Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdy skujecie trochę, to połowa pracy już za Wami (no prawie połowa :) jeżeli chcesz ze schodkami to musicie dokładnie wymierzyć i policzyć, żeby tych ścinek było jak najmniej. Teraz nasz specu robi drugi tarasik w altance :) mam straszny bajzel na podwórku i trawy NIET :roll::cry:

Mirko a przypomnij mi jakie tam masz drewno:rolleyes:

Witam w sobotni ranek :)

dziś mam na cały dzień duuużo zaplanowane ale zobaczymy co się uda zrobić...

Mirko a przypomnij mi jakie tam masz drewno:rolleyes:

Witam w sobotni ranek :)

dziś mam na cały dzień duuużo zaplanowane ale zobaczymy co się uda zrobić...

Hej, przyszłam się przywitać

Przede mną Bartycka (my love :bash:)

Muszę znaleźć gresy do kuchni jadalni i holu (w ogóle nie wiem jak się*w tym odnaleźć)

PS Obydwie mamy dziewczynki z maja. Tylko moja jest z 11 (no i rok młodsza) :)

Bry wieczór Dziewczynki:)

Monia majówki są bardzo fajne a moja w dodatku grzeczna:D na razie;)

ja swoje gresy oglądałam na Bartyckiej i w TTW Opex ale zamawiałam zupełnie gdzie indziej bo znalazłam miejscówkę, gdzie same dekory mieli tańsze o 50%...

Mireczko dziękuje Ci baaardzo:)

jestem tak padnięta, że sobie idę :goodnight:

Hej dziewczynki,

przyszłam po radę, dlaczego mi storczyk zółtknie? zżółkł mu liść i oberwałąm i pączek jeden, kwitnie i ma drugi pączek jeszcze ale chyba też zżółknie :(

stoi w oknie od zachodu, ja wiedziałam że coś będzie z nim nie tak jak tylko kupiłam, ale myśle tyle ludzi te storczyki ma to przecież mi nie padnie. I co? pada....

Dzieeeeeń dooooo bry

Moje dziecko jeszcze śpi.

Ktoś powie że dzieci z maja nie są fajne? :p

Pasie, pochwal się*tą miejscówką, co?

wiolasz, nie tak łatwo zdiagnozować bez widoku. Albo chory, albo zalany, albo zasuszony, albo przenawożony ... może zdjęcie pokażesz (na priv?)

Ładne ma korzenie? Zielone, jędrne?

oooo to ja nie wiem - mój małż z kwietnia i on jest jak baranek - uparty :sick: Lidzia a może z innej części maja;)

Dzieńdoberek

Potwierdzam kwietniowe baranki są straaasznie uparte, były już urodzinki ? bo mój we wtorek, kupiłam oczywiście prezent, ale co ja mam z tym wybieraniem :rolleyes::roll: mam nadzieję, że mu się spodoba, jest strasznie wybredny...

Lidszu, musi być równowaga w przyrodzie :D a tak poważnie, to kwestia temperamentu i charakterku, mój starszy też taki rogacz był, ale w dzieciństwie się wyszalał i jest chłopak spokojny, każdy mówi, że taki dojrzały

Edytowane przez mirka23

wiolasz, nie tak łatwo zdiagnozować bez widoku. Albo chory, albo zalany, albo zasuszony, albo przenawożony ... może zdjęcie pokażesz (na priv?)

Ładne ma korzenie? Zielone, jędrne?

korzenie ładne, zielone jędrne, jeszcze nie nawoziłam, mam go dopiero 2 tygodnie. Kolejny liść lekko żółty...

Przedwczotaj reanimowałam dwa storczyki, które zalałam i najpierw nawozem, póxniej w wodzie stały..... Podłoże całe wywaliłam, zgniłe korzenie poobcinałam, w węglem drzewnym dobrze posypałam i poczekam co z nimi będzie... stoją od południa i niestety przelałam... zapomniałam wylać kilka razy wodę....

Zobaczymy co z tego będzie....