Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pasie

dzięki za odpowiedź, zanim ja będę kupowała gres to Ty już będziesz mieszkała i wtedy mi powiesz co o nim myślisz , ok?:)

OKI :D

Witaj Pasieńko:D

Przyszłam za Atiją;) aczkolwiek już kiedyś buszowałam w Twoim dzienniku:D

Powiedz mi, proszę, co to jest za łupek ten ciemniejszy i gdzie go kupowałaś (jeżeli pamiętasz oczywiście)

Pozdrawiam serdecznie:D

Witaj Yuko :)

Łupek ciemniejszy bez nazwy, kupowany w takim ogrodniczym stoisku w Grodzisku Maz. a wypatrzony na allegro miał być szary ale w jego sąsiedztwie jest kominek z beżowy marmurem i ten zielony o niebo lepszy do beżu :rolleyes:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeee Pasie :)

Przyszłam do Ciebie wprost od Efilo... wyczytałam tam o tych włacznikach, że jestes po pierwszych zakupach... masz jakiś sklep na oku w naszej okolicy? bo na ślunsk ;) to raczej odpada jechac ;)

ps... mozesz zrobić fotke tych swoich? one takie perłowe są ? pliss :)

Czeee Pasie :)

Przyszłam do Ciebie wprost od Efilo... wyczytałam tam o tych włacznikach, że jestes po pierwszych zakupach... masz jakiś sklep na oku w naszej okolicy? bo na ślunsk ;) to raczej odpada jechac ;)

ps... mozesz zrobić fotke tych swoich? one takie perłowe są ? pliss :)

Nitka ja zamawiałam w hurtowni prawie na sąsiedniej ulicy i dopiero w przyszłym tygodniu część odbieram :rolleyes:

NIe odśnieżać, Pasiu :D

Matko, czuję sie odcięta od świata... gdzie te czasy, kiedy cieszyłam się, ze śnieg pada....

Chyba urlop bezpłatny z powodu zawiania wezmę ;)

kurcze u Ciebie to nie przelewki:eek: taka przestrzeń

a u nas znowu sypie i wieje, chyba się z domu nigdzie nie ruszę bo nienawidzę jeździć w taka pogodę :(

ciekawe tylko czy Panowie stolarze dojadą bo w piątek zaczęły się wreszcie montować parapety :) a dziś ma być ciąg dalszy :rolleyes: