Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

OOO dupa. Zapisywałam jego numer w telefonie i telefon mi rozpoznał ten numer. A skoro tak - to ja już z tym panem miałam do czynienia. Misiak mi go polecał do gładzi na klatce schodowej, gdzie sama nie mogłam dosięgnąć. Pan przyszedł, powiedział, ze myślał, ze tego będzie duuużo, powiedział zaporową cene i ja się zgodziłam, bo byłam pod ścianą a potem bez słowa mnie wystawił. Po tygodniu czekania i nieodbierania telefonów wysłałam mu smsa ze rezygnuje.

Drugiego podejścia raczej nie zrobie.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

OOO dupa. Zapisywałam jego numer w telefonie i telefon mi rozpoznał ten numer. A skoro tak - to ja już z tym panem miałam do czynienia. Misiak mi go polecał do gładzi na klatce schodowej, gdzie sama nie mogłam dosięgnąć. Pan przyszedł, powiedział, ze myślał, ze tego będzie duuużo, powiedział zaporową cene i ja się zgodziłam, bo byłam pod ścianą a potem bez słowa mnie wystawił. Po tygodniu czekania i nieodbierania telefonów wysłałam mu smsa ze rezygnuje.

Drugiego podejścia raczej nie zrobie.

tak to niestety jest z wykonawcami :rolleyes:

My byliśmy zamawiać drzewka...i też musimy sie wstrzymać, bo niestety ale nawet kawałka łopaty nie wbiję..

u nas też tylko wierzch rozmarznięty.... ale słońce wczoraj i dziś fajnie grzało - wczoraj było nawet 16 stopni :) niestety pod koniec tygodnia znowu ma być chłodniej:rolleyes:

siedzę dziś w domu bo Starszak nadal chory -jakiś dziwny wirus bo zaczęło się od gorączki i kaszlu potem doszły wymioty i rozwolnienie ale gorączka minęła a teraz jest katar:rolleyes:

Edytowane przez pasie

polatałam dziś na grabiach i mam nadzieję, że pogoda nadal będzie łaskawa:yes:

a i zaczęłam dziś malować jedną, maluśką ścianę w salonie na kolor antracytowy tylko coś słabo idzie, jakoś mi się wałek ślizga - czy to dla tego, że ta ściana już pomalowana? powinnam ją wcześniej zmyć czy cuś - chyba rano się do fluggera bryknę i wyjaśnię tą sprawę...

Tak samo miałam z bondexem! wałek slizgał się jak po lustrze! Pan w Casto powiedział, że przeciez ściana ma być niemalowana, bez zadnego podkładu!!! Dureń! Mógł to powiedzieć, jak farbę kupowałam:) Ja się poddałam, ale malarz jakoś sobie dał radę i ładnie pomalował, tobie też się uda!

Tak samo miałam z bondexem! wałek slizgał się jak po lustrze! Pan w Casto powiedział, że przeciez ściana ma być niemalowana, bez zadnego podkładu!!! Dureń! Mógł to powiedzieć, jak farbę kupowałam:) Ja się poddałam, ale malarz jakoś sobie dał radę i ładnie pomalował, tobie też się uda!

musi się udać :) Pan we Fluggerze powiedział, że to może być wina wałka, bo przecież tą samą firmą maluję co pod spodem i nic z tym nie trzeba robić -zmienię wałek i zobaczymy:rolleyes:

czasem się wałek ślizga jak masz za dużo farby na nim :) a jeśli Twój wałek jest włochaty to "bierze" duzo farby... zroluj go dobrze na kratce i zobacz wtedy :)

miałam nowy wałek, taki mały gąbkowy bo chciałam kawałeczek na próbę pomalować, dziś za to popróbuję włochatym:yes: