kofi 16.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Mnie się udało - sam sobie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 16.10.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 kurcze, dopiero co wróciłem z pracy a tu... obiad jest... i nikt na mnie nie krzyczy... Jest to co najmniej niepokojące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 17.10.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Może to niestosowne pytanie: retro a Ty sobie jakichś badań ostatnio nie robiłeś? Może ... , no wiesz... jakby tu powiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.10.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 się wydało...moje ulubione radio (radiobudzik) jest rozbite... podobno samo spadło z półki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Przecież pisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Będziesz maił okazję kupić sobie nowe, lepsze, ładniejsze (niepotrzebne skreślić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.10.2008 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Będziesz maił okazję kupić sobie nowe, lepsze, ładniejsze (niepotrzebne skreślić). żadnych skreśleń, wszystko prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 się wydało... moje ulubione radio (radiobudzik) jest rozbite... podobno samo spadło z półki... najważniejsze, że żona zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 się wydało... moje ulubione radio (radiobudzik) jest rozbite... podobno samo spadło z półki... najważniejsze, że żona zdrowa Oszczędzisz czas i nerwy na lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 21.10.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Radiobudziki są niezdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.10.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Radiobudziki są niezdrowe no pewnie! wiem o tym! podobnie zresztą, jak niezdrowa jest gorzała, cygary, biała mąka, tłuszcz wieprzowy, o mięsie nie mówiąc, cukier, sól, masło, mleko, coca cola, frytki, hamburgery, TU-144, Microsoft i eksperymentalny toroid do zderzania najmniejszych cząstek pod Genewą. Aha, spotkanie z talibami też jest niezdrowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.10.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Radiobudziki są niezdrowe no pewnie! wiem o tym! podobnie zresztą, jak niezdrowa jest gorzała, cygary, biała mąka, tłuszcz wieprzowy, o mięsie nie mówiąc, cukier, sól, masło, mleko, coca cola, frytki, hamburgery, TU-144, Microsoft i eksperymentalny toroid do zderzania najmniejszych cząstek pod Genewą. Aha, spotkanie z talibami też jest niezdrowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Aha, spotkanie z talibami też jest niezdrowe... Czasem mozna się z nimi spotkać najmniej oczekiwanym miejscu np w kuchni czy sypialni i to własnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.10.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ważne jest , że wszystko już teraz wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 22.10.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Radiobudziki są niezdrowe no pewnie! wiem o tym! podobnie zresztą, jak niezdrowa jest gorzała, cygary, biała mąka, tłuszcz wieprzowy, o mięsie nie mówiąc, cukier, sól, masło, mleko, coca cola, frytki, hamburgery, TU-144, Microsoft i eksperymentalny toroid do zderzania najmniejszych cząstek pod Genewą. Aha, spotkanie z talibami też jest niezdrowe... No tak, ale skoro jeden z "niezdrowych" został wyeliminowany, to po co kupować nowy? Teraz można tych pozostałych używać częściej Nie rozumiem tylko dlaczego toroid jest niezdrowy? Czyżby źle zabezpieczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.10.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Nie rozumiem tylko dlaczego toroid jest niezdrowy? Czyżby źle zabezpieczony? jest niezdrowy, bo się niektórym czkawką odbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts