....może sam żeś cos narobił czymś sobie zasłużyłeś??Życzę sobie takiej małżonki właśnie ..rewelacja gratki..