Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hm... rozmawiałam z Efilo - ona ma franke i nie wnikając w szczegóły ja jej wierze :lol: - cena od 650 zł :lol:

a ja rozmawiałam z Zuz@nką :)

właśnie sprawdziłam, pod zlewem mam właśnie ten model, tylko, że jak go kupowałam to niecałe 400 kosztował a mi Zuza mówiła o młynku Teka za niecałe 600 więc nawet nie pomyślałam, że to może byc ten a jednak :) podejrzewam, że to ta sama klasa co Franke

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dla pamięci Teka TR 50.2

[ATTACH=CONFIG]24106[/ATTACH]

podobno w miarę warte a cena nie przekracza tysiaka:rolleyes:

Potwierdzam, że po 10 miesiącach nadal działa :)

W zeszły roku dała 564 pln w Moderni (ale już nie mają :( )

Edytowane przez Nefer

Dziś miałam zamawiać Zu mebelki z Drewnostylu ale w końcu ich nie będzie :no:bo jak obejrzałam na żywo szafę i komodę to mnie rozczarowały :rolleyes: łóżko to nawet w miarę ale szczerze to za te ceny można było to przewidzieć :rolleyes:

oglądałam w końcu z firmy Bellamy http://bellamy.pl/index.php/pl i podobają mi się dwie serie

Hubi

bd1257dd32fa9d8dc3.jpg990631ae27be294e87&#5.jpg

Greta

c4f882f6fe25da6b56&.jpgd7defeb929f1205e6&#57.jpgfdc5fa4ee50a3a05e8.jpg

a najlepsze jest to, że czeka się "tylko" 4-5 tygodni :)

Edytowane przez pasie

Jak dobrze pójdzie (znaczy Zu spadnie gorączka, która dziś się przyplątała bez powodu :rolleyes:) to jutro jedziemy na weekend w Bieszczady :) wstyd ale nigdy tam jeszcze nie byłam:oops: a na dokładkę w sobotę czeka nas tam mała imprezka u pewnej Forumki :p

oczywiście na budowie nic się nie dzieje wrrrrr:mad::mad::mad:

Sprawdzają Wam się te młynki (mam na myśli także :opłacalność")?

Jest mniej śmieci (skorupki jajek, skórki po owocach, ziemniakach etc) i mniej biegania (do kibla np. resztki zupy wylać). Czy to opłacalne ? Nie wiem. Ale na pewno wygodne :)

kurde nie zastanawiałam się nad tym :rolleyes: mam i używam :)

Jest mniej śmieci (skorupki jajek, skórki po owocach, ziemniakach etc) i mniej biegania (do kibla np. resztki zupy wylać). Czy to opłacalne ? Nie wiem. Ale na pewno wygodne :)

Wygoda to też dobry argument. Ale byłoby chyba trochę zachodu z montażem teraz,,,

Czesc Pasiulka, dzieki za spotkanko, ucaluj Zuzie i Malza. ;)

Hej :D,

dzięki za miłe spotkanie i życzę spokojnego powrotu jutro. Całusy dla Zu i P :D

Dziękuję za wizytę, za przemiłą pogawędkę, za kawę ;) wogle za towarzystwo. Masz przecudną Niuńkę, mam nadzieję, że gorączka w nocy się nie pojawiła po ognisku i tych wiatrach. Męża proszę pozdrowić i jak już znacie drogę, to zapraszam częściej :D

Dziewczynki my Wam dziękujemy za świetną zabawę, szczególne buziaki dla Organizatorki i jej Męża :):):)

Zuzi się nie pogorszyło :) a dziś korzystając z pogody cały dzień spacerowaliśmy po Rzeszowie i dopiero jutro rano wracamy

buziaczki i przytulasy przesyłamy:hug:

Wioluś następne spotkanie to teraz chyba w Warszawie :p

no ja mysle :lol:

cze Pasiula.... cieszę się, że Zu ma się dobrze... i jak wrażenia z Rzeszowa?

i co tam nowego ? ;)

Hej Nitka:)

Rzeszów całkiem całkiem ;)

niestety radośc za wczesna, bo wróciliśmy wczoraj z Zuzowym katarem i kaszlem jak gruźlik i prosto z trasy do lekarza :( na razie na szczęście bez antybiotyku :rolleyes:

a na budowie z utęsknieniem wypatrujemy tego co straszy ;)