Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ile razy ja już to słyszałam, tylko ten przyszły tydzień zawsze się jakoś tak odwleka i tak już od początku lipca :lol2:

Ja też... ale to chyba o Tunezji mówili, a nie o Polsce.... I to pod koniec sierpnia... No chyba, że suma różnic temp w południe i w nocy ... zapomnieli o małym szczególe....

To fakt :bash:

A w tv usłyszymy o sprawdzalności: temperatury 90%, opadów 95% :popcorn:

Pasie, to na ile Wy tam pojechaliście, łobuzy!

Dobar dan :)

dziś mego gorąco, rano w cieniu było 35 stopni-nawet śniadania na tarasie nie dało się zjeść - wypoczywamy na całego.... moi chłopcy wczoraj się troszkę spalili więc dziś odpoczynek od plaży i zmykamy trochę pozwiedzać, buziaki:)

Ojjjj 35*C.... ja też chce ciepełka takiego abym się stopiła choć troszkę....

Dobar dan :)

dziś mego gorąco, rano w cieniu było 35 stopni-nawet śniadania na tarasie nie dało się zjeść - wypoczywamy na całego.... moi chłopcy wczoraj się troszkę spalili więc dziś odpoczynek od plaży i zmykamy trochę pozwiedzać, buziaki:)

Ale wam bosko!!! Bawcie się bo po powrocie szara PL :(

bry wieczór:) wczoraj odwiedziliśmy Primosten

DSC07411a.jpg

upały pewnie i u Was:yes: przynajmniej je zapowiadają.....o 22-giej nasz tarasowy termometr pokazywał równiutko 30stopni - bez klimy to niewyróba

a i wiecie, że tu w HR w wiadomościach też mówili o tych dwóch awionetkach, które spadły....

• 2 weeks później...