Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Paśkowie dziękujemy Wam za super towarzystwo. A zapomniałam Ci powiedzieć, ze kolor włosów masz teraz wyjątkowo boski, normalnie jak anioł wyglądasz :)

Zuce dużo zdrowia życzę, ale Pannica wyrosła :)

Mysia normalnie mnie zawstydzasz:oops: ale dziekuję :p i za wasze towarzystwo i za cenne rady szczególnie mój małż Twojemu dziękuje :)

Zu już lepiej :)

no cooo Aga się będzie dokształcać, we wszystki zagadnieniach związanych z szeroko pojętym życiem :lol:

czeee...

dzwoniłam, ale nie chciałam przeszkadzac namolnie bo nie wiedziałam czyś zajęta czy nie.... dzwoniłam, spytać "jak tam"

no cooo Aga się będzie dokształcać, we wszystki zagadnieniach związanych z szeroko pojętym życiem :lol:

czeee...

dzwoniłam, ale nie chciałam przeszkadzac namolnie bo nie wiedziałam czyś zajęta czy nie.... dzwoniłam, spytać "jak tam"

Nitka "nic tam":( zadzwonię do Ciebie jutro bo teraz zmykam z małżem do LM :rolleyes:

Hej :)

Widzę prawie taki sam tekst o antenie na dachu ;)

Mamy takie same dozowniki, ciekawy jestem opinii jak zaczniesz nalewać do nich np. płynu do naczyń ;) Zakładając, że nie masz dostępu od spodu żeby odkręcić zbiorniczek i wlewać przez górę ;)

pozdrawiam, majki

Hej :)

Widzę prawie taki sam tekst o antenie na dachu ;)

Mamy takie same dozowniki, ciekawy jestem opinii jak zaczniesz nalewać do nich np. płynu do naczyń ;) Zakładając, że nie masz dostępu od spodu żeby odkręcić zbiorniczek i wlewać przez górę ;)

pozdrawiam, majki

doberek:)

jak już zacznę z niego czyli dozownika korzystać to siem wypowiem co do użyteczności :) jak na razie mi się podoba :D

a na temat anteny to już nic nie powiem ;)