brachol 29.10.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witamdosc blisko drzwi wejsciowych mam okno do pomieszczenia gospodarczego (wraz z WC) i teraz tak sie zastanawiam czy w tym oknie wstawic mleczna szybe czy moze leipej powiesic zazdroske? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Mleczna szyba. Kto bedzie prał zazdrostki do pomieszczenia gospodarczego? No chyba, że zamontujesz żaluzje czy roletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczor79 29.10.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Co do mlecznej szyby to bym się zastanowił ja w łazience i pomieszczeniu gospodarczym wstawiłem szybę z ornamentem jest całkiem spory wybór wzorów na pewno coś sobie wybierzesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dokładnie - ornament to dobry pomysł - jest duży wybór i możesz wybrać taki który puszcza więcej światła niż szyba mleczna , a jednocześnie nic w środku nie widać ......ja też na parterze w łazience mam szybkę z ornamentem ...takim : http://images28.fotosik.pl/79/25757fc869715ed4med.jpg http://images27.fotosik.pl/80/55cde1a7b09d0465med.jpg zazdrostka i firanka to nienajlepszy pomysł ...mam w kotłowni - porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 29.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 można też nakleić folie-są wszelakiego rodzaju.A jak się nie spodoba po jakimś czasie to łatwo usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 szyba refleksyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Sorki że się tak bezczelnie podczepię do wątku ... te folie naklejane na szybę to one przepuszczają dużo swiatła? Potrzebowałabym do kotłowni (duże podwójne okno) coś , co przepuszcza światło do środka ale z zewnątrz żeby nie było nic widać.Problem w tym , że okno już jestzamontowane - wymiana nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 znalazłam: http://www.otofotki.pl/img4/obrazki/qrst927413654v.JPG link do aukcji na allegro http://www.allegro.pl/item464529463_matujaca_folia_do_szyb_pelna_prywatnosc_od_ss.html pytanie mnie dręczy tylko czy jak po 2 latach zachce mi się to zdjąc to czy nie okaże się że będe musiała z szyby to na chama zdrapywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 29.10.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 te folie naklejane na szybę to one przepuszczają dużo swiatła? tyle ile sobie stryjenka zazyczy jest tyle odmian folii że coś można wybrać (transparentne, mleczne, kolorowe, ornamenty itd, itp...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 29.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 pytanie mnie dręczy tylko czy jak po 2 latach zachce mi się to zdjąc to czy nie okaże się że będe musiała z szyby to na chama zdrapywać cześć Koleżanko Daggulko ja od lat naklejam takie folie na tylnej ściance akwarium, na zewnątrz (jako tło bo nie lubię obrazków) i jak mi sie znudzi np. granatowa to pięknie się odrywa, i naklejam czarną (jak ostatnio) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ja pierdziu ...allle pomysł ...szkoda, ze wcześniej nie znałam ...teraz to już do tylnej ścianki akwa nie dojdę coby tą folie nakleić ...za mało miejsca, a przesunąć 240l akwa z wyposażeniem to raczej nie teges ... szkoda, bo jakbym se takie czarne tło z tyłu pierdzielnęła to extra by wyglądało trudno - przy następnym restarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 30.10.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Jak będziesz potrzebowała nakleić tę folie (na oknie czy akwarium) i się ładnie do mnie uśmiechniesz , to napiszę jak kleić coby ładnie wyszło bez pęcherzyków powietrza pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts