Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świetny patent z tym lustrem.

Doberek chorowitki:)

Super patent z tym lustrem:)

U nas też skrzynka straszy w wiatrołapie, ale sobie wymysliłam, że jak się w końcu dorobię tam szafy, to poproszę stolarza żeby mi zrobił taką małą skrzyneczkę w kolorze szafy i ukrył te bezpieczniki.

dzięki a lustro to IKEA a oni lubią ułatwiać ludziom życie:D

w dodatku ta szafka jest tak umieszczona, że ledwo mały wieszak się zmieścił, za gapowe się płaci przecież mogłam kazać to szafke zrobić w kotłowni

jedyny plus jest taki, że jak wieszak jest mały to nie będzie bardzo zagracony :D

DSC06310 (428x640)..jpg

Dzięki Gosiu :)

mam nadzieje, że woda opada :) zresztą dam Zu śniadanie i polecę sprawdzić ;)

u nas niestety woda stoi jak stała i dom wygląda jak wyspa na jeziorze :( bez kaloszy nie ma co marzyć o wydostaniu się na drogę, a sama droga w niczym drogi nie przypomina, tylko bardziej bagienko...

ehh, kiedy ta woda opadnie.... jak chwyci mróz to zapraszam na łyżwy :)

u nas niestety woda stoi jak stała i dom wygląda jak wyspa na jeziorze :( bez kaloszy nie ma co marzyć o wydostaniu się na drogę, a sama droga w niczym drogi nie przypomina, tylko bardziej bagienko...

ehh, kiedy ta woda opadnie.... jak chwyci mróz to zapraszam na łyżwy :)

Elenko współczuję tej wszechobecnej wody :(

a moi rodzice mają znowu wodę w piwnicy :bash:

Fajnie tam masz przy wejsciu :D

dzięki :)

ale mam problem z doborem tapety na ścianę naprzeciw lustra - ostatnio wymyśliłam sobie albo tapetę z napisami -wariant tańszy bo tylko dwie rolki byłyby potrzebne albo fototapetę z jakimś mottem ale generalnie też napisy - ten wariant wydaje mi się fajniejszy:)

chyba o taki efekt mi chodzi

http://1.1.1.1/bmi/www.mamita.pl/fototapety/rozne-wzory/fototapety-z-tekstami.jpg

Elenko współczuję tej wszechobecnej wody :(

a moi rodzice mają znowu wodę w piwnicy :bash:

mam nadzieję, że w końcu opadnie :( byle znowu jakieś deszcze się nie rozpadały....

niedawo wyczytałam, że lokalne podtopienia w Warszawie i okolicach staną się normą, więc trzeba się przyzwyczajać.... :rolleyes:

a lustro obejrzę sobie w domu, bo mi teraz zdjęcia sie nie pokazują ....

Pasiulka dostaniesz w dupę !!!!!!!!!!!!!!!!

już kiedy mówiłaś o tym lustrze a dopiero teraz pokazujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chytrusisz fotkami czy co ;)

Zuza bo mam opory - uważam, że średnio się wszystko do pokazania nie nadaje :rolleyes: cały czas tyle niepokończone:eek:

ale wieczorem cosik wrzucę i liczę na waszą pomoc, tylko Zuza pójdzie spać to się wezmę:yes: