Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak inspiracyjnie:rolleyes:

http://muratordom.pl/s/photos/thumbnails/72/44/38/7244387d262fb810_620x0_romiar-niestandardowy.jpg

QUOTE]

te schody i tą kuchnię to kojarzę z mieszkania "występującego" w serialu szpilki na Giewoncie

, to było warszawskie mieszkanie głównej bohaterki, przynajmniej bardzo podobne.

Mój 2,5 latek też już po drugim seansie i koniecznie idziemy na kug-fu pandę, starszy odlicza dni do premiery.

Młody się boi dużego ekranu, że wtulony we mnie 1,5 godziny bez ruchu siedzi tylko spod byka patrzy co na ekranie, ale tak żeby ekran go nie zauważył :) I nie drze się wtedy, nie kłóci, nie marudzi, uwielbiam chodzić z nimi do kina ;)

Choć pod koniec ostatniego seansu ruszył się z moich kolan w poszukiwaniu popcornu.

Hej :)

u nas pogoda taka sobie:rolleyes:

obiecałam dzieciakom wypad do kina na dzień dziecka - tylko, że starszak to chce iść na nowych Piratów z Karaibów więc chyba się rozdzielimy :rolleyes:

zachorowałam na jasne bielone a najlepiej białe schody - dokładnie stopnie - bo podstopnice mam już z szarej novej gali - obmyślam tylko jak je zrobić, żeby drewno nie pożółkło - muszę popytać dziewczyn, które mają całe białe, szczególnie Kasiorka

dsc02723zd.jpg

to fotka, którą mam w swoich inspiracjach od baaardzo dawna tylko oczywiście nie wiem czyja?

dsc02723zd.jpg

Edytowane przez pasie

Spoko, moi znajomi natomiast wybijają mi z głowy białą stolarkę, twierdząc że może i to ładne, ale zaraz się znudzi i będzie brudne non stop ;)

a wież, że ja czasem żałuję, ze białej nie zrobiłam :(

Pasiulka mi mowili, ze raczej bez szans zeby biale schody nie pozolkly

no właśnie i tego się boję - podobno jesion mniej żółknie niż np. dąb a wiem jeszcze, że Kasiorek nie lakierowała schodów tylko czymś specjalnym malowała właśnie, żeby nie pożółkły więc może jest szansa....