Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam się, dzień dobry!

Bardzo mi sie podoba teakowa mozaika:)

Postanowiłam, napisać, gdyż zaintrygowało mnie zdjęcie ściany tv z cegiełkami. Widzę kontakt pod wieszakiem na tv jest. Ale wydaje mi się że zapomnieliście że z tv "ida" również kable do np. satelity czy dvd. Gdzie będziecie mięli ten sprzęt? Bo kabelki troche oszpecą tak piękną ścianę.

My np. mamy w ścianie taką plastikową rurkę zamurowaną. Pomyślcie o tym, chyba że macie jakies rozwiązanie o którym nie wiem:)

I oczywiście szybkiego powortu do sprawności fizycznej życzę:)

witam się, dzień dobry!

Bardzo mi sie podoba teakowa mozaika:)

Postanowiłam, napisać, gdyż zaintrygowało mnie zdjęcie ściany tv z cegiełkami. Widzę kontakt pod wieszakiem na tv jest. Ale wydaje mi się że zapomnieliście że z tv "ida" również kable do np. satelity czy dvd. Gdzie będziecie mięli ten sprzęt? Bo kabelki troche oszpecą tak piękną ścianę.

My np. mamy w ścianie taką plastikową rurkę zamurowaną. Pomyślcie o tym, chyba że macie jakies rozwiązanie o którym nie wiem:)

I oczywiście szybkiego powortu do sprawności fizycznej życzę:)

Hej, witaj Iwek:)

i dzięki za miłe słowa :)

a problem kabelków jest rozwiązany inaczej - mamy telewizor Sony i do niego jest takie dodatkowe urządzenie, które wygląda jak dekoder i właśnie do tego się podłącza wszystkie sprzęty a on bezprzewodowo łączy się z TV a na dodatek może stac do 15m od telewizora i ma dużo dodatkowych funkcji :rolleyes: telewizor już użytkujemy i to naprawdę fajny gadżet :)

Hej, witaj Iwek:)

i dzięki za miłe słowa :)

a problem kabelków jest rozwiązany inaczej - mamy telewizor Sony i do niego jest takie dodatkowe urządzenie, które wygląda jak dekoder i właśnie do tego się podłącza wszystkie sprzęty a on bezprzewodowo łączy się z TV a na dodatek może stac do 15m od telewizora i ma dużo dodatkowych funkcji :rolleyes: telewizor już użytkujemy i to naprawdę fajny gadżet :)

Kamień z serca mi spadł, bo żal by było taką ścianę kłóć!

I przyznam, że o takim rozwiązaniu jak wasze nie słyszałam wcześniej, no ale cóż człowiek sie ponoć uczy całe życie:)

Edytowane przez Iwek

Nadaję z nowego domku :) Play właśnie próbuję i nawet dobrze śmiga :):):)

kuśtykam dalej ale dziś już nie wytrzymałam i do Ikei się wieczorkiem z rodzinką wypuściłam :D wypad baaardzo owocny ale jak na razie wszytko czeka w paczkach na swoją kolej :rolleyes:

a wczoraj zupełnie przypadkiem kupiliśmy naklejkę pod szybę w kuchni - właściwie to ją wypożyczyliśmy w Glamstore bo coś mnie tknęło i pomyślałam, że może będzie fajnie i rzeczywiście jest fajnie nawet bardzo :D

Cze Dziewczynki :)

jakby kto pytał to w Ikei można sobie wózek taki dla inwalidów pożyczyć i takim sposobem wcale nie musiałam o kulach się męczyć:)

Lidzia głównie to Starszak się obkupił bo on chce koniecznie meble by Ikea a dokładnie system Besta, nie kupiliśmy tylko łóżka bo to, które on wybrał do 15 listopada niedostępne w całej Polsce :rolleyes: trochę dupereli do kuchni, trochę pierdółek Zuzi niby nic a niezła sumka popłynęła:eek:

mocno się też zastanawiam nad taką szafką do szarej łazienki, tylko umywalka kompletnie mi nie odpowiada i kombinuje jakby na nią blat (tylko jaki ) położyć a na to postawić dwie oddzielne umywalki :rolleyes:

0109347_PE259004_S3&.JPG

Dobrze, że z nogą lepiej i udało Ci się wypuścić na zakupy.

A pochwal się tą naklejką do kuchni.

Hej Beatko:)

naklejka taka jak na tym zdjęciu tylko oczywiście jeszcze problem jak ją zrobic po okapem, jak na razie to napisałam to projektantów i mają się wypowiedziec czy da się zrobic pod taki wymiar jak my potrzebujemy i czy to będzie dobrze wyglądało

@WIZ%20NY%20LONGB&W&.jpg