Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ostatnio?

przecież*to ze 4 dni temu było :lol:

wczoraj też ale z innego powodu trochę przykrych rzeczy mnie spotkało i to z najmniej oczekiwanej strony - cóż głupia jestem i głupia umrę bo bezgranicznie ufam ludziom i dostaje po tyłku :( gdyby jeszcze to obcy ale tu chodziło o "przyjaciół" więc tym bardziej boli...

wczoraj też ale z innego powodu trochę przykrych rzeczy mnie spotkało i to z najmniej oczekiwanej strony - cóż głupia jestem i głupia umrę bo bezgranicznie ufam ludziom i dostaje po tyłku :(

uuuuu, to niedobrze :(

nie wiedziałam.

No to szkoda, bo myślałam że to jednak impreza

Do 3 razy sztuka :lol2:
oj m chowaj go!!! moj uwielbiał i uwielbia wskakiwac do aut. i juz ze 2 razy ze znajomymi sie zapakował!!!

wczoraj też ale z innego powodu trochę przykrych rzeczy mnie spotkało i to z najmniej oczekiwanej strony - cóż głupia jestem i głupia umrę bo bezgranicznie ufam ludziom i dostaje po tyłku :( gdyby jeszcze to obcy ale tu chodziło o "przyjaciół" więc tym bardziej boli...
weż sobie radę Moni i do przodu!!! kurrcze to życie jest pokręcone!!!! ale żeby nie spać@@@ AGA weż przestań!!!:p musisz więcej słodkości u Moni spożywać!!!

Monia ja też nie wiedziałam;) ale trzeba zacisnąć zęby i dalej do przodu...

Paśka, jesteś jutro w domu? wpadnę z kaskiem i oblukam oświetlenie w łazieneczce bo w Dzienniku wciąż nie ma :rolleyes:

Zuza ale mam refleks:D ale powiadomień nie dostawałam a potem przez ten śnieg to netu nie miałam:(

kask już sobie sama wzięłam:D ale wpadaj kiedy chcesz :) wiesz, że cały tydzień mam luuuuuuz bo dzieci wysłałam w góry:wiggle:

Szkolę się własnie jak zbudować ściankę z płyt kartonowo gipsowych...

sypialnia się będzie wykańczała pod nieobecność dzieci - wykładzina zamówiona i już przyszła, czekam tylko na pianomat, tapetę i łóżko ale przed położeniem wykładziny musimy zabudować jeden kąt w sypialni i przeszpachlować i pomalować - nasi górale dopiero na koniec lutego maja czas więc chyba z małżem to będziemy robić:D